Kisses

Jag vet att jag inte har bloggat så mycket men skit samma. Det har hänt ganska mycket nu på den senaste tiden. Både as bra och mindre bra saker. Men ja, jag kommer inte kunna blogga på någon vecka nu. Puss!


Hello, my name is Nadja

Jag har sådan fantasi när det gäller blogg rubriker! Helt otroligt!
Nu ska jag berätta om vad som hände igår. Igår när jag kom hem från Lina så satte jag mig vid datorn. Sedan skulle jag äta för jag hade bara ätit frukost, så mamma lagade lite mat åt mig. Det var en paj, potatis och stekt ägg. Fan va det var gott. Dock så mådde jag jätte illa efter att tag och kunde inte äta upp allt så jag gick och la mig i min säng. Jag sov i kanske några timmar eftersom att jag inte hade fått så mycket sömn den natten. 
När jag vaknade packade jag lite och sedan tog jag bussen med Issa till min stuga! Och fy fan va roligt vi har haft hittils. Vi har inte gjort så mycket, men roligt har vi ändå alltid när vi är med varandra. I love her so much <3 
Igår tittade vi på en film som hette Pathology.


Ruskigt dålig film må jag säga.

Den handlade om killen på omslaget som hette Teddy Grey (Dr. Grey). Och han jobbade på nå sorts sjukhus (som jag fattade det) och genomsökte olika lik, hur dom dog och en massa. Sedan jobbar det nå maffia skit där som leker en lek med att dom dödar personer för varandra och dom andra ska försöka lista ut hur dom dödade dom. Den som dödar en person på ett speciellt sätt och ingen annan kan lista ut hur, vinner leken. Helt meningslös film. Dessutom så hittade vi filmen på hyllan "rysare". Herregud! Det var inte ett piss läskigt. Det var bara lite äckligt när dom skärde sönder människor för att ta reda på hur dom dog? Helt sick.

Men nu ska jag fortsätta att ha roligt. Puss.


Gotta look my best if we gonna break up

Jag tycker att det är lite lustigt att jag får fetaste lusten att blogga när jag läser andras bloggar! Men ja, det får mig väl att komma på saker som jag gjort under dagen, som är ganska vettiga att skriva om. Inte varför min blogg är nå vettigt shiet, men ja, skit samma. 
Idag så vaknade jag vid elva tiden. Sedan så skulle Lina hem ungefär klockan tolv. När hon gick så satte jag på datorn, chillade lite bara. Efter den finfina duschen som jag tog imorse, väntade jag på Issa i kanske några timmar -.- sen när hon kom så gick vi och träffade David och Jesper, drog till donken och jag köpte en glass. Alla andra vela inte ha något och tråkade sig... Medans jag var svull hi ho. Men det var en awesome glass, som vanligt. Ballerina kladdkaka, muums! Sen gick vi typ till ICA Maxi, chillade lite där och väntade på att Issa skulle äta upp. När hon kom så drog vi till Johan. Var där och spelade Xbox, FIFA. Kan ju tala om att jag var bäst. Gjorde ju absolut inte självmål & allt, nejnej!
Drog hem till mig och åt, drog till Johan efter och tittade på film. Drog hem och sitter här nu. Awesome va? Nej men det har faktiskt varit en skapligt chill dag må jag säga. Men nu ska jag borsta tänderna och leva utan min HD hela natten ut... Glömde skiten hemma hos Johan. FML. Pusshej!

En kamera, vilken som helst som man kan ladda och inte behöver 4 biff batterier till och dom tar slut på 5 min, tack?


Lina sover och jag har tråkigt

Tjaotjao! Jag ligger här i min säng och tänkte blogga lite medans Lina ligger och lyxar till det med att sova. Fuck this. Lockande att ta en bild på henne men nej, så elak är inte jag idag. 
Nu så försöker jag få med Issa att vara med mig, David och Jesper imorgon. Vi vet inte vad vi ska göra, men ja, vi lär väl komma på något. Men hon vet inte om hon kan för hon skulle typ fixa lite hemma sa hon. Men vi får se hur det blir! 
Men fan fan fan vad jag har tråkigt just nu. Och bara för att jag är så dålig på att lägga upp bilder, lägger jag upp en ful cam bild just nu.


I feel so close too you..

Hello my friends! Jag har precis vaknat. Jag vet, en aning sent men what evvaah, DUUH! Nä skoja. 
Nu lyssnar jag på Calvin Harris senaste album, eller jag tror att det var hans senaste? Heter Ready for the Weekend.


Ehmm, vem bryr sig. Sen så är ingen idiot social på msn och det finns inget roligt att göra på facebook så jag drar och tar en dusch. Sen vet jag inte vad jag ska göra efter det. Kanske dra ner på stan eller så. Usch vad jag är trött. Trött trött trött. Men nej, nu ska jag duscha sen göra lite käk! Bye!


Sjukt skön låt!

Calvin Harris - Feel so Close


Inte varit så social på bloggen märker jag

Men det har varit så här att den här veckan har jag as mycket & göra. Det har inte vart någon mer vecka detta sommarlov som har varit mer planerad än denna! Imorgon ska jag vara med Rebecca och Lina. Efter det så kanske jag ska åka till min stuga med Madde, men jag vet inte om det blir av. Vi måste snacka lite mera om det där ikväll. 
Men i alla fall, så har jag gjort en hel del saker som jag inte bloggat om. I förrigår sov jag hemma hos Madde. Vi hade kul som fan!

Jag "MADDE, VAD SKA JAG GÖRA?!
Madde "Det finns ett rep här och en krok där borta..."

Hahaha, fan va vi garvade! Igår så åkte vi hem till mig först, jag duschade & en massa. Efter det drog vi ner på stan och jag skaffade mig ett nytt läppglans! Så jävla efterlängtat och saknat. Sen var vi bara på stan och sen drog jag hem vid tio tiden. Idag så kom Madde och Lina klockan tolv och väckte mig. Jag ba "fml.." men ja. Sen drog vi ner på stan och jag träffade David. Vi hade typ ingenting & göra så vi ringde Madde och Lina och undra om dom ville vara med oss. Haha, sen vet jag inte hur mycket jag skrattade hahaha!

Fast justja! Glömde att berätta en sak från igår. Haha. Jag, Madde, Lina och Issa drog till donken, och då så beställde Madde & Issa en varsin Happy Meal. Jag och Lina hade så jävla kul med leksaken och Kung Fu Panda maskerna man fick med! HAHAHA! Har bild sedan dess. YEY, ÄNTLIGEN LITE BILDER. Men ja, här kommer de:

Sådär! Puss!


Halloj!

Jag har haft en superkunglig kväll med ett par störtsköna brudar. Bara det att jag måsta hem så tidigt sög ju. Men ja, imorgon så vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra! Men jag tror att jag ska vara med Rebecca och Lina. Kommer bli awesome! 
Men alltså, faktiskt så har jag inte så mycket att skriva om. Och jag har inga filmer att se, FML säger jag bara. Kan någon rädda mig? Och typ vara social hela natten? Till skillnad från igår natt då alla var helt off, jag ba "fu". Men ja, ha det bra allihopa! Puss!


Tjotjotjotjo... osv

Tjao. Nu har jag precis duschat och ska snart vara med Madde, Linnéa och Ellen som äntligen kommit hem från sin fyra veckor långa konfa! Har saknat henne nå oerhört mycket. Linnéa och Ellen ska troligtvis på bio idag, medans jag och Madde är lite på stan och chillar. Vi får väl se vad vi hittar på. Men nu ska jag fortsätta fixa mig för att om 40 min så kommer Madde hem till mig. Puss!

God kväll!

Hejsan allihopa (igen)! Jag har haft en ytterst trevlig kväll idag. Även om ingen ville följa med mig på stan, för att alla måsta stanna hemma eller inte hade någon skjuts eller blablabla, så hade jag det lugnt och trevligt. Jag tog en promenad runt lillfjärden, mötte Tobias och han följde mig typ halva vägen hem. Sen sa vi hejdå och jag gick hem och satte mig vid datorn (som vanligt). Men nu funderar jag på en sak för att alla idioter är inge sociala alls på msn... undra om man ska börja se på film redan nu? Jag har ju filmen Lotta på Bråkmakargatan, och den tänker jag se ikväll strax efter att jag har sett klart på Emil i Lönneberga! Låter bra det... ja det gör det. Sen ska jag kanske ta och spela igång en rulle med Pippi Långstrump också. Astrid Lindgren kväll! Lol. Men nu ska jag fortsätta att ha tråkigt med alla fina sociala skit människor på msn :) puss!

Ingen stationär dator

Just nu är Nadja lite sadface pga hennes dator är ful. Stationär alltså, inte Carlo. Och jag kan inte använda den tills den blir helt ominstallerad. För jag har lyckats få in nå skit på den. + att jag vill dra ut men ingen annan kan / vill / orkar. Det är helt sjukt! När det äntligen är helg och jag kan få vara ute till klockan 24:00 - 01:00, så kan ingen följa med. HELT SJUKT! Men ja, jag kanske ska dra ut själva och bara gå en liten promenad... tänkte jag då. Finns ju inget som är så mycket vettigare & göra. Men just nu sitter jag bara och chattar, chillar lite bah. Men om jag drar ut, blir det utan smink och en massa och det är väl lite väl onödigt ändå? Men nej, jag har fetaste lusten att dra ut. Så det får fan bli utan smink med! Hejdå gott folk och ha det en bra lördag!

Så här ser ja ut just nu. Helt osminkad and shiet. Fuck that.


Jag tycker om pannkakor

Japp, så är det. Jag sitter och nöter sönder den nya LMFAO CD'n. Så jävla kung!
Och bara så ni vet; jag har inte tagit några nya bilder på något dom senaste veckorna kan man säga. Så det är helt dött här med bilder från mig och jag vill ha en egen digitalkamera. Behöver ju ingen systemkamera, men nu är det så här att jag ska spara pengar till en. Eller så ska jag slösa alla mina pengar på kläder istället ;) Vi får se hur det blir. Men just nu så orkar jag inte göra något, jag vaknade vid kanske tre tiden, ungefär en timme sedan. Och jag är fortfarande trött. Hoppas att ni har det bra, för det har jag. Bye!

Jag har bara såå många läsare, wow, I'm famous!

Tjohejsan! Jag har så otroligt tråkigt nu mitt i natten så jag tänkte blogga lite mer om meningslösa dåliga fucking saker.
Så ja, jag har typ tittat på 4 avsnitt av Gossip Girl. Sen fungerade inte det avsnittet jag är på nu och jag pallar inte fixa det så det får bli en annan serie. Inte Veronica Mars heller för dom avsnitten som jag har, har jag redan sett. Men det dåliga med Gossip Girl just nu är att det slutade fungera då det var som mest spännande? Just My Luck.
Så jag sitter och chillar vid en liten chatt på ewc. No life I know. Men jag har ingenting bättre för mig och det är ganska roligt! Trevligt folk (ibland). Och ibland är det någon jävla idiot som kommer och spammar. Synd bara att jag inte är host ofta där, skulle ha ordning på stället! Men nu är det så här att jag är superduper sugen på att skaffa en ny header. Jag vill ju liksom ha en snygg header, inte där jag ser helt... weird ut. Och det gör jag på denna. Det finns ju ingen text eller något på headern heller? Måste ju ha något i stil med "Welcome 2 my blog bitches" eller så. Lol. Men ja, jag ska fixa en så fort jag har en normal kamera att knäppa med! Ska övertala Isabelle till en fotodag. Har ju typ lagt över alla mina gamla bilder på ett USB, bl.a. bilder på mig och henne. Så jag vill ha några nya, fina små bilder på oss två. Åh, jag har något mer & berätta! Jag ska ominstallera hela min dator. Tydligen så har jag för mycket skit på den så den är typ super seg. Men det ska snart bli okej, för jag ska ta bort allt på min dator.
Men nu ska jag fortsätta lyssna på LMFAO och njuta av livet denna vackra natt! Det är en ny dag idag, (och jag tänker inte säga "& nya tag" för att alla säger det...) och jag gillarT. Så ja, nu ska jag bara titta vidare på Emil i Lönneberga och leva. Hejdå!

I regnigt väder

Mina tips för vad man kan göra när det är regnigt väder. Sjukans bra tips enligt mig åh.
När man inte har något att göra, det regnar ute. Man kan inte gå ut och spela fotboll eller något. Allt suger, tycker vissa. Men jag kan verkligen göra mina regniga dagar as skojiga! Haha, gud vad barnsligt det där lät "as skojiga". Men så är det.
För det första, så är det alltid bra att ha filmer på sin dator / DVD skivor. För att om man har det, är man säker i alla lägen på att man har något att göra. Till exmpel, om du har en bärbar dator, och ingen el, eller om internet har blivit utslaget av åskan eller något, så kan man alltid spela igång en rulle med en bra film som t ex Harry Potter. Jag kan tala om för er att jag inte tittar på Harry Potter så ofta när det regnat. Vet inte varför men, jag brukar titta på Cold Case eller andra mysiga serier! Cold Case funkar alltid för mig, speciellt i regnigt väder. För då få man in stämningen lite grann!
Funkar alltid!
För er som inte vet vad Cold Case handlar om, handlar det om detektiv Rush, som löser mord och andra fall som hänt. Både nya och gamla. Det är verkligen jätte spännande! Ni vet väl antagligen vad Beck är, och det är som Beck bara det att i varje avsnitt (finns ungefär mer än 20 avsnitt i varje säsong, finns ungefär kanske 7 säsonger, vad jag vet. Och varenda avsnitt är 1 h långt) löser dom nya fall. Det är verkligen jätte spännande, och ni som inte har sett det, tycker jag ska se ett avsnitt och se vad ni tycker!
Sedan ett annat tips.
När du bara sitter hemma och chillar, har inga filmer eller något. Eller kanske har sett alla dina filmer och är väldigt trött på dom, så kan man alltid spela spel! Alla har ett litet spel till TV'n eller datorn någonstans. Kanske kan man till och med spela brädspel. Som monopol! Alltid lika roligt, och man har något att göra ett bra tag eftersom att spelet pågår ganska så länge.
Sedan kan man ju kanske köpa ett billigt spel på PC. Finns alltid billiga spel där ute någonstans! Och vissa är dessutom väldigt roliga. Själv har jag inte så många dator spel, och kan för tillfället inte spela dom alls för att min dator behöver ett nytt minne, men om jag skulle kunna spela mitt Lara Croft Tomb Raider Legend skulle jag inte sitta och skriva detta inlägg just nu! Jag skulle ha fullt upp med att klara ut spelet.
Har ni ett NDS (Nintendo DS) eller något? I så fall kan det också vara ett roligt sätt att göra dagen bättre. Har man många spel (som jag har) så klarar man sig alltid i alla lägen om man har det fulladdat! Så se till att ni har erat DS laddat. Det kan behövas någon gång!
Jag älskar mitt, speciellt färgen! Så skön.
Nu kommer vi till ett av dom sista tipsen! Alla har ju en bok hemma, en bra bok. Någonstans, man kanske får leta, men alla har en. Och det vet jag! Så det är bara att sätta igång och läsa, mina personliga boktips är följande; The Twilight Saga böckerna, på både engelska och svenska, The Vampire Diaries böckerna, The Host av Stephenie Meyer som skrivit The Twilight Saga, True Blood böckerna, The HungerGames (2 böcker) och sen kommer vi till något som inte tillhör "böcker" kategorin, FRIDA tidningar! Plocka fram era gamla Kalle Anka eller FRIDA som ni vet att ni inte har läst ut och börja läsa! Håller en alltid sysselsatt i minst någon timme eller så. Eller vad sägs om att springa en sväng till närmaste bibliotek och gräva fram något bra där istället?
Bara & börja läsa!
Och nu kommer vi till det sista. Detta kan man göra medans man gör alla dom sakerna ovan. Gör en varm kopp te! Och några rostade mackor, och jag lovar dig, du kommer tycka om alla dagar oavsett om det skiner en sol där ute eller om det öser ner vatten på ditt huvud så fort du går ut!
Ja, det var lite av det jag brukar göra när det regnar. Och till mina vänner som aldrig fattat varför jag tycker om regnigt väder, hoppas att ni förstår det nu haha. Puss på er alla och jag hoppas att det var till någon hjälp!

Tjenare allihopa, denna vackra morgon! Eller?

Halloj! Nu är det så här att jag vet att det inte är bra väder ute. Och jag är lycklig pga det! Fast ändå inte. För då liksom, förstörs mitt hår om jag går ut? Det gör det ändå men inte lika fort. Och jag vill liksom, kunna gå ut idag eftersom att det är fredag. Tänkte dra på nå donken eller så.
Och imorgon ska jag på Färila Karnevalen! Ska bli awesome. Ska dit med Madde! Sen kommer jag nog hem mot kvällen. Då lär vi väl hitta på något då också, men jag ska träffa Perry då åh. Var ju som sagt månader sedan, och liksom, förr när jag skrev att jag skulle träffa honom i ett inlägg blev det aldrig av för det kom andra saker i vägen och allt. Men hoppas att det inte gör det imorgon för jag saknar honom verkligen! Och så kommer Johan hem imorgon. Hihi! Längtar tills imorgon kort sagt.
Nu skrev jag till lilla Linis att hon skulle komma till mig. Svaret kommer att vara "kan inte". Men det är värt ett försök? Längesedan jag träffade henne nu. Liksom 2 dagar eller vad det nu än är. + att jag har hittat en as bra låt som jag sitter och nöter ut just nu. Lägger upp den här.
Lyssna och njut, som vanligt kan jag inte få musikhelvete i mitten. Puss!

Jag har typ så här as tråkigt eller vad säger man?

Jag sitter och har bokstavligen ingenting att göra. Jag vet att jag skriver en massa meningslösa inlägg hela tiden, men grejen är den att mitt liv är inte lika spännande som Kissies, och jag orkar inte lägga upp en massa väldigt onödiga bilder på mig själv. Så många anser att min blogg inte är så intressant. Men det skiter jag i. Jag struntar i det helt jävla seriöst. Men det skulle ju vara roligt med några fler läsare, såklart!
Men nu så har jag ingenting att göra. Ingen är i stan och vill hitta på något. Inte varför jag har frågat alla men ja, strunt samma. Sen så är jag mätt, och vill inte ha nå mer godis. Undra om man ska börja sin filmkväll tidigt inatt? Dessutom är alla off på msn, så hur kul är det på en skala 1 - 10 att sitta vid datorn? Nästan så att man vill dra och ta en titt på vad som går på tv'n. Vilket jag tänker göra just precis nu på tv.nu hihi.
har fetaste lusten att spela PS2, vilket jävla spel som helst. Men jag vet inte om jag orkar... jag kan ju iof sitta i köket hela natten och spela på tv'n som vi har där och flytta min Carlo dit. Men jag vet inte riktigt. Jag kommer säkert att låta som fan så mina föräldrar vaknar och då blir det inget mer datasittande om nätterna för min del.
Påtal om datasittande om nätterna, kan ni bara fatta att halva sommarlovet har gått?! Det är helt fkn insane. Nu kommer det inga bilder till detta inlägg för att jag är så fantasilös, skriver om meningslösa saker och har dessutom inga bilder. Puss!

Oh hot damn!

Nu har jag kommit hem från Issas stuga. Vi hade det ytterst trevligt må jag säga!
Igår när Madde kom så satt vi och spelade lite PS2 ett tag. Harry Potter och den Flammande Bägaren, yey! Efter det så gick vi på donken och beställde en bamsemeny (alltså, en stor meny, det var inte bamse leksaker eller så...) med 20 kyckling bitar och plusmeny.
Vi delade på den ofc. Men det var sjukans gott! Sedan kom Issa, och vi började gå mot biografen. Först gick vi till Hemköp och köpte Cola och godis. Sen gick vi till biografen. Tog ungefär kanske 10 - 20 minuter för oss att komma in, sedan tog vi ett par glasögon, reklamen kom... OCH EFTER DET BÖRJADE FILMEN! Trodde seriöst jag skulle bajsa på mig. Fan vad jag älskade filmen. Den var så jävla bra! 3D'n var sjukans awesome också. Helt klart bättre än alla andra 3D filmer jag sett i hela mitt liv! Så jävla kung.
När vi kom till Issas stuga efter att vi vart på bio och en massa, tittade vi på Harry Potter och De Vises Sten och sedan Ramona and Beezus. Sjukans bra filmer det!
Och imorse vaknade vi ungefär klockan halv tre för att vi var uppe till fem. Åt lite frukost och sedan spelade vi vänd tia hela tiden typ. Kungligt kortspel det!
Har tyvärr inga bilder från dessa dagar, tog en bild på mig med 3D glasögonen på, men den är på Issas mobil. Hade inte med mig min gråa mobil för att den inte hade nå laddning alls, så jag tog min gamla snygga Walkman ful bajs mobil. Men det gick minst lika bra för jag älskar den! Men nej, nu ska jag fortsätta äta. Sen blir det en glass och godis! Hoppas att ni har det en minst lika bra torsdag som mig ;)

Idag gäller det

Det är idag allt gäller. Harry Potter tog slut nu inatt, men jag ska se slutet ikväll klockan 21:00. Jag skojar inte om jag kommer börja gråta!
Inatt så hann jag knappt se första filmen och klockan var 06:00. Så jag sket i det och la mig, för jag ville njuta lika mycket av varje film, och det gör man inte när man försöker vara vaken? Nejnej. Och ni kanske undrar "varför började hon inte titta tidigare?"? Mitt svar är att jag försökte installera ett Harry Potter spel på datorn, och det var det som tog sådan tid. Sedan började min dator dampa, så jag slog av den. Så allt var i onödan. Men nuni! Jag ska se super fräsig ut när jag ser på den sista filmen, så jag funderar på att rita ett HP ärr i pannan, vad tycker ni om det då? VAVAVAVA?! Nej men jag vet inte. Skulle vara lite coolt det faktiskt.
Nej men gud, nu ska jag hoppa in i duschen! Sedan plocka ut några fräsiga kläder (även om jag inte har några...). Puss!

MovieTime extra: HP night, hell yeah + ett långt inlägg om HP

Nu skiter jag bokstavligt i hur länge jag kommer vara uppe inatt! Jag ska se alla Harry Potter filmer som var innan den sista nu som går på bio. Och den som går på bio ska jag se imorgon med Madde och Issa på bokstavligen världens sämsta platser! Roligt va? Ytterst trevligt säger jag bara!
Men nu ska vi snacka om både det ytterst trevliga och ytterst otrevliga. Det är så här, att jag verkligen inte pallar med grejen att HP är slut nu. Jag vill verkligen verkligen att det ska komma en till film efter denna! Imorgon kommer jag att börja gråta i biografen för att det är den sista filmen... Harry Potter har ju jag liksom växt upp med, och jag har älskat det sedan första gången jag hörde hans namn, "Harry Potter". Det är så vackra filmer så jag vet inte! Alla filmer har något nytt att erbjuda, och det är superduper Nadja style. Hur ska jag kunna förklara i ord och bilder, min stora saknad som uppstår redan nu, för Harry Potter? Det finns inga ord, och inga bilder för den delen. Harry Potter har alltid varit och kommer alltid att vara min bästa film serie! Jag är inte helt säker på om ens The Twilight Saga kan slå denna fina historia om den unge Harry som kämpar mot ondskan. Filmerna har följt mig sedan jag var liten. Och varje gång jag kommer ha tråkigt eller något, kommer jag att köra igång en rulle med en Harry Potter film och veta att jag alltid (!) kommer bli glad av det.
Jag kan bara inte riktigt fatta, att allt tar slut just här. Just nu. Idag. Världspremiären på sista filmen, av den bästa från dom bästa. I 3D. Ni måste ju själva erkänna att det suger? Hårt också? Jag älskar Harry Potter, och det kanske ni har förstått nu.
När alla filmer är klara, kommer jag att se om på dom en gång till. Imorgon ska jag sova i Issas stuga. Och då tänker jag ta med mig min hårddisk med alla filmer på som vi kan se tillsammans. Efter varje film kommer jag gråta lika mycket, eftersom att slutet på varje film, närmar sig mer och mer tills det verkliga SLUTET.
Jag hoppas verkligen att J.K Rowling kommer skriva fler böcker och göra fler filmer om Harry. För det är något vi alla Harry Potter fans skulle uppskatta! Kärlek till dig Rowling! Som kom på hela den fina berättelsen. Vi älskar dig! Du är underbar.
J.K Rowling.

Alla posters, till den sista filmen.

IT ALL ENDS. 3D. Jag kommer glömma bort tiden, inte räkna en enda sekund av filmen. Och njuta av varenda en. För det här är den sista gången, i mitt liv, som jag är nyfiken på nästa (en av dom världens bästa) film, med Harry. Hoppas att ni kommer njuta av det lika mycket som jag kommer göra! Det kommer bli dagens höjdpunkt.

Usch, jag grät nästan när jag gjorde detta inlägg! Alla Harry Potter fans känner nog lika som mig just nu. Helt depp om att veta att Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 kommer vara den sista filmen i hela serien.
Men allting får ett slut någon gång. Och jag antar att detta var slutet för Harry.

Miles away

Nu har jag precis sminkat mig och snart kommer Lina och hämtar mig hemma hos mig då. Så drar vi hem till henne. Fett soft dag ändå. Kommer komma hem ungefär vid tio tiden, då kan jag slänga in ett litet inlägg.
Och blir man förvånad över att jag fortfarande lyssnar på BARA Madonna? Nej, det kan jag inte tänka mig att man blir. Maha.
Madonnis.

Mmmhmm, måndag

Nu är det måndag igen! Och det betyder att ännu en vecka har gått av sommarlovet. Det suger, men det får man leva med. När man var liten njöt man bara av varenda dag, inte räknade ner tills då skolan började. För att man tyckte att sommarlovet var så jätte långt och allt. Nu känns det bara som att det är några veckor bara. Mindre än tio i alla fall! Halva sommarlovet har ju redan gått... Äsh! Nu ska vi inte prata sånt!
Idag ska jag i alla fall vara med Rebecca och Lina. Det var år sen jag var med Rebecca! Jag skojar inte, det var förra året. Och jag saknar Lina sjukt mycket också! Så det ska verkligen bli jätte jätte trevligt! Vi ska nog se på film eller så. Kung kung. Nu ska jag försöka ta mig till duschen, vet att det aldrig kommer hända men... det ska hända. Puss!

Gymnasium

Jag vill ju liksom inte gå på Broman. Hellö? Hur kul är det liksom på en skala 1 - 10 och vara med dom man känt hela sitt jävla liv? Nejnej, så vill jag inte ha det. Jag vill flytta till Gävle, och bo där själv. Så man kan få vara ifred då och då. Så skönt ju! Så just därför, vill jag gå på John Bauer! Alla säger att det gymnasiet suger osv. Men det skiter jag i för dom har en as fräsig hemsida. Så jag ska gå där på Teknik IT linjen. Erkänn bäst va? I knöw.

Sovit hos Linnéa hela helgen

Random bild ba.
Hela helgen, har jag sovit hos min lilla Linnéa. Och vi har haft det hur kul som helst! I förrigår så kom vi hem till henne, åt en as god middag, och efter det åkte vi till Coop för att köpa en massa godis och så. När vi var klara där så åkte vi hem och fixade oss lite. Och efter det så gick vi hem från Linnéa enda in till stan! Så jobbigt var det inte, och vi hade det ganska kul på vägen. Vi kom ut där vid Lidl och mötte Linkan och Sofie. Efter det drog vi ner mot stan och träffade lite folk.
När vi kom hem vid tolv tiden, kikade vi på lite film och sen så somnade vi ungefär vid fyra tiden eller så. Vi vaknade klockan halv två och fixade oss, drog och bada. Det var hur mysigt som helst! Kom hem, åt tacos, sedan så åkte vi in till stan igen. Vi drog till Jonas och var där med lite folk. Kom hem, och la oss vid tre tiden denna gång. Nu orkar jag inte skriva mera om helgen för nu tror jag t o m att jag har fått med allt! Men imorgon ska jag dra till Iggesund och vara där med Rebecca och Lina. Kommer bli hur soft som helst! Hoppas att jag kan vakna i tid imorgon då. Haha, har ju vaknat vid två tre tiden varje dag ungefär. Men nej, nu ska jag dra och duscha och sen hoppas på att någon vill följa med mig på donken! Puss :*

Min dag

God kväll allihopa! Här sitter jag i min lilla koja och lyssnar på Madonna nu igen. Hon är så bra. Speciellt hennes gamla låtar. Dom är så... lugna och fina. Men ja, nu ska jag berätta om lite vad jag gjort idag!
Idag var jag ner på stan med Lina först. Vi chillade lite på Möljen och tog en kul-glass båda två!
Softish!
Gott som satan var det. Så satt vi där i solen och pratade lite om allt och inget. Efter det så gick vi och lyssnade lite på Öppen Scen där vid Möljen också. Köpte en varsin energidricka och satte oss där. Väntade på Isabelle som aldrig kom. Hon skickar ett sms "ska bara äta sedan skjutsar min brorsa mig". En timme senare "skulle jag ta med mig kameran? är ni där nu? vart sitter ni? jag åker snart". Liksom, lite irriterad man blev då? Hihi.
Sedan så kom Isabelle till slut och då satt vi och lyssnade lite till. Sedan fick jag så ont i min rumpa för att det var så hårda bänkar där, så vi gick en sväng på stan istället! Inte varför det var någon affär öppen, men det skiter man väl i. Vi spelade Fest Hos Mange och spelade också in en fin fin video. Den tänker jag nog inte lägga upp här (fel format på videon ändå...). Linnéa var också med och spelade in videon! Äntligen fick man träffa henne efter att hon vart i Island i kanske en vecka! Helt underbart.
Sedan så måsta Lina hem, och Issa också. Så jag, Lina och Linnéa gick hem till mig för att Lina skulle hämta sin cykel. Sen gick jag och Linnéa upp till mig, jag tog en kopp te, och sedan drog vi ut igen till klockan tio ungefär. Vi satt på Donken as usual. Men ja, det var min dag det! Hoppas att ni har haft det en lika awesome dag som jag! Puss.

Dagens outfit, äntligen!

Min första "Dagens Outfit" på denna blogg. Yey!
Skjorta: vet inte, linne: Cubus, tights: köpte dom i Canada, men dom finns nog lite här & där.

Möljen blev det istället...

Godmorgon alla som räknar detta som morgon! Jag vaknade i alla fall för kanske en timme sedan, och startade datorn (ovanligt). Sen så tog jag en liten dusch. Och nu sitter jag här.
Idag blev det lite ändrade planer. Min kära vän Linnéa kom ju hem för kanske två dagar sedan. Och hon ville ses, så vi ändrade riktning mot Möljen idag istället för Maln! Jag vet inte när vi ska dit, det ser inte ut att bli snart. Men vi ska dit i alla fall. Jag ska höra med Lina också, tror att hon sover. Hon ville ju inte följa med till Maln hon idag eh. Men hon kanske vill hänga på Möljen ett tag ändå.
Alla ligger ute och steker. Förutom jag, som sitter vid min dator hela tiden? Och ändå så har jag en rand. Livet är underbart ibland! Dessutom så blir det att åka utomlands för mig snart med. Soooftish! Då blir det en fet stekning. Ska på kryssning till bl.a. Grekland. Kung va? Mjo. Då jävlar, kommer jag hem brun. Hoppas att det regnar i Sverige medans jag är borta (he he he...). Men nu ska jag förtsätta fixa mig! Och häva i lite Got 2 Be Smoothi 'n Chic i håret.
Luktar gott as hell!

Nadja är glad

Nadja är otroligt glad. Nadja vet inte varför hon är så glad. Hon bara är glad, helt enkelt.
Nu ska Nadja lägga sig i sin fina, mjuka säng snart. Typ om två timmar, men det är ju snart på ett sätt... eller? Sen ska jag i alla fall se på en sjukans bra film! Jag vet inte vilken! Men den kommer vara jävligt bra i alla fall. Började att tita på serien Veronica Mars imorse (alltså, klockan fyra imorse...) för att Madde dampade på mig, om att jag skulle se den och blablabla. Så jag tog och såg ett avsnitt av den. Inte bra, inte dåligt. Men jag föredrar Gossip Girl än så länge! Och snart har jag säsong 2 av Gossip Girl också. Härligt det, ytterst trevligt. Haha, jag gillar att säga det där... "ytterst trevligt". Men puss på er, nu ska jag leva vidare i denna fina natt!

Madonna - Celebration, bra låt!

Hejsan allihopa! Jag har inte lagt upp någon bild på dagens oufit som ni kanske märker. Men jag orkade inte. Så jag drog till Maln direkt istället.
Jag hade så tråkigt medans jag väntade på Lina idag, så jag tittade på TV! Jag vet! Nadja titta på TV, det är lite... ovanligt. Men ja. Btw: jag har fortfarande ont i min tå :( dumma hest! Sen när hon väl kom till mig (en halvtimme försenad...), så hade hon tydligen nästan blivit påkörd av en bil och hade skrapat upp halva armen! Så vi gick på ÖoB, köpte plåster (stavas plåster med å eller o?) och fika. Sedan började vi cykla mot Maln!
När vi kom dit var det en jävla massa folk där. Och varken Madde eller Issa tog med sig sina kameror... jag ba "fuck that". Men ja, vi fick klara oss utan. Jag, Lina och Issa var modiga nog att bada i kallvattnet! Men Madde stannade uppe på stranden hon. Vi ska nog till Maln imorgon också. Kommer bli soft det. Synd bara att Madde inte kommer kunna följa med för att hon ska jobba... Hon missar det perfekta vädret i alla fall!
Men nu hörrni, ska jag fixa mig lite. Sen ska jag dra och hämta lite fika. Efter det blir det nog... Chilla? MEN JUST JA! Skulle bara säga att Celebration med Madonna är ett SJUKANS bra album! Sitter och nöter ut det just nu. Så jävla bra! Speciellt låten Celebration. Kungligt!
Kuuung.

Maaaaln med som bästa brudarna liksom

Nu ska jag dra till Maln med tjejerna. Sen lär vi väl stanna där i nåra timmar eller så. Ska cykla dit denna gång. Blir nog inte lika jobbigt. Och om jag orkar: så lägger jag upp en bild på dagens outfit. Inte varför det är så mycket att se men ja, det skiter man väl i.
Jag somnade klockan fyra imorse... sen nu vaknade jag tolv tack vare Madde, som bokstavligt bombade mig med sms. Fu Madde. Så nu ska jag dra och fixa mig. Puss!

Mitt headset... sönder

Tack för din tid... jag kommer för alltid att älska dig även om jag har slängt dig i soptunnan. JAG KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA BORT DIG. KOMMER ALLTID ATT TÄNKA PÅ VÅRA TIDER TILLSAMMANS!

Hejsan bloggen!

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Men det skiter man väl i och läser det jag skiver nu.
Jag har sovit hos Lina (anledningen till varför jag inte har bloggat). Och ja, jag hade med mig min dator. Men hon hade inget internet jag kunde koppla till så det blev inget bloggande för min del. 
Först så gick jag på stan med Linkan för att välja en present till Sarah. Sedan så gick vi hem till mig, jag packade lite och sedan kom Lina cyklandes. Då tog jag min cykel, pumpade den och drog iväg med Lina till ICA. Vi provade på något helt nytt! Pommes + dipp. Det var lite awesome det också ;) Även fast chips och dipp är godare, men det skiter man väl i. Vi var ju så nyttiga HELA kvällen! Först pommes + dipp. Sedan chips + dipp. Sedan 2 drickor? Vi somnade klockan fem inatt, och vaknade klockan halv fyra. Då åt vi PIZZA :D Väldigt awesome må jag säga. Sen nu sitter jag och svullar kakor... hehe. Btw: ska visa er  sakerna jag fick av Lina :D det var min födelsedagspresent, fast den var lite sen, hihi!
Lite fint med sommar färger också! Tyckte det var jätte tjusigt :)
Men nu ska jag fortsätta med min kakätning. Btw: Linas häst trampade på min lilltå... det gör ONT ONT ONT. Kanske har brutit den också. Fuck that.

Kan inte få till den designen jag vill ha...

Alltså, jag vet inte än ens vad jag vill ha för design. Men jag vill göra något mer än det som är nu! Jag skaffade en liten minibild i menyn högt upp, som ni kanske ser. Men hur kul är det på en skala 1 - 10? Jag vill ha mer! Men jag vill inte att det ska bli för mycket heller.
Men nu ska jag göra något kul av natten. Fast gud vet vad. Jag vet inte ens vilken film jag ska se på efter att jag sett klart King Kong? Usch. Men man kan ju alltid lägga upp en liten planering för inatt. Eller? Nä, palla.

Dagen...

... kommer att spenderas med Madde, Issa och Linkan igen! Fan va kul vi hade igår! Och idag ska vi ha lika roligt igen. Fast jag vet ju inte vad vi ska göra. Men ja. Vi var ju på donken kanske 10 gånger igår? Så jag vet inte om jag pallar dra till donken nå mer idag. Det är nog med donken för min del i alla fall.
Inatt tittade jag i alla fall på King Kong ett tag. Sedan pallade jag inge mera för att den var så jävla lång. Kommer ju såklart att se klart på den inatt. Klockan var ju ungefär 02:00 när jag började se den inatt och den är ju tre jävla timmar lång, så njäe. Men filmen är sjukt bra i alla fall! Sen vet jag inte om jag ska se 2 fast 2 furious inatt också. Blir nog så. Vill se alla filmerna innan jag ser den senaste :) sen imorgon så ska jag med Linkan till stan!
Men än så länge så har jag inte så mycket att skriva om. Eller jo, jag vela bara tala om att jag kommre vända på dygnet hehe. Ser så ut just nu. Är uppe till ungefär fyra, och sen vaknar jag 14:00, awesomeness! Sen blir det ju som det blir innan skolan också men det skiter man väl i.
OMG, jag kom på en till sak! Jag funderar på att bleka mitt hår igen, för att göra det ljusare. Men liksomö... min hårförlängning då? Hur blir det med den? Jag vill ju använda den, men jag pallar inte bleka och slita på den för mycket. Den kostade ju liksom 900 :- eller mer. Men jag vill så gärna bli ljushårig, åååh. Ähh, det kanske bara blir så att jag färgar håret ljust och sen skiter jag i löshåret, och har ljust hela sommaren, sen i vinter har jag mitt löshår igen. Vi får se. Vet inte ens om jag får färga men det spelar ju inte så stor roll om man säger så ;) MEN PUSS, NU SKA JAG DUSCHA FÖR SEN KLOCKAN 16:00 KOMMER DOM BÄSTA! BE RIGHT BACK!

Hejsan alla glada!

Alla som inte är glada kan ju... bli det då.
Jag kom typ hem för ett litet tag sedan, (eller ja, ett ganska långt tag sedan). Var ute med Madde, Issa och Linkan ett tag bara. Vi var lite här och där faktiskt. Donken, stan & en massa. Sen skulle dom gå och köpa tuggummi, så kom dom typ aldrig tillbaks, jag ba tänkte "men gud... jahapp, så här lämnade dom mig då". Men dom kom tillbaka hihi! Fick lite tuggummi av dom. Och efter det så chillade vi lite hemma hos mig tills alla drog. Sen kom mina föräldrar hem vid klockan 01:00, så jag var ensam hemma hela kvällen. Rätt soft ändå. Och nu tänkte jag typ se på en liten film sedan sova. Så bye!

Blev inge Maln för min del

Kände att jag inte pallade det idag. Istället så sov jag ut. Det var ganska skönt. Vaknade för ett litet tag sedan och hoppade direkt in i duschen. Fan va skönt det var! Efter det gick jag till mitt rum och... Hävde ner ett glas med vatten i. Smidigt va? Allt vatten hamnade just på det stället där jag brukar ha min mini dator Carlo, så liksom... Om den hade legat där hade jag varit stekt just nu.
Men det gjorde den inte he he he. Btw: filmerna jag skulle se på igår... sög. Alla sög. Sög sög sög. Så jag hade ingenting att göra och la mig verkligen as tidigt jämfört med dom andra nätterna. Jag la mig klockan två. Smsade, sen somnade jag.
Men Issa och Madde åkte till HudikBeach dom i alla fall, och dom har det säkert as kul! Och ikväll ska jag sova hos Madde. A W E S O M E ! Så, ja, puss!
Men det gjorde den inte he he he. Btw: filmerna jag skulle se på igår... sög. Alla sög. Sög sög sög. Så jag hade ingenting att göra och la mig verkligen as tidigt jämfört med dom andra nätterna. Jag la mig klockan två. Smsade, sen somnade jag.
Men Issa och Madde åkte till HudikBeach dom i alla fall, och dom har det säkert as kul! Och ikväll ska jag sova hos Madde. A W E S O M E ! Så, ja, puss!

Donken och annat med dom bästa brudarna!

Soft att man drog och åt med familjen, sen drog man hem, och då kom Lina och Madde, så ba drog vi ner på donken och chillade lite. Vi fick ganska tråkigt så vi ringde Fredrik och Johan och bad dom komma. Fast dom ville inte, så vi gick hem till mig istället och mötte dom där med deras epa, nana. Och btw: jag beställde en liten Fanta, men fick en mellan hehe, IN YOUR FACE MADDE, LINA OCH ISSA! Och alla dom andra som blir avundsjuka just nu.
Sen så snackade vi lite, efter det drog alla hem till sig. Haha, trevligt var det i alla fall.
Imorgon ska jag, Madde och Issa på HudikBeach. Softish! Sen ska jag sova hos Madde. Fett länge sedan! Typ (och jag skojar VERKLIGEN VERKLIGEN inte nu) 1 år sedan. Förra våren, det var då jag sov hos henne ensam bara filmkväll hon och jag. Jo men imorgon kommer bli en toppendag! Fast nu ska jag göra något roligare, inte varför det finns något att göra men ja. Bye.
Maln på vintern. Imorgon blir det Maln på sommaren, hell yeah!

Stan idag igen

Mjao, ska dra ner på stan idag igen (som ni kanske läst i mitt tidigare inlägg). Rätt soft, förutom det att det öser ner regn där ute? Snacka om paraply x1000. Men jag SKA ha den där tröjan jag har tittat efter. Den är typ stickad. Och ful. Men jag vill ha den! JAG VILL HA!
Sen ska jag ju äta ute med mina föräldrar och efter det ska jag vara med min lilla Madde, yey! :D omg, måste också berätta att jag såg ju på CC (Cold Case) idag? Omg... så jävla hemska avsnitt. Jag hade sett dom förut, men fy fan. Fan va dom är bra, men hemska också. Grät som en dåre. Men ja, jag bloggar mera ikväll då jag har kommit hem! Eller inatt om man säger så. Puss :*

Brothers & Sisters, hell yeah

Hade lite ont om fantasi idag, så det fick bli en sån där ful rubrik. Mm, idag så ska jag dra ner på stan vid 5 tiden för att checka in en tröja. Mamma lämnade 300 :- på mitt bord (varför vet jag inte hihi) så jag ska köpa en tröja till. Som jag har checkat in förut när jag var inne på Lindex. Men innan det, ska jag ta och se ett par avsnitt av Cold Case! :love: Fan vad jag älskar Cold Case! Det är som flera hundra avsnitt av Beck ungefär. Men ja, jag älskar sånnadär, vad kallas dom? Aja, Beck slash Cold Case saker kan man väl säga.
Vaknade ungefär vid elva tiden idag. Duschade nyss, och nu blir det MYS MYS MYS! Och Johan har nu åkt på släktträff... och sen efter det är han borta i två veckor. Vafan ska jag hitta på då då? Mm, men nu ska jag se på Cold Case för att bli lite gladare. Puss på er, hoppas ni har det en toppen fredag allihopa!

RSS 2.0