Tävling där ni kan vinna Britneys parfym

Nu kan ni anmäla er till en awesome tävling där ni kan vinna Britney Spears parfym (som jag skrev om i inlägget nedan) och hur awesome skulle det inte vara om just DU vann? Så vad med och tävla du också! Klicka på bilden för att komma dit.

Cosmic Radiance

Har du pengar liggandes på ditt bord och du inte vet vart dom ska ta vägen? Då är det bara att kopiera detta "Kära Nadja, jag skulle gärna vilja skänka mina pengar, som jag inte har någon som helst nytta av, till dig för att köpa Cosmic Radiance", sedan så klickar ni in er på kommentarer, skriver in det, så ger jag er adress och nummer som ni kan skicka pengarna till! Vore ganska trevligt va? Tycker jag i alla fall. Skulle seriöst kunna lägga hut mycket pengar som helst på denna underbara parfym som luktar gummi! Alltså, äkta plast, inte tuggummi. Vilket jag tycker luktar gott. Och jag vet att jag låter fett ironisk nu men seriöst. Den här doften är ju helt A M A Z I N G ! Så jag tycker om plastlukt hihi.
Har ni luktat på den än? Om ni inte har det borde ni helt klart göra det för den luktar gudomligt! Men nej, nu ska jag se på film. Hoppas att ni har det trevligt och glöm inte att kopiera "Kära Nadja, jag skulle gärna vilja skänka mina pengar osv.." och skicka det i kommentarsfältet!
Nadja blir också happifejs om hon får en egen Cosmic Radiance!

Ledighet

Eftersom att jag tänkte unna mig lite ledighet denna lördagskväll så tänkte jag fixa till den nya designen lite. Hihi, trevligttrevligt. Så nu har ni kanske (om ni har jävligt med tur) någonting att se fram emot inför imorgon. Om jag blir klar med designen vill säga. 
Varm kopp choklad, mentos + html designer. Awesome lördagskväll! Hoppas att ni har det lika trevligt och mysigt som mig, pussaaar.

Chillar livet hemma hos Madde

Vi sitter och gör typ ingenting. Eller jo, tittar lite på idol sen ingenting mera. Och Wordfeud ofc! Inget mer. Har typ ingenting mer att skriva. Så hejdå.

Hihi, busigt

Jag ber om ursäkt ganska så ofta så jag pallar inte göra det nu. Ni fattar att jag inte pallar blogga ibland för att det är en massa skolarbete. Men alltså, egentligen, varför har man en blogg om man inte orkar blogga? Sjuk jag är nanana...
I alla fall så har jag en massa bilder från den senaste tiden som ni kan få, och nu blir ni glada hoppas jag. Får något att titta på liksom. Här kommer de:

Fjååårtiwwsss.

Haha, random.


Min teckning från bilden. Inte helt klar på bilden som ni kanske ser, för den ser lite missbildad ut. Men läpparna ser ut som två stora feta korvar där. Fast när den blev klar blev den mycket bättre!

Do it like this

Igår bloggade jag inte för att jag inte mådde så bra. Men jag ska försöka bli bättre på att blogga nuförtiden. Det är mycket med skolan och så, och jag har inte gjort något vettigt på fritiden heller. Hoppas att ni är kvar där och läser lite då och då :) Hihi.
Var nyss på BodyJam så jag är svettig som en gris, trevligt va? Nej men just därför ska jag duscha nu. Daah! Näj, jag skojade där HIhIHiHiHII. Och nu är Kajsa-Lina tillbaka i Sverige igen så jag måste smsa henne dirrmode. Men bara för roligt och tokigt (;ppPPPpPpP) så kan jag visa er vad jag köpt. Men inte nu. Jag vet jag vet, jag säger alltid att jag ska visa men jag gör det aldrig. Fast nu ska jag göra det, svär! Bara jag får tid så :) Ni får kommentera eller nåt om jag inte lagt upp det inom 2 dagar (max). Duschen kallar nu ju, hejdå!

Shopping gaah!

Var på stan med mamma idag. Det var trevligt det! Köpte inte så mycket. Bara en t-shirt och en kavaj hihi. Det finns en till svart tröja från Carlings som jag vill ha, men fick inte pengar till den!! Ska gå tillbaks dit och köpa den för mina pengar sen ;) Men ja, jag lägger upp bilder på kläderna sen, men nu ska jag titta lite på Cold Case och klockan halv 6 bär det av till Ellen och där ska jag tillbringa natten. Hejsvejs!
Haha, love you!

Trött as hell

Ah men då kan man ju undra också, varför jag är det så här tidigt på en fredagskväll? Och svaret kommer här: för att den jävla skolan är så jobbig. Jag brukar ju lägga mig vid tio tiden nu på vardagarna. Och klockan är liksom halv elva nu när jag skriver det här, inte ens det. Och jag planerade egentligen att vara ute till tolv inatt? Galenskap!
Jag har inte så mycket att säga faktiskt. Förutom det att jag har superduper många läxor och bajs att göra så jag kommer kanske inte blogga så mycket varje dag som jag gjorde på sommarlovet ska ni veta. Slänger in en bild lite snabbt så där.
Ruskigt gammal en fick ni där. Rött hår också. Bläbläblä...

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 Trailer

Äntligen är den stora trailern här! Yey! Enjoy.

Kikar lite på TV

Hejsan där! Här sitter jag och tittar lite på TV. Har ganska så tråkigt faktiskt. Tur att man gjort alla läxor förutom engelskan för att den hade jag inte ens med mig hem. Engelskan har jag ändå ganska lätt med så jag får ju ungefär alla rätt på läxförhöret ändå. Det fasansfulla med det här i veckan är ju att vi har typ mer än 20 ord. Och det är ju ganska jobbigt. Jag vet inte om jag kan alla utantill men det spelar inte någon som helst stor roll. För jag ska ju ha MVG i slutbetyg i engelskan för fan ;)
Nog med det. Mitt hår mår som bäst just nu! Mamma klippte bort det mesta slitna på håret och nu är det bara & vänta på att det växer. Nästa gång jag ska platta mitt hår kommer att vara nästa vecka på onsdag då vi har klassfoto med skolan. Så, vi får se hur slitet det blir efter det. Men jag ska ju så klart använda plattskydd.
På fredag är det gfest inne i stan. Jag tror att jag ska gå faktiskt. Nej men det kommer bli ytterst trevligt!
Idag vet jag inte om jag har någon bild som jag kan lägga in i bloggen. Som sagt, när jag fått en ny design kommer ni få en jävla massa med bilder och roligare inlägg! Min blogg kommer bli trevligare på något sätt. Ser fram emot det som fan. Men jag vet inte om jag hinner fixa den nu nör jag har skola, kanske t o m när jag har sportlov som jag måste fixa den. Ganska mycket man måste hålla reda på nu när jag går i 9an. Men ja, pussaaar!

She gives me money

Hello everyone. Jag har inte bloggat för att det varit marknaden och en massa annat shit på G. Men nu ska jag börja blogga regelbundet igen, höhö. 
Jag har inte gjort så värst mycket dom senaste dagarna. Bara legat i sängen och tittat på film. Förutom det att jag var på marknaden då, vilket sög så himla hårt! Man ska aldrig förvänta sig något av marknaden, helt seriöst. Gör man det så blir man bara besviken. Men faktiskt så förväntade jag mig ingenting bra om marknaden detta år, så jag blev inte så värst besviken ;) Haha, skills.
Jag har inte heller sett någon så värst bra film på sistone heller. Den där No Strings Attached var ju inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara. Men aja.
Vet en sak som jag har gjort i alla fall! Och det är att jag har färgat mitt hår brunt, jämnfärgat! Erkänn härligt? Jag har typ väntat på det i år och dar och nu så gjorde jag det äntligen! Det blev ljusbrunt som min hårförlängning :) Kan visa vilken färg jag färgade med och resultatet.
Hårfägen och resultatet! Jag använde Brilliance hårfärg för att jag vet att jag aldrig blir besviken när jag använder dessa. Och så fick jag ett gott resultat, igen!
Jag trodde att det skulle bli mycket mörkare än min hårförlängning, men tur var, så blev det inte det. Det blev precis den hårfärg jag ville att det skulle bli. Och fy fan vad glad jag blev när jag såg det. Btw: Jag plattade håret i fredags, busigt hihi. Mitt hår är hur slitet som helst just nu så jag måste klippa mig. Helst innan nästa måndag, för att då är det skolfotografering, USCH! Men jag ska fråga om jag får platta håret då också. Och då ska jag ha platt skydd. Eller så ska jag ha hårförlängning... Ähh, vi får se.
Ville bara tipsa er om en till sak. Som ni andra som läst min blogg i kanske ett år nu vet, är det så att jag använder Aussie 3 Minute Miracle. Och för alla som har sönderplattat hår (vilket är dom flesta flickorna och vissa pojkar i detta land) så rekommenderar jag det väldigt starkt! För när jag använde vanligt balsam ett tag, och sedan började använda Aussie, så såg jag direkt skillnad i mitt hår. Dom slitna topparna syndes inte lika tydliga och Aussie'n hade limmat ihop de delade topparna! Det var magi enligt mig ;)
Det är ju hårinpackning och balsam i ett.
Jag använder inte just den som är på bilden just nu eftersom att jag har färgat håret. För om man använder Aussie som bara är till för att laga trasigt hår (det finns en massa olika sorter...) så åker färgen man färgat håret med bort. Så använd helst en som både behåller färgen och stärker håret om ni har färgat hår! Och ja, jo, den är inte så billig. Och man har inte alltid råd med att köpa den. Men om jag säger så här: Har inte du för långt hår så räcker den i kanske en månad, om du tvättar håret varannan dag som jag gör. Och den hjälper nå sjukt mycket! Helt klart värt pengarna. Och det luktar bokstavligt talat tuggummi om håret när man tvättat det med Aussie. Så ni borde testa det ni som inte gjort det!
Nu ska jag dra. Fixa mig lite inför BodyJamen, pussaaar!

Marknan

Omg säger jag bara! Det var bokstavligt fullt ös för många på marknan ;) Haha, men kul var det! Förutom att när man gick förbi lillfjärden och tittade ut litegrann, så stog det gubbar och pissa där? Awesome säger jag bara. Eller?
Men ja, det blir marknaden idag med! Sov ju hos Issa inatt och nu blir det Linnéa. Jag, Linnéa och Issa ska gå tillsammans sedan så får vi se vad vi gör. Har bestämt mig för att inte åka några karuseller för att dom kostar så mycket pengar. Ska slösa dom på sockervadd istället. Ciao!

Kläder kläder kläder...

Mycket tjat om kläder nuförtiden. Men ja, jag har sett något nytt inne på GinaTricot som jag väldigt gärna skulle vilja köpa. Och jag kan lägga upp en bild på mig där jag visar en kavaj från H&M som jag tyckte såg så proffsig ut :) Tyckte att den var mega fin. Och btw: jag har blivit elevrådsordförande! Känner mig jävligt stolt faktiskt.
Hade visat den en gång förut men det var en blå. Denna var mycket finare tyckte jag. Och den passade mycket bättre på mig. För 199 :- blir den min!
Sedan så skulle jag ju visa en supersnygg kavaj.
Nadja in tha Hood!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på No Strings Attached. Många säger att den är super bra. Upp till bevis nu då ;)

Carrie Cape

Hejsan! Jag har inte bloggat lika aktivt som jag gjort förut, men jag ska börja skriva as mycket bara jag kommer på vad jag ska skriva om så. Haha. Men nu tänkte jag bara visa mitt senaste "Have2Have".
Erkänn snygg?
Älskar den jag. Helt seriöst! För er som inte vet hur man har en sådan och tänker på att den skulle vara hur obekväm som helst eftersom att man inte kan ta ut armarna så finns det två hål där på sidorna om ni tittar lite närmare som man kan sticka igenom armarna. Kan visa en bild faktiskt:
Typ så! Blair Waldorf :love:
Japp, det var det jag tänkte ta upp ikväll lite grann liksom. Sedan är det snart marknaden, och jag vet inte vad för roligt jag ska hitta på då. Marknaden brukar alltid vara en besvikelse mot mina förväntningar, men vem vet. Det kanske blir annorlunda i år! Skriver mera imorgon. Have a good sleep now!

Finaste Linnéa och jag!


Lockigt hår

Hihi. Jag har lärt mig att ta användning av mitt lockiga hår. Haha, har hatat det förut men nu vet jag inte om jag hatar det lika mycket längre, för nu vågar jag i alla fall visas i skolan med lockigt utsläppt hår ;) Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara och det var bra att jag inte plattade något idag för att det regnade ändå. Känner mig stolt! Tänkte lägga up en liten bild på mitt hår med. Bara tänkte att ni kanske ville se det helt lockigt och inte ett hårstrå plattat (flätan i luggen är plattad).

Breaking Dawn - Nya Bilder

LÄNGTAR SÅ EXTREMT MYCKET TILLS FILMEN KOMMER UT SÅ DET ÄR INTE SANT! Räknar nästan ner dagarna. Men snart så kan man nog beställa biljetter, och jag kommer vara först kan jag tala om ;)

Marcus Foster - I Was Broken

Sjukt fin låt! Extremt skön att lyssna på.
Kristen Stewart från The Twilight Saga är också med i videon som ni kanske ser. Och jag tycker att ni ska lyssna på hela låten för att det är då den äkta känslan kommer!

Last friday night

Haha, nördar sönder låten som fan. Men den är ju bra!

Det är allvar nu

Jag har bestämt mig för att inte skriva så mycket om vad jag gör på vardagen för att det är så pass tråkigt och ni behöver inte ens veta det. Min blogg var inte skapad för det. Den var skapad för att jag ville lägga upp roliga saker som vissa människor tyckte var roligt att kika på. Jag vill absolut inte ha en blogg som säger allt jag gör på dagarna och alla nya saker som händer i mitt liv. Helt sjukt egentligen att jag lagt tid på sådant dagar ut och dagar in. För det tar bara tid av mitt värdefulla finaste mest amazing liv. 
Så från&med nu ska jag inte skriva så mycket om vardagarna och lägga upp mer bilder, musik och videor. Blir ju helt klart mycket roligare att läsa, enligt mig. Min blogg kommer från&med nu vara en kreativ källa där man kan hitta inspiration och glädjas åt vad man nu läser eller ser. Det är så det ska vara enligt mig. Så jag kör på en helt ny start! Kommer snart en mycket finare design också, till allt det nya som ni har att vänta er. Men nu måste jag planera hur allt ska vara. Det är allvar nu.

LOL

Hahaha, fan va fult!

Det brinner alla lampor lyser

Jag typ chillar sönder just nu. Vilket jag inte borde göra eftersom att jag har skapligt bråttom med att fixa mig och en massa. Ska till Johan nu snart och vi ska typ spela poker med nåra tror jag. Och ska vara med Linnéa också hihi. Sedan ska jag och Linnéa ner på stan och chilla. Sedan ska jag hem, och efter det så ska jag sova. Blablabla. Nej men nu kan jag berätta lite om vad vi gjorde inatt. Åkte hem till Madde och var med alla jag ändå. Och så tittade vi på film. Bland annat typ The Toture, The Crazies och Shelter. Asbra filmer! Ovanligt att alla filmer man tittade på var bra. Helt sjukt faktiskt. Men ja. Kom hem för typ kanske två timmar sedan och nu har jag tråkigt. Ska ta och ta en dusch nuja. Pussar!

Fredag, vad fan ska man göra?!

Japp, det är fredag och jag har verkligen no idea om vad jag ska hitta på. Kanske ska vara med Johan eller åka hem till Madde på filmkväll, vet inte riktigt om jag orkar med något av det ikväll. Vi får se. 
Idag på orienteringen gick det sjukt bra! Jag och Lina gjorde alla VG kontroller denna gång så vi behöver bara göra alla MVG kontroller nästa gång, så jävla awesome vi är alltså! Grejen är ju den att vi chillade hela vägen till alla olika kontroller, haha, skills ;) Men ja, sedan så fick vi alla rätt på SO provet. Awesome dag alltså, helt amazing.
Men nu ska jag typ dra och fundera på vad jag ska göra. Pusspuss!
Vill ha hål i läppen :love:

Amnesia, sjukt spel!

Tjenare! Kom nyss hem från Johan. Fan va roligt vi hade, måste göras om!
Först när jag kom dit, så åt vi tacos. Haha, Johan gillar stark tacos så vi åt lite lagom starkt med olika krydd saker, eller vad det nu var hihi. Och sedan så gick vi ner på hans rum efter att vi snackat en massa (;o) och spelade Amnesia. Hahaha, fan va sjukt spel alltså! Kunde inte klara ut någonting. Fan vad läskigt det var. Kommer nog aldrig klara av att spela ett sådant spel ensam, aldrig!
Var ju ett + i kanten att jag skulle gå hem när det var mörkt också. Och dessutom skulle jag inte gå var som helst, jag skulle just gå på grusbacken. Sjukt läskigt... Men i alla fall! Så pallade vi inte spela mera så vi tog och tittade på Hur Många Lingon Finns Det I Världen istället.
Bra film! Dock hann jag inte se klart hela men skit samma. Gör det någon annan dag. Men nu ska jag träna lite på SO'n och sedan så måste jag fixa lite franska. Godnatt!


Fuck this and fuck that... WTF, fuck everything!

Tjenare! Jag kom hem från skolan för något tag sedan, tråkig dag som fan. Men snart ska jag till Johan hehe, trevligttrevligt :) Kommer hem ungefär klockan nio så jag bloggar lite mer då. 
Bara för att det inte ska bli världens tråkigaste inlägg ever (som det förra) så ska jag tala om för er vilken låt jag sitter och nöter ut just nu.
Gatan upp - Maskinen.

Skolan nu, bläh!

Tjaotjao! Händer? Själv sitter jag och ruttnar i om fula skola. Snart har vi typ gud vet vad, jag vet inte vad vi har för lektion. Men ah, sen ska jag i alla fall dra hem eller så ska jag vara med Issa och Ellen. Vi får se hur jag gör. Hoppas att resten av dagen kommer vara bra, för den har inte börjat så speciellt awesome om man säger så o.O Skulle lägga upp en bild om jag skulle orka, men fallet är ju nu att ja inte orkar ;) Ikväll ska jag vara med Johan. Vi ska typ se på film och spela amnesia! :d Men nu ska jag dra och vara lite social med mina kompisar :) Puss hej!

RSS 2.0