Jag håller vad jag lovar

Här kommer kläderna jag köpt!
JC
GinaTricot
GinaTricot
Monki
Sådärja! Ganska sköna att ha i sommar tycker ja.

Hemma från en grym dag

Halloj. Den här dagen har varit grymt nice! Även om jag blev väckt av telefonen mot min vilja. Men ja, nice har den fan varit! Var med Linkan hela dagen idag. Först kom hon hem till mig vid tre tiden, sen drog vi och chillade på donken ett tag. Efter det så gick vi till lillfjärden och chillade lite där vid vattnet på en av bänkarna.
Efter ett tag gick vi hem till mig och hämtade Linkans moppe och drog iväg till donken igen och då kom Johan. Vi satt där och mobbade fåglarna, jag tog en paj. Soft bah.
Efter det åkte vi till borgaparken. Snackade lite, hade skoj! Det var sjukans nice det! Sen måsta jag hem :( men ja, tack för dagen Linkan och Johan! Det var awesome! Dessutom kommer inte jag få träffa Johan på två veckor, fuck that! Men han har lovat att vara social på sms så det är nog ganska lugnt ändå hihi. Imorgon ska jag tråka hemma. Men chill ändå så. Sen mot kvällen blir det Mani's med familjen! Ååh :D älska Mani's :love:
Mehe.
Sedan vet jag väl inte vad jag ska göra. Vill dra ut och hitta på något imorgon! FAN FAN FAN. Ska ringa Madde och höra med henne om hon vill hitta på något skoj. Och sen ska jag be Linkan skicka alla bilder sedan idag som jag kan lägga upp här! Awesomeness. Puss på er, ska dra och hitta något gött & äta :*

Efter men ja, hejsan bloggen

Det är fest nu, hos Mange Mange Mange. Vi ska ha kul nu, hos Mange Mange Mange. Fest hos Mange. Fest hos Mange. Nuuuu. Fest hos Mange. Fest hos Mange. Nuuu. Det är fest nu! MANGE KOM IGEN NU!

Fuck that!

Gammal bild. McFlurry :love:
Hejsan! Imorse (nyss) vaknade jag av att telefonen ringde hela... jävla... tiden. Vela ba kasta skiten i väggen! Sen så vaknade jag till slut och svarade och blablabla. Sen nu, så måste jag fixa mig. Vilket jag ABSOLUT inte orkar! Jag vill bara sitta på mitt rum och chilla. Känns som att jag vaknade klockan 09:00 på morgonen ju. Men jag måste fixa mig för jag ska träffa Linkan. Awesome! :D sen blir det väl chill hemma inatt också. Extrem chill. Det förtjänar jag, tycker jag. Ikväll vet jag i alla fall en som ska dra ner på ÖoB och köpa chips. Fan åh! Sen ska jag se på lite film and shiet. Har ju några nya nu också så att, kommer bli sjukans nice! Och hörrni, jag har inga bilder att lägga upp på bloggen men... jag lägger in en random då? Okej? Sen ikväll så knäpper jag kort på kläderna jag köpt med en annan kamera än min mobilkamera. Men ja, nu ska jag dra. Puss!

Följ mig på bloglovin'

Gört ba. Om ni gillar bloggen då. Annars vore det väl ganska onödigt? Följ min blogg med Bloglovin

Oh My God

Haha, jag tittade just på min gamla blogg. Kommer ni ihåg den? Eller ni kanske inte ens har följt mig så länge. Men ja. Haha, jävlar. Jag kommer inte ens ihåg att jag gjort dom sakerna som står på bloggen! Men det var jävligt kul att läsa i alla fall. Vill ni komma till den bloggen så klicka bara här.

Pallar inte göra inlägget ikväll, får bli imorgon för att...

... jag har en bättre kamera då. Just nu har jag bara mobilkameran och den suger ju balle. Måste ha något äkta haha. Plus att då måste jag gräva upp alla jävla saker ur min garderob också som jag städat så fint idag. Så ja, det får bli imorgon. Ska se om jag kan hitta bikini överdelen jag köpte på internet så jag kan lägga upp en liten bild på den. Men dom andra sakerna kan jag inte lägga upp en bild på inatt i alla fall.
Jag vet inte hur länge jag ska vara uppe inatt. Men kanske 04:00? Eller hur länge ska ni alla vara uppe? Ett bra tag till kommer jag vara och chatta och blogga i alla fall. Tycker att det är ganska kul jag faktiskt. OH JÄVLAR! Det var ett jävla tag sedan jag skrev i min dagbok kom jag på :o oj, jag kanske kan visa er hur min dagbok ser ut? Det finns på internet kan jag lova. Vänta lite...
Den första boken. Den har jag som dagbok just nu.
Dom andra har jag inte ens öppnat. Dom har ju citat från böckerna i dom där böckerna! Fan vad jag älskar det :D då kan man sitta och läsa citaten medans man skriver. Haha, lät kanske lite jobbigt läsa + skriva samtidigt, men ni vet, skills ja0. Men som sagt, hittar jag någon bild på bikini överdelen så lägger jag upp den. Puss!

Maln och annat shiet

Tjao! Inatt sov jag hos Lina, och idag så var det en... ganska jobbig dag men jävlar vad vi skrattade! Först så vaknade vi vid kanske klockan 12:00. Sen drog vi oss i sängen lite, drygade lite. Sen så åt vi lite frukost, chillchillchill. Och efter det, Nadja säger "Lina... vi borde dra till maln... typ idag?" Lina säger "ska vi? :D" Nadja säger "varför inte? :D", så åkte Nadja och Lina till busshållsplatsen. Stog där och väntade... sen kom den lite sent vi ba "men aja, skit samma" vi hade ju brottom ändå? Sen kom vi hem till mig, jag duschade and shiet. Fixade mig lite. Sedan drog vi till stan i hopp om att hinna med bussen som går klockan 14:55. Men fan heller, vi skulle ju FAN I MIG missa den jäveln för att vi skulle köpa nya bikinisar.
Sen sa Johan att han och Kim kunda skjutsa oss på styre till maln, för dom cyklade ju. Och vi ba "ja, okej". Sen en timme senare ringer Johan och frågar vart vi är, och vi säger att vi ska med nästa buss. Och går det någon buss då då? Nej, då ska det fan i mig inte gå någon jävla buss fitta. Så vi GÅR ända från STAN till MALN och det tar fan någon timme att gå dit! Alltså, omg, jag har typ gått hela dagen.
Men kvällen har varit skapligt chill faktiskt. Kom hem från maln, städade mitt rum, sedan drog jag till Johan och chilla ett tag. Och imorgon ska jag vara med Perry, som jag inte varit med på 100 år, saknar han sjukt mycket! Sen ska jag träffa efterlängtade Linkan som vart borta i typ 1 vecka nu!
Men nu ska jag chilla av den tid jag har kvar att chilla på. Har köpt lite nya kläder också, kan visa dom nu snart i ett inlägg, ska bara knäppa kort på dom ;) ganska härliga saker faktiskt... men ja. Snart är sommarlovet slut och än har man inte gjort något speciellt, denna sommar som skulle äga liksom? Får ta tag i detta nu.

Just nu...

... så sitter jag och väntar på att Two and a Half Men säsongerna förs över på min HD från datorn så jag kan se på dom på min andra fina mini Carlo. Sen så tjockar jag på mig med kakor under tiden. Göttgött! Blev typ skit sugen på kakor, eller något sött så jag lyfte på arslet och drog in till köket. Haha. Hittade bara ett kakpaket... oöppnat, men ändå. Jag har typ suttit och lyssnat på Rihanna hela kvällen, vet fan inte varför. Har inte orkat byta tror jag nog. Men hennes låtar är bra... ja, dom är awesome! Särskilt den där, "Hard". Fan va jag älskar den. Så jävla klockren video.
Åååh, jag har typ såhääär tråkigt så därför så måste jag blogga lite. Om lite meningslösa saker. Bara för kul liksom. Imorgon ska jag vara med Lina, i alla fall på kvällen. Ska nog sova hos henne! Gud vad kul det ska bli! Vi har inte haft en film kväll jag och hon på typ... 100 år? Skojar inte, det var sjukt länge sen!
Sen kom jag på nyss att jag måste köpa en ny Aussie 3 Minute Miracle. Som är gjord för att göra min hårfärg tydligare. JAG HAR FÅTT UTVÄXT! Det är illa... illa som fan. Vet i alla fall hur mycket mitt hår har växt hihi. Men nej, nu ska jag komma på något att göra. Har ni något förslag till vad man kan göra när man har tråkigt lite så här mitt i natten? Mjo jag vet vad jag ska göra. Jag ska lägga upp en bild på min kära Robert Pattinson som jag inte har snackat om lika mycket nu för tiden. Det var länge sedan som jag snackade om honom hela tiden 24/7! Sjukt.
Min man nu och för alltid, kommer alltid att vara vi fast än jag inte snackar lika mycket om dig nu för tiden!
Plus att Lina har min Twilight bok som hon egentligen skulle läst ut förra veckan i måndags (hon fick fan 4 månader eller mer på sig?), hon ska få frågor på boken sen. Och jag vet vad ni tänker nu, "hur dumt är inte det? det är ju bara för henne att se på filmen, idiot" men jag är smartare än så och ställer frågor som det bara finns svar på i boken förstår ni. Jag är en smart liten flicka! Och nu orkar jag inte skriva mera, för nu ska jag dra mig till badrummet, borsta tänderna, fixa mig, sen lägga mig i sängen och mysa med min lilla Edward Cullen kudde! Nu blev ni bra avis va? VA VA VA? Förstår väl det.
Hejdå!

MovieTime: The Last House on the Left

Nu blir det MovieTime mina kära vänner. Äntligen känner jag bara just nu! Eftersom att det var så längesedan. Jag har bara gjort MovieTime om EN skräckfilm, och det var Frozen, om jag inte minns fel. Så nu kommer det en till skräckis för er som gillar det!
Som sagt, denna film är en skräckfilm. Denna film handlar om Mari, en flicka som åker på semester med sin familj ut till en stuga ute i skogen. Dagen dom kommer dit bestämmer sig Mari att åka och hälsa på sin gamla vän Paige, och tar bilen in till stan. Där träffar hon och Paige en kille vid namn Justin. Han vill köpa cigg men är inte gammal nog, så han gör en överenskommelse med flickorna att dom skulle komma hem till honom och dom skulle få röka gräs om han fick köpa cigg. Och så blev det. Det flickorna inte visste, var att hans såkallade familj, var brotslingar som var på fri fot och hade dödat flera personer. Hans pappa drar ut flickorna ut till skogen, och där misshandlas dom.

Regissör: Dennis Iliadis
Genre: skräck
År: 2009
Skådespelare: Sara Paxton, Monica Potter, Tony Goldwyn, Garret DillahuntSpencer Treat Clark
Längd: 110 minuter

 



Shh!

Tjao brushes and sisters! Jag sitter här och chillar livet, utan smink, nyduschad & allt. You like.
Lyssnar på lite musik gör jag också. Och har no life, eftersom att jag snart ska se på film. Måste hitta nya bra filmer att se. Har typ sett alla nu ju, dom jag visade er förr. Dom var sjukans nice ;) nej men jag vill se på Water For Elephants. Nu jävlar, ska jag se den inatt alltså. Fast först ska jag se klart på TrueBlood Season 2, är inte klar med den än hihi.
Den här låten är så bra btw! Älskar videon. Man ba *dansadansa*.
Rihanna - Man Down
Men nu ska jag dra vidare och fixa lite sen bloggar jag nog mer. Och ni kanske märker att jag bloggar lite mer när jag skaffat ny design hela tiden. Det är för att det gör det roligare att blogga då haha. Längesedan jag hade MovieTime också... måste fixa det nu!

Chill med dill på sill

Tjao bruushes! Händer? Jag kom i alla fall hem nyss från BodyStep'en, och det var en ANING tråkigt faktiskt. Fan va jag hatade det, ska aldrig gå dit mer. Hann inte med i dansen och blablabla. Skit pinsamt haha. Men usch, nej, nu ska jag snart dra och... jag vet inte. JAG HAR BARA FYRA JÄVLA FITT PIGGELINER KVAR! Nej nu jävlar, ska dom också bort, puss på er, jag bloggar senare inatt också!
Yey!

Just nu: hårförlängning på tork!

Pallade inte vänta på att Issa skulle komma, så jag tvättade den alldeles själv *stolt*. Åh fan, måste ju hämta mackan jag gjorde i köket, brb! Tillbaka! Lite stekt mackan blev men den är god i alla fall.
Och Issa är en dryg bajs unge som ska duscha nu, och SEN efter det ska hon börja fixa sig och dra till mig. Hejdå.

Stekning på G?

Själv ser jag inte vilket vädret är där ute (för jag vägrar dra upp min rullgardin...), men det är några på FB som skrivit att det var ganska fint. Så det kanske blir stek ute idag. Annars lär väl Issa inte komma den jäveln. Madde, Issa, Lina och Linnéa är ju fan fixerade vid solen.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, ta en snabb dusch och sen efter det ska jag ba chilla tills Issa kommer hem till mig. Vi ska ju tvätta hela min hårförlängning också *hihi*. Och ikväll ska jag på BodyStep! Kommer bli awesome! Även fast jag vet att jag aldrig i livet kommer kunna hänga med i deras dans, men ja. BodyJam har ju stängt över sommaren, hur kul är det på en skala 1 - 10? Nä, inge kul alls.
MEN NU BLIR DET STEK SNAAART! Eller ska man sola solarium? Det tar ju ändå mindre tid och går snabbare, så why not? Men ja. Skit samma.

Ska man sova eller inte? Jag kan inte i alla fall...

Jag varken kan eller vill sova. Ingen kommer att vara social med mig inatt så det är väl nästan lika bra? Nej men jag ska i alla fall se klart på True Blood season 2. Hehe, det bästa kvar nästan. Så ja. Sen blir det väl kanske någon mer film också, beror på om jag orkar. Måste nästan dygna helt någon natt också, eller hur? Har inte gjort det på typ, 100 år. Men i alla fall så, vill jag önska er godnatt! Bara så att jag har sagt det innan jag ska sova, vet inte om jag bloggar mer inatt. Puss!

Ny design, lätt och smidig

Tjenare! Som ni kanske ser, så har jag gjort en ny design. Uppdatera om den inte syns. Den var lite lätt sådär och inge svår alls. Ville inte göra den så... jobbig. Så jag tog några beiga färger och satte ihop dom, så *voila!* fick jag en liten fin design som duger i alla lägen.
Min hårförlängning har torkat helt nu, och den var inte alls lika lockig som jag hoppades på att den skulle bli! Ni vet så där, när det blir små vågor efter att man har sovit med flätor? Så blev det. Så jag sprang till badrummet, flätade två inbakade flätor i håret, och blötte dom! Nu ska jag bara vänta tills imorgon, och tills Issa kommer till mig imorgon. För då ska hon hjälpa mig att tvätta alla mina clip-ons hihi.
Nej men nu ska jag lägga upp en bild, på min fina hårförlängning! En bild på hur den såg ut innan jag tvättade den och andra är på den med lite vågigt hår. Pussar!
Det är lockigare i verkligheten. Men ja. Före och efter ser ni ju själva!

Nej men gud!

Så fort jag säger "min blogg börjar bli lite tråkig..." så bloggar jag inte på typ två dagar? Liksom, vafan? Haha!
I alla fall så hade jag det awesome time på midsommar med tjejerna och några killar från vår klass! Och igår var jag bara med Issa hela dagen när alla gått hem, spelade Guitar Hero, fan vad kul det var! Sedan kom jag hem, la mig i sängen, data dirrmode. Som vanligt då ungefär :) sen idag var jag med Issa och gick en snabbis till Johan! Väldigt trevlig och lugn dag må jag säga. Har inte hänt så värst mycket, men ändå... mysig på något sätt. Tvättade nyss den minsta delen av min hårförlängning, det gick AS BRA! Den blev ju lockig t o m :D fan vad glad jag blev! För då slipper jag slita på mitt hår när jag ska ha den på mig, och sen slipper jag förstöra hårförlängningen också? Så jävla underbart.
Jag har tyvärr inga bilder från dessa dagar, men så fort jag får någon fin bild på något ska jag lägga upp den, puss på er alla!

Bilder sedan Maddes stuga!

Här kommer bilderna (på mig hihi).
Om jag får fler bilder av Linnéa sen kan jag lägga upp dom också! Men det här var typ alla jag hade. Alla dom fina i alla fall.

Glad midsommar!

Det är midsommar idag. Yey!
Idag ska jag hem till Issa och ha det roligt. Kommer nog bli en super dag! Men det tråkiga är ju att jag måste fixa mig och allt, och äta innan jag kan gå dit. Orkar verkligen inte det. Vill dra dit nu hihi!
Jag har precis duschat och snart ska jag klä på mig, dra till köket och ta en liten mat bit. Sen ska jag hem till min lilla Issa! Bokstavligt... LILLA! Jag tänkte ha på mig hotpants och min magtröja idag. Tror att det blir så! Och ska kanske platta håret med. Alltså, det är ju midsommar eller hur? Man borde få vara lite finis då. Undra om jag ska klippa av ett till par byxor till hotpants! Jag tror fan att det blir så. Använder ju inte ens vissa grejer så att...
Men ja. Jag ville ta upp en till sak också! Jag har insett hur tråkig min blogg är. Jag som verkligen inte "pallade" göra den roligare, men det skiter man väl i och gör den skit rolig från & med nu! Kommer bli awesome guys ;) ska bara ta lite bilder och sånt hihi! Kommer ett inlägg sedan vi var i Maddes stuga nu snart också, puss!

Jag vill ha en apa

Min apa :)

Chill dag lite sådär

Tjenare!
Idag har det inte hänt så mycket. Var bara hos Johan ett tag på morgonen (morgon för mig, men klockan var typ... 14:00?), sen gick jag hem till Issa och hjälpte henne att städa lite. Chillade lite där, kom på lite nya och roliga saker som vi skulle göra! T ex att vi skulle cykla till Färila, hejsansvejsan! Men ja, sen gick jag hem och åt kina mat med mamma och pappa. Inget mer som hänt idag, hittils i alla fall. Men nu har jag hittat ett par nya filmer jag vill kika på! Som jag ska se inatt tror jag. Kommer nog bli en lång nat...
... eller vad tror ni?

Sundsvall shopping

Jag var ju med Linnéa i Sundsvall idag och shoppade lite. Det var ganska härligt faktiskt! Om man bortser det att vi inte hittade ett piss typ. Allt var säkert redan slut, för att alla andra som hann före shoppade loss där. Blä på dom!
Men först så skulle vi till tåget imorse då. Sen skulle Linnéa ta ut pengar, och alla bankomater i stan fungerade inte förutom 1 och den fanns i Guldsmeden, så vi ba "FUCK YOU!" typ. För att Guldsmeden är ju det längsta man kan komma ifrån tågstationen? Eller okej, nu överdrev jag lite, men så får man göra i sådanna situationer. Sen sprang vi lite halft till bussen, och kom dit 5 minuter innan den skulle åka. Sen hör man den där bruden i radion på tågstation "Tåget mot Sundsvall, klockan 10:29, är nu ersatt av buss. Tåget mot Sundsvall, klockan 10:29, är nu ersatt av buss." Fatta vi typ fick damp då eller? Så vi fick sitta på den stinkande bussen i typ 1 timme längre än vad vi skulle gjort i vanliga fall.
När vi väl kom fram till Sundsvall så stannade bussen på tågstationen. Och vi är ju liksom i en främmande stad, hallå? Så vi visst ju inte vart vi skulle för att komma till själva STAN! Men sen kom vi på det och gick vidare. Hittade verkligen inget inne i stan. Sedan tog vi bussen till Birsta, chillade där. Hitade två tröjor var. Och det var allt vi hittade, surt va? Det var verkligen KASST! Skulle inte förvåna mig om vi hittar mer här hemma. Men i alla fall så köpte vi en varsin tröja, samma tröja. Och sen en annan varsin tröja (inte samma denna gång).
Visar tröjorna någon annan gång då jag har en bra bild på båda dom. Men jag lovar att ni ska få se dom! Snart kommer ett inlägg med lite bilder från Maddes stuga. Men dom är bara på mig, men puss!
Mina och Linnéas homies!

Vad jag hade på mig på skolavslutningen

Hejsan! Ni kanske har undrat vad jag har haft på mig på skol avslutningen. Eller så har ni inte det men det skiter jag i och tar upp det ändå! Jag hade den där klänningen jag visade er förut.
Denna!
Och sen så hade jag bara min hårförlängning till. Och ett par assnygga skor (enligt mig).
Jag köpte dom på någon skor affär här i stan. Jag kommer inte ihåg vad den heter för jag glömmer jämt bort det haha! Men i alla fall så kostade dom ungefär 400 :- och jag typ älskade dom så fort jag såg dom. Så jag tjatade till mig dom. Sjukt fina är dom!

Godmorgon!

Vaknade typ precis. Och hämtade en piggelin till frukost. Snart ska jag duscha, måste bara finna orken till det.
Idag vet jag inte om jag ska göra så mycket, kanske bara chilla hemma, och dra ner på affärn och kanske köpa lite chips & så. Låter ganska så bra det!
Alltså, en fråga bara, vad FAN ska alla göra i midsommar? Jag har inte ett skit & göra och vill veta om det är något roligt på G eller så. Annars så blir det en FET KVÄLL ALA NADJA! = dator, chips, mobil, piggelin, dipp & energidricka. + en massa massa mer! Låter ganska bra det ändå.
?
Men det värsta med det är ju att ingen jävel kommer vara inne på msn / facebook och alla kommer vara fett off på mobilen, och här sitter jag med mina chips. Så jag måste tänka igenom allt det där lite noggrannare! Och sen måste jag rensa min dator från allt piss och skit som förhindrar att jag inte kan spela min älskade tomb raider :love:
Tomb Raider Lara Croft :love:

Piggelin

Mja. Just nu sitter jag bara och tråkar. Ingen musik har jag heller för att headsetet inte fungerar på min sationära, (gud vet varför...!). Så jag måste starta Carlo för att få lite musik. Vilket jag tänker göra precis nu!
Idag så har jag varit på stan med Linkan och Issa. Vi drog på typ bara TeamSportia och köpte mina gråa byxor, sen drog vi på hemköp, jag köpte en glass hihi, och sen drog vi hem till mig. Efter ett tag skulle Issa hem, jag och Linkan satt och tittade på film. Ganska soft dag ändå faktiskt :) även att mamma köpte en hel låda med piggeliner åt mig, WIHOOO!
Nu har jag käkat upp min andra piggelin, och nu ska jag dra och se på film. Tror att det blir Robotar this time!

Sminkar mig nanana...

Sitter just nu och sminkar mig. Bloggar också då ju men det kanske ni märker? Men snart ska jag ner på stan med Linkan och Issa. Jag ska köpa ett par TeamSportia byxor, ett par gråa ;) har ju redan ett par svarta, men dom gråa är nog en liten aning snyggare tycker jag då. Men ikväll tror jag att jag ska vara med Issa, om hon inte skulle bort eller så... men ja. Imrogon tror jag att jag ska ner på stan med Madde och fixa leg, hell yeah! Så jag kan köpa energidricka lite här & där. Har ju fyllt år så att mihi! Men ja. Nu ska jag dra! Ska till läkaren. Puss!

Maddes stuga, min helg

Idag kom jag hem efter att ha varit i Maddes stuga. Det var sjukt med nice! Fast vi gjorde nästan mer förra gången vi var där och då var vi bara där i en helg, nu var vi ju där i fyra dagar! Men nu kan jag berätta lite om vad vi gjorde.
Torsdag: alla vi kom dit (förutom Lina för hon skulle komma dit dagen efter). Vi gjorde inte så mycket mer än att spela kort och spela lite monopol. Svullade upp en hel chips påse osv osv. Sen somnade jag ungefär vid fem tiden. Sjukans nice det!
Fredag: Lina kom. Vi hoppades på att hon skulle ta med sig Cluedo, men inte fan kom hon ihåg det eh! Eller jo, vi förstog ju att hon skulle glömma det men. Hon kom i alla fall ihåg den tills hon skulle kliva ut ur bilen. Smartass! Haha. Sen när vi kom fram körde vi lite monopol, Madde typ vann, eller nej, vi körde typ aldrig klart. Men nästan så. Vi åt typ makaroner med köttbullar den dagen, hahaha, vi svullade upp all mat! Skojar inte! Det var inte ett piss kvar. Men det är bra, då blev alla mätta! Mot kvällen fick Linnéa, Madde och Lina för sig att dom skulle ut och typ... ro? På natten. Med båten. Ut på flotten hahaha! Jag och issa stannade kvar i stugan och låg i våra sängar, snackade lite. OCH BTW: JAG, LINNÉA OCH ISABELLE TOG VÅRAT FÖRSTA DOPP I FREDAGS! Deni!
Lördag: vi gjorde nog inte så mycket mer än att sitta och lata oss och spela lite kort. Det var ganska soft ändså faktiskt. Sen mot kvällen så diskade jag och Linnéa ett BERG med disk! Ohmygod, seriöst, det var helt sjukt! Men jag är stolt över mig faktiskt som stog och tittade på när Linnéa diskade. Haha. Sen så efter det fick vi för oss att vi skulle spela monopol igen. Och då slog jag till med stora affärer! Fick 19 miljoner + en bra gata som jag skulle kunna bygga hotell på, för en liten gata som jag gav till Madde. Alltså, då hoppas jag att ni fattat så här långt att det var Madde som betalade mig MOAHA! Vi spelade monopol från klockan halv elva på kvällen till klockan fem på morgonen. Erkänn soft? Tycker det jag i alla fall. Hade så JÄVLA kul åt dom som somnat! Hahaha, det stog ju mellan mig och Madde i slutet så. Men aja, i alla fall så hade vi sjukt kul den natten!
Söndag: Städning...
Det var typ min helg det där! Men nu ska jag iväg och chatta lite grann och ha det lite kul med min dator! Det var ju faktiskt ett tag sedan jag satt vid min snygga lilla fina dator :'D men aja, puss! Btw: bilder från helgen (några i alla fall) kommer kanske senare.

ChaCha bloggeeen

Idag ska jag vara med Linkan, och sen efter det så ska jag dra till Maddes stuga. En rätt soft dag ändå faktiskt! :D vi kommer inte ha någon el i Maddes stuga, så jag kan inte blogga under tre dagar. Men det är lugnt va? Mjo. Och sen så kommer jag få ta med mig 1 000 mobiler dit som är full laddade för att annars lär jag väl dö. Men det kommer nog bli mysigt ändå... utan min dator </3
Nus ak jag iväg och fixa mig och packa, hoppas att ni har det en grym början på erat sommarlov allihopa!
Random bild ba.

Livet chillar mja

Just nu så ska jag fixa klart mig. Haha, "fixa klart mig". Nej men Linkan ska komma snart :D och sen ska jag fråga henne om hon vill hänga med till Maria, för att det var film / mys dag där idag! Så hon bjöd oss, men jag vet inte hur vi ska göra.
Jag själv, har i alla fall chillat dom senaste dagarna. Inte gjort så mycket mer än att vara med kompisar, och ligga vid datorn. Men det är ju äkta sommarlov ju. Ute ska man inte vara, nejnej. Vem behöver vara brun egentligen? Alltså, vill ni bli brun, boka en resa till typ Spanien. Nära havet. Där kan jag tala om att det är varmt i alla fall. Och sluta tjata om eran sol hit och dit, njut av datorn istället! Mjo, men nu ska jag sminka mig. Och imorgon ska jag dra hem till Johan och efter det, måste jag på BodyJam. Alltså vafan har hänt med deras hemsida egentligen? Alltså bokapasset grejen. Jag kan inte boka till BodyJam, det finns liksom inte med :o men äh, w/e. Hejdå!

ChaCha ja0

Mjao, nu har man varit i Finland och en massa skit! Alltså, VikingLine kan fan ta sig. Själva resan var väl helt OK, men vafan, måste man ha så där många peddos som springer runt vid 01:00 tiden på discot? Njae, tror inte det va. Fan va äcklad jag blev. Så jag gick och sov. Men det var sjukt nice i Finland. Vi var där från torsdag förmiddag tills lördag kväll (alltså, hela resan, vi var bara i själva FINLAND bara 1 dag, fredagen). Men jag köpte ett par tights, liksom tjosan. Sen så köpte jag inte så mycket mer förutom donken mat, nanana... alltså, fan vad jag tyckte om att resa med isa och Lina :D det var ju mer än A W E S O M E ! Hihi.
Just nu håller jag på och tränar att gå i klackskor. Inte så lyckat faktiskt. Men dom är sjukt snygga! Fick inte köpa dom från början, men sen så tillslut... fick jag det ändå :) bara två dagar kvar tills sommarlovet också, examen fan. ÅÅÅH, längtar SOM FAN tills på fredag! Examen, jag får presenter (fyller år liksom, daah!) och sen så blir det Issas stuga mot kvällen! Fan va chill alltså. Fast vi har inte kommit på vad vi ska äta på kvällen hahaha. Blir väl något i alla fall.
Imorgon är det brännboll med skolan. Fan va soft! Har sett fram emot det här hela året fan. Åh, måste bara vinnavinnavinna! Och då måste jag få vara brännare, för att annars tänker inte jag spela! Eller jo det tänker jag men inte lika bra hahaha. Fast jo. Men ah, ska dra och kika vad jag har för filmer tills ikväll, blir antingen Beck eller Robotar. HAHAHA, Robotar :'D aja, hejdå!
Bild från VikingLine, hahaha, soft dä åh.

Hårförlängning, bild blabla

Mjo, igår fick jag min hårförlängning i brevlådan. Öppnade den inte på en gång för att jag vela att mamma skulle titta på den så att det var rätt färg. Och sen när hon kom hem och tittade på den var den helt OK. Jag provade den inte på en gång för att jag hade lockigt hår, men idag så tvättade jag det imorse och plattade efter skolan. Sedan så hjälpte Issa mig emd att sätta fast den. Den passade perfekt! Först så såg det lite tillgjort ut, men nu så har jag vant mig lite grann.
Fick ett par lösögonfransar på köpet när jag köpte hårförlängningen. Vet inte varför men ah.

Nu ska jag visa lite bilder på mig med hårförlängnignen nanana...
Äh, det fick bli två bilder.

RSS 2.0