Gissa vem som söker sommarjobb!

Yes, det är jag det. Fett coolt va? Ganska soft att sommarjobba ändå ju. För att sen när sommarjobbet är slut så kan man använda pengarna till att köpa nya snygga kläder tills skolan börjar igen. Bara jag hittar en jobb som jag gillar och som jag kan ta. För att... jag e ju liksom bara 14 år. Och det är inte så många som tar emot 14 åringar. Men vi får se. Ska leta vidare nu, pusshej!

Soft man!

Tjao! Har haft en ganska så bra dag idag. Allt var inte perfekt men vafan, ska man ha en perfekt dag får man förfan ta och ringa in julafton på almanackan.
Ska ju på BodyJam ikväll. Som tur var så var det 2 platser kvar, på passet... och jag tittade NYSS! Lite jag blev glad eller? Så nu är man sönder taggad till de också. Vet inte om jag orkar gå hem till Issa och sen dra dit till gymmet med henne, eller så får hon komma hit sen. Btw: jag har varit värsta nyttig idag! Typ ätit grönsaker i skolan och allt. Inte likt mig kan jag säga. Men ah, bry er inte om det förra inlägget, jag va bara sjukt ledsen och sur då. Men nu ska jag dra och ta något att äta. HK provet gick ganska så bra, vet att ni ville veta de så tog och skrev det också.
Slänger in en lite SJUKT gammal bild på mig. Typ vadå... två år snart?

Allt suger skit just nu...

Allt e så jävla värdelöst så jag... vet inte. De e fan illa, alltihopa. Jag vet fan inte vad jag ska göra, och de du lovade mig?! Vafan trodde jag på det för? Hur kunde jag tro på något sånt om du redan svikit mig en gång... jag förstår helt enkelt inte. Men sånt är livet, man ska faila 24/7 för att få något bra av det sen! Allt i livet görs till något gott, det vet jag. Eller vet och vet... jag vet att jag tror att jag vet det i alla fall. Men palla snacka depp nu, nu ska jag berätta lite om vad som hänt. Även om det absolut inte känns som att något kan vara bra just nu...
Pallar inte med folk just nu. Och jag är helt slut i skolan. Vet att det inte var så mycket bra saker att skriva efter att jag sagt att jag inte pallade med deppmode, men jag orkar fan inte skriva om något annat. Jag bryr mig helt enkelt inte om något annat. Men jag hade det väll ganska bra i skolan idag. Absolut inte en av dom bästa dagarna i mitt liv! Långt ifrån med tanke på vad som hänt! Men det skiter man väll i... jag är sjuk. Jag har skit ont i halsen och jag hostar och nyser 24/7. Hur kul är det på en skala 1-10 när man är helt depp? Nja, inge kul va? Och nu bryr jag mig verkligen 0 om att vi har HK prov imorgon, ska sätta mig bredvid någon som kan allt skit. Vafan, vi ska kunna alt om mjöl, vem fan pallar det liksom. 
Igår hade vi hälsodag på skolan, det sög stenhårt. Hälsa är det sista jag behöver just nu. Och allt jag vill nu är sova och slappa, se på någon Harry Potter film och ba chilla med chips framför min näsa & shit. Men såklart... det går ju inte? Inte ett fuckin' piss går.
Men ah, skit samma. Idag var jag med Linnéa och vi hade som vanligt a w e s o m e time även om vi inte gjorde något speciellt. Jag säger bara: TAGGA HELGEN ALLA BRUDAR I GÄNGEEET! Ska fan fixa så att helgen kommer äga för oss alla, depp eller inte depp. Who cares! Nu ska jag softa och dra och duscha, sen så ska jag chilla och träna till HK'n även om jag skiter i det fullständigt egentligen, palla HK. Hejdåååå.

Designen klar!

Jag vet att jag egentligen skulle ja rosa tema men det blev så jävla fult så jag sket i det. Fick bli svart istället. Vad tycks? La ju inte ner särskilt mycket tid på den men jag ville bara ha något snabbt som jag sen om ett tag kunde göra mycket snyggare. Med tiden kommer den här designen att bli ganska stor tror jag. Får hoppas på att jag får flera idéer bara. Just nu är det helt slut. Men ah, tillbaka till verkligheten!
Idag var jag i skolan först och sen efter de så... gick jag hem och va med Issa. Vi satt och garvade en aning typ, hahaha. Sen så sitter jag nu och väntar på att Linnéa ska säga om hon kan komma till mig ikväll eller inte. Vi ska typ ut och göra något jag vet inte vad men något kommer vi väll på. TAGGAR SJUKT MYCKET TILLS IMORGON! Men jag kan inte riktigt säga vad jag ska göra, får kanske bli någon annan gång. Men det ska bli sjukt kul det jag ska göra! Sen taggar jag tills på lördag också! Kan fan inte bli bättre, hela helgen kommer att äga stort! Ouff, aja, nu ska jag typ... dra. Men jag har ju fixat "designen" nu så jag kommer att blogga mycket oftare, hejdå!

Vet att designen just nu är ful men... jag ska göra om den ikväll

Efter att jag har kommit hem så ska jag dra dirr till datorn och göra om den här såkallade "designen". Just nu är den mer än ful, ser ut som att jag är 5 år och har en blogg? Men jag tror att den ska vara rosa fortfarande. Ska se om jag hittar någon bättre typ... "header" till menyn, asful nu ju? Men ah, ska dra på donken snart med Josefine och Linnéa, vet inte när jag kommer hem men, aja, bloggar mera ikväll i alla fall hejdå.

Ska fixa en till ny design snart

För att denna är så jävla ful. Irriterar mig som fan. Till och med dom designerna som man får välja mellan innan man typ börjar på en egen är snyggare. Det är fan illa! Men nu har jag en liten idé för en ny design så den kommer väll upp snart då antar jag. Men jag kommer ha en design från blogg.se under tiden bara så att ni vet. För jag HATAR verkligen denhär designen...
Sitter här och chillar med Isabelle just nu, har typ inget och göra, men sanrt så ska vi ha The Twilight Saga: Maraton ya0! Erkänn härligt? Ah, vet att ni erkänner bara sådär. Ska ba chilla lite först framför våra datorer innan vi checkar film, så... jag bloggar senare (kanske) ska t o m kanske göra ett inlägg till min och Linnéas blogg inatt, spännande ouff. Men ah, hejdå!
Tagga natten ftw.

Hål i läppen

Tagit hål i läppen igen ja. Pallade inte gå runt som ett miffo i ansiktet så jag typ tog hål? Men sen var jag SÅÅÅ smart & feg så jag tog ut skiten igen, hur dum får man vara? Men passar jag verkligen i det? Jag vet inte riktigt jag eh. För att asså... jag vill ju inte ha en ful piercing i fejset?

Järvsö med Lina nr: 2

Nu har jag varit i Järvsö med Lina igen. Vi hade det sjukt kul! Det var mer kul den här gången tycker jag eftersom att jag och Lina inte hade så mycket otur denna gång. Jag somnade kanske 4 inatt och sen så vaknade jag 9 för att ja reda på om jag fick åka till Järvsö med Lina, och sen så drog jag iväg vid 10 ingefär. Ni kan ju fatta att jag var en aning trött under bilfärden hem? Men sen när jag kom hem satte jag på datorn, åt och duschade så... det har varit en ganska så chill dag ändå! Och vädret är AMAZING! Ouff, så grymt är det bara.
Men nu ska jag dra iväg o fixa mitt hår (: btw: min & Linnéas blogg kommer jag snart att länka här så fort vi har gjort det första inlägget, själva designen är klar, de är inte den snyggaste bloggen men det duger till att börja med. Men hejdå så länge! Snart drar jag iväg till Lina och har filmkväll där, härligt!

Sundsvall = shopping

Nu drar jag iväg till Sundsvall och shoppar lite! Dom som har mitt nummer... smsa! Kommer nog hem ikväll eller nå. Men aja, de ska bli roligt att åka till S-vall eftersom att man inte vart där på 100 år. PussHej!
Birsta, yeahyeah...

En ny blogg (ingen som ersätter denna)

Stavas ersätter sådär? Aja... i alla fallså har jag och Linnéa en idé för en ny blogg, jag kommer självklart att fortsätta blogga här men den andra bloggen blir mer som ett intresse för en sak. Men jag länkar bloggen här så fort den är klar! Vi har inte gjort den än faktiskt, bara planerat, men nu ska det bli av och jag hoppas att det går bra. Bloggar mer om det här senare ikväll. Hejdå!

Härlig torsdag

Härligt värre. Nu ska jag dra ner till ÖoB o köpa en MAX bag med ostkrokar eller dillchips. Sen blir det väll cola också antar jag. Ska fråga Lina om hon är med på en till tävling inatt, har laddat upp med The Vampire Diaries säsong ett och Gossip Girl säsong 1, erkänn grymt? Igår natt när jag kom hem så tittade jag ju på Grease och den var ju awesome! Jag tycker att den va sjukt bra för att vara gjort på vad är det... 70-talet? Ähh, jag vet inte men sjukt bra var den i alla fall. Ska se 2an någon dag, känns rätt eftersom att man sett 1an nu och tyckte att den var bra.
JAG HATAR ATT INTE KUNNA PLATTA MITT HÅR! De e sjukt äckligt och fult när jag inte plattar det, men jag vet själv att platt-skydd inte är så bra, så liksom varför ens försöka häva i det i håret och slösa bort tid när det inte ens fungerar? Jag har det hemma, har hävt i det, men bara för att jag inte vill att det ska slita så mycket på håret när jag fönar det. De kommer ju kokhet luft från hårtoken för dom som inte visste det, och det är också skadligt för håret.
Usch, FAN JAG SAKNAR DIG!

Nejnej, nu ska jag dra ner på ÖoB, slänger in en fin liten bild på mitt platta korta hår ba sådär fort liksom.
:'(

Onsdag

Nu ska jag berätta lite om vad som hänt idag. Först så vaknade jag hemma hos Linnéa, sen så åkte jag hem kanske klockan 2 eller så. Och sedan så tog jag en asskööön dusch, och försökte övertala Issa att komma hem till mig! JAG LYCKADES! Hon kom och vi köpte chips&cola och svullade lite. Sen så tittade vi på film, och chattade lite på en online chatt o så. Efter de så stressade jag till gymmet, jag typ sprang hela vägen från mig och det är en bit om jag ska vara ärlig. Sen efter det så åkte jag hem, åt, duschade o Ellen&Issa kom hem till mig, hämtade mig och så far vi iväg till Ellen! Men de roliga hemma hos Ellen var ju att vi skulle bada i hennes badkar, o sen så blev det översvämning i badrummet, roligt va? Och gissa vad som låg på badrumsgolvet? ALLA VÅRA FUCKIN' KLÄDER + MIN VÄSKA! Asså, en aning vi blev typ rädda eller? Asså ohmygod va panik vi fick.. inte nog mä dä heller! JAG GLÖMDE MIN MOBIL DÄR! Men de e lugnt för att jag ska hämta den imorgon. Och så ska jag vara med Ellen då åh.
Nu ska jag försöka smyga iväg på toan innan jag ska se på Grease. Bara jag som inte sett den filmen? Alla tycker att jag är efterbliven som inte sett den, men aja, ser väll den nudå. John Travolta, yo mannen! Men aja, här får ni en bild på mig (i kort hår) och min snälla, söta, rara HD!
Snyggt hår va? Kommer ta ett jävla tag&växa ut dedär, men aja, ska skynda mig på toa nu, hörs!

Korthårig

Nu har jag kort hår, men jag har ingen bild ännu. Jag tar en bild såfort jag ska sitta vid den lilla datorn för att den har webcam, orkar inte ta en med mobilen eller en kamera, pallar inte sladdar o skit. Men i alla fall så nu så har jag sovit hemma hos Linnéa två dagar, vi har haft det asgrymt! Igår så klippte vi oss och vi klippte oss på Trudes.
Ikväll ska jag på BodyJam och jag längtar så in i helvete, har nyss duschat (vet liksom... duscha innan man ska på träning men jag måsta bara duscha för att jag hade lust) och tagit bort all smink som jag haft i kanske 2 dagar nu utan att tvätta bort det. Efter BodyJamen ska jag hem till Ellen, eller jag kanske ska det. Jag vet inte om jag får eftersoma tt jag inte vart hemma på två dagar nu, men jag hoppas att jag får för att hon och Issa ska ha Spa Kväll och det vill ju liksom jag också vara mjed på? :D spa kväll + grymma brudar, de kan ju inte bli bättre!
Bloggar nog mera efter att jag har plattat mitt hår (förmodligen sista gången i mitt liv eller så). Nu är jag fullt upptagen med att få hit Issa -.- aja, hejdå!

Scared of the dark

Godmorgon allihopa! Glömde att blogga mera igår, eller jag orkade inte om man säger så. Fast jag tror att jag glömde också men aja. Vaknade för kanske 2 timmar sen och sen så satte jag mif vid datorn. Såg klart på Jiddra inte med Zohan för att jag somnade under tiden som jag såg på den. Sen tänkte jag se på Sanningen om Rödluvan men jag pallade inte. Sparar den filmen till någon annan gång.
Idag så tänkte jag chilla lite hemma först och sen mot kvällen ska jag dra till Jossan o va med henne och Linnéa, och efter det så ska jag nog hem till Linnéa och sova där ett tag! Jag vet inte om jag ska på stan eller nåt innan... för jag har ju typ inget att göra hemma så jag tror nästan det. Eller nja, ja ska ringa Madde och Issa. Men nu så ska jag dra och fixa lite frukost. Eller ska jag äta frukost ens? Äh, vafan... tar en macka lr nå. Men bloggar nog mera ikväll om inte så bloggar jag imorgon. Hejdå!

Kakor

Ligger i min säng och svullar kakor. Oreo. Btw: har ni smakat den nya oreo smaken på McFlurry inne på McDonalds? Så jävla god! Finns ingen godare McFlurry. Eller jo, kanske daim men för tillfället så är det oreo i alla fall. Måste dra till donken o svulla några sånna. Har inte sett någon film ännu (ikväll). Men ska göra det om någon minut nu, ska bara lägga in filmen på HD'n. Ska se på typ Jiddra inte med Zohan och Sanningen bakom Rödluvan. De e ganska så grymt det. Sen så har jag en massa andra filmer som jag måste se. Och serier. Blir nog en hel natt med kanske That 70's Show. Men jag vet inte. Just nu så är jag glad, och har lov. Kan inte bli bättre! Säger bara "brb" fatt jag bloggar snart igen!

Chillar på högsta nivå här ju...

Tjena tjena! Ligger i min säng och tänker bara på hur mycket läxor o skit jag har, men sen så har jag ju 50 nya filmer att se så... läxorna får fan ta&vänta. Ska nog börja med att se "Sanningen om rödluvan". Den verkar faktiskt sjukt bra haha! Men nu kan jag berätta om lite saker som hände idag, vilket inte va så mycket. Först så vaknade jag&Lina och såg klart på Snakes on a Plane, efter det tittade vi på Tusen Gånger Starkare, ganska så bra film faktiskt, fast de e meningslöst i vissa scener. Man ba: menva? Sen så åt vi lite frukost och såg på reprisen av Melodifestivalen. De va kung att han som sjöng Oh My God eller vafan låten nu hette gick vidare! Hoppas att han vinner, han har ju sjukt med stil hahaha! Sen så åkte vi tillbaka till Hudiksvall, glömde att berätta att Lina sov i min stuga, men nu vet ni det också. Kommer nog nåra bilder från Järvsö. Fan va jag hade otur den dagen, usch!
Jag taggar i alla fall sjukt mycket tills imorgon, för att då ska jag sova hos Linnéa i kanske 3 dagar, och sen så taggar ja sjukt mycket tills på tisdag också för att då ska jag&Linnéa klippa oss! Klippa bort allt de slitna, nice va? Men nu ska jag dra och fixa lite te och se på någon mysig film, drama blir det nog, eller? Aja, hejdå!
Feting stil! PEACE!

Järvsö med Lina

Sitter och taggar sönder inför dagen som kommer att bli BÄST! Ska till Järvsö backen med Lina, vi har typ sett framemot att dra dit o att hon skulle sova i min stuga i typ 1950456 år. Vi ska typ fixa oss nu o sen äta o typ allt. Men vi kommer säkert att knäppa en massa kort i backen som jag kommer lägga upp sen, bloggar då ju, hejdå!

RSS 2.0