McDonalds är bara bäst

Tjaaaaa! Kom nyss hem från skolan. Eller asså, om man ska säga skolan då, vi hade ju idrott nyss på idrottshallen. Så skolan och skolan vet jag inte.. men i alla fall så hade jag idrott. Men nu ska jag berätta lite om dagen:
Först så skulle jag till bussen på morgonen, och jag stog på busshållsplatsen och väntade på bussen o allt. Sen kommer jag på att mitt busskort ligger i en annan jacka så jag SPRINGER upp för trapporna på 1 minut och sen så springer jag tillbaka och jag hade inte missat bussen och det var ju tur. Sen så va vi i skolan ett tag i 3 timmar ungefär, och sen så skulle vi åka och äta lunch på donken. Så åkte vi buss dit, och idrottshallen ligger ju mitt i stan så vi tänkte gå dit direkt.. MEN SEN KOMMER JAG PÅ ATT JAG LÄMNAT MIN JÄVLA VÄSKA I MITT SKÅP PÅ SKOLAN MED ALLA GYMPA KLÄDER OCH ALLT! Så åt vi på donken och blablabla. Och sen efter det så gick vi till idrottshallen och hade idrott, men jag hade ju inga idrottsbyxor så jag fick låna ett par av Madde. Och gissa vad? DOM SPRACK! Usch! Så nu har jag bestämt att jag är skyldig henne en glass för de va ju lixom inte nice att göra sönder sin kompis byxor om hon är snäll och lånar ut dom till dej? Sen så skulle jag tillbaka till skolan efter idrotten för att hämta min väska. Och då fick jag skjuts av Lina :D de va skitsnällt! Sen så kom jag på att jag måsta lämna min bok på bibblan och en massa sånt skit. Men sån tur det va så skulle dom också lämna tillbaka en bok där så dom kunde ta min bok till bibblan och lämna in den :)
Det var typ hela min dag det. Haha, hoppas att det går bra för Madde nu, hon gör spanska prov! Ojojoj :) men PUSS-HEJ!

Snö!

Kom nyss hem från Lina, vi åkte typ pulka nerför en typ asbrant backe och sen så kunde vi inte typ åka där för att det fanns stenar och vi gjorde illa oss lite då och då, men annars så var det helt ok :) innan de så va jag i skolan och där hände det inte så mycket. Tog lite kort så det kanske kommer lite bilder som jag lägger upp här på bloggen snart. Men nu ska jag bara ta och plugga och efter det så ska jag bara se på film. Nice! Eller inte..
Men imorrn blir det i alla fall bara att plugga plugga plugga! Haha, jag måste göra klart svenskan och SOn, fyfan -.- hoppas att jag kan färga mitt hår idag! Vi får se.
Men hejdå! :)

Sony

OMG OMG OMG OMG OMG
Julklapp kanske?

250 GB minne på hårddisken och 10.1 tums skärm. ASNICE!

H-fest och shopping!

Jag vet att jag inte har bloggat på kanske 1 år, men nu så! Jag va på h-fest i fredags och typ fixade mig hela dagen, och sen kom Madde och Lina och fixade sig lite här och då tog vi lite bilder som vi tänkte lägga upp men just då så blev min data cp så jag om vi skulle lägga upp alla bilder så skulle vi måsta typ starta om datorn och det hade vi inte tid med. Och igår så.. ja... jag vet faktiskt inte. Jag satt vid datorn hela dagen men jag orkade inte göra nå inlägg. Och idag så gick jag lite på stan, och då så köpte jag lite grejer, och här kommer dom:
Skidglasögon. Jag har annars bara vanliga vita, men jag ville ha ett par med lite grejer på.
Kräm. Fick den igår, men endå. Jag har inte lagt upp någon bild på den.
Örhängen. Tyckte att dom va skitsnygga så jag köpte dom.
Och nu kommer vi till hårfärgen. Asså, på baksidan av varje hårfärg förpackning, så visar dom ju hur det blir när man färgar och har en viss färg innan. Jag har ju en väldigt mörk färg, och det stog att det inte kunde fungera på en så mörk färg. Men jag ska försöka endå. Alltså, sååååååå mörk har jag ju inte.
Usch. Hjälm. Men aja, den passar i alla fall till glasögonen ;)
En skid jacka. Asså, jag köpte den för kanske 2 veckor sedan, men jag har ju visat den heller så jag tänkte att jag skulle lägga upp en bild på den nu!


Japp, det var allt. Och usch, imorrn är det skola. Asså, just nu vill jag verkligen bara ha lov lov lov! Men man får ju vänta i några veckor nu. Och btw: jag kommer inte att färga håret idag, jag ska färga det någon gång innan jul, men inte nu. Kanske nu i veckan. Och jag har bestämt mig för att börja i Body Jam. Asså OMG va kul det var på gymmet när vi dansade det! Så, jaa, det blir nog min "sport" det. Jag måste ju träna upp min kondition tills vi ska jogga runt lillfjärden till våren, så det blir nog bra.
Och just ja! Vi var ju på h-festen jag Madde Lina och Issa. Issa kom inte hem till mig innan så hon blev inte med på bild :( men jag kan lägga upp en bild på hur jag Madde och Lina såg ut.
Japp, snyggingarna!

Imorrn så ska jag och Madde gå till gymmet och köpa ett klippkort. Sen så ska vi börja i Body Jam. Asnice! Men nu ska jag dra och fortsätta att äta mina chips! Puss på er alla och jag bloggar mera senare ikväll!

YES!

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Nu har jag inga läxor eller nåt skit eller blablabla :D! Fyfaaaaaaaaan va nice! Det ska jag och Madde fira med att se på en finfilm. Haha, fyfan asså. Idag blåste det som in i helvete asså, och sen skulle vi gå i 60 minuter typ på Hälsan på elevens val då. Det var att välja det eller att åka skidor 6 km. Så jag väljer såklart att gå. Och det var inte lika dåligt som jag trodde att det skulle vara. De va faktiskt ganska nice, det blåste ju såklart så vi nästan blåste iväg, men de va endå nice! Imorrn ska vi typ samlas på skolan och typ göra något haha. Vet inte vad, orkar inte ta reda på det heller. Och sen så ska vi på Friskis och Svettis! Och på fredag så ska vi ha yoga och sen så ska vi på Gymmet i stan! Haha, ganska nice endå eller vad? ;)
Men nu ska jag dra och jag kanske bloggar mera senare, jag vet att jag inte gör så mycket inlägg nu för tiden men det var ju förrut då jag inte hade tid för att jag måsta plugga till alla prov. Men nu ska jag försöka att lägga in lite oftare! Hejdå!

Tråkigt

Jag väntar på att Issa ska komma tillbaka och vi kan träna på franska. Asså, vi tränar på msn och frågar varann saker. Imorgon är det ju franska prov och sen lite elevensval och sen resten av veckan är bara elevens val så de är väll ganska lugnt på skolan nu. Men nu ska jag typ chatta lite sen ska jag sova. Hejdå!

Franska med Issa

Nu ska jag och Issa träna på franska tillsammans via msn! :D haha, de e ju sjukt bra för då lär man sig att stava också! För om man typ tränar själv tänker man ju bara vad svaret blir. Men nu ska jag bli proffs på franska här!

Vinter design på bloggen?

Hejsan igen allihopa! Nu har jag ätit lite frukost och städat lite i mitt rum. Ska städa lite mera nu snart men endå. Tänkte fråga er om ni tycker att jag ska skaffa en vinter design på bloggen? Hade ju en vinterbakgrund i kanske någon timme nyss men tog bort den för att jag tyckte inte att den passade in riktigt. Men jag funderar på att bara göra så att det faller snöflingor. Och att det kanske skulle räcka. Men jag vet inte. Har jag tid så kanske jag gör något mer. Men det är ju lite onödigt när det inte är vinter längre och man måste göra om allt igen. Det är ju lite jobbigt med design och så, men det är skitkul!
Nu ska jag gå och duscha och sen  blir det att träna franska och engelska. Jag kan ju träna engelska när jag ser på film, hmm? ;) haha, nej, nu ska jag träna på riktigt! Och jag tänkte att jag kanske skulle skaffa typ en liten chattruta som jag hade förut på min föra blogg, men det var inte så många som skrev i den så jag vet inte om jag orkar hah. Aja, hejdå! :D

Kelowna

Frukost

Nu ska jag käka frukost sen ska ja använda hela min lediga dag för franska och engelska pluggande! Det blev inge film igår, även om jag vela det så hade jag ingen rolig att se och jag va astrött. Vad har hänt med den personen som inte sov på hela natten och tittade på True Blood sedan somras? Bra fråga det. Efter att jag pluggat franska (som kommer att vara längre än 10 minuter denna gång) så ska jag se på film. Om ni undrar varför jag ser på mycket på film så är det därför att jag lär mig en massa engelska under tiden och jag ÄLSKAR att se på film, det kan va det bästa jag vet? Film&musik.. det är det BÄSTA! Jag vet i alla fall att jag ska flytta till USA efter att jag gått klart skolan här och sen ska jag jobba med film. Det är min dröm typ. Fatta kul att hålla på med något man älskar så himla mycket! Och se på film hela dagarna och fixa saker med film och så. Asnice!
Men nu ska jag dra och äta lite fruuuukost. Hejdå! :)

Film

Nu har jag tränat lite franska, i 10 minuter. Kan inte allt fortfarande. Konstigt asså..
Men nu har jag kul :) och ska se på film snart.

Bild


Franska

Nu blir det franska! Åhfyfan. Pallar inte plugga just nu. De e förfan helg. Men aja. Gjorde ju det förra helgen med. Efter den här veckan som kommer är jag ju typ som "ledig". Haha, asså.. ååååååååååååååh. Aja, jag måste i alla fall gå och plugga nu och sen ska jag se på film igen hihi. Fast vilken? Det är frågan!

Tråkig lördag

Yes, det är en tråkig lördag och jag har inget att göra och jag har skit ont i magen. MEN DET HAR SNÖAT JÄTTE MYCKET IDAG!!! När jag vaknade jag ba: WOOOHOOOOO
Men i alla fall så har jag inte gjort så mycket idag. Jag måste nog ta och plugga lite ikväll och inte spara allt tills på måndag och tisdag. Måste be Issa komma över någon timme så vi kan träna tillsammans. Men på måndag får vi reda på hur matte provet gick och jag längtar tills jag får se hur det gick! Men jag vet inte om det gick bra, jag tror inte att det gick så bra men man kan alltid hoppas.
Nu ska jag ta och se på en film. Och jag vet att jag egentligen borde plugga istället för att se på film. Men jag MÅSTE se på en film innan jag pluggar HIHI.

Fredag!

Äntligen är det fredag! Och den här helgen blir det bara att träna franska och engelska. Haha. Men jag tror att jag ska snacka med Lina och Madde om jag kan träffa dom imorrn :)
Men nu ska jag ta och chatta lite sen kommer det väll ett till inlägg :) BYE!

Mat, matte och data

Hejhej! Jag var ju på Harry Potter igår! Fyfaaaaaaaaaaaan va bra den var! Alla som inte har sett den MÅSTE se den! Det är den bästa filmen sedan 4an. För jag tycker inte att 5an och 6an är så bra.. 5an är värst av alla :s man fattar typ.. inget. Men i alla fall så var den skitbra och alla måste se den!
Nu har jag precis duschat och ska gå och äta. Efter det så ska jag plugga en massa matte inför matte provet imorgon. Usch så mycke prov vi har. Sen så har vi 2 stycken nästa vecka. Fast jag längtar endå tills nästa vecka för att då är det elevens val och jag har valt Hälsa hihi. i 2 och en halv dag tror jag att det va.. så man behöver inte plugga något. Men ikväll så ska jag nog se på film eller göra något annat kul.
Hahahaha, idag på bilden så jagade jag och Linnéa varandra med svarta pennor och försökte måla i ansiktet på varandra, men hon lyckades bara att måla på min tröja -.- så jag tvingade henne att måla på sin egna också hehe!
Men nu ska jag dra, hejdå! :D

HARRY POTTER, HARRY POTTER, HARRY POTTER!!!

HARRY POTTER, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! PREMIÄR IDAG :D:D WIIHOOOOOOOOO! Hehe :F
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan bara inte fatta att de e den sista filmen :(

HEJHEJ

Nu har jag typ kommit hem från stan där jag hade idrott. Vi körde basket. De va sjukt kul faktiskt. Hahaha, men aa... nu ska jag dra och duscha och sen ska jag plugga hela dagen ut efter det, jag bloggar nog kanske mera ikväll, men vi får se om han har tid ;) på NO'n idag så skärde vi upp hjärta och njurar o sånt från får. Stackars får ...
._.

Emma Watson

Jag tycker att hon är så himla fin och det är ju snart premiär på den nya Harry Potter filmen, så hon får ta och bli dagens kändis!
Ska kanske göra ett litet inlägg om henne imorgon.
Annars tycker jag inte att hon passar i så kort hår som hon har JUST NU. Hon klippte av sitt fina hår efter inspelningarna.
Men jag tycker fortfarande att hon är väldigt fin!

USCH, JAG HAR GLÖMT ATT BOKA BILJETTER TILL DEN SENASTE HAPPY POTTER OCKSÅ!
Aja, bye! :)

Walk This Way

Yess... nu har jag typ kommit hem för ett tag sedan från Issa. Och på onsdag är det NO-prov. FATA JAG HATAR NO! Endå så fick jag MVG på förra och typ satsar på det nu också, hoppas att jag får det, för om det börjar gå bra så kommer jag att börja gilla NO mer och mer. Fick reda på att jag har VG i typ matte, MVG i engelska, franska och svenska. Och typ bara G i dans?!?!??! VAFAAAAAN! Jag som dansade loss på gympatimmen förfaaaan! Men jag ska bara kämpa på allt jag kan på idrotten så kanske jag kan komma upp till MVG eller nåt. Hoppas jag i alla fall. Hahaha, och jag fick också reda på att jag hade VG i orientering, jag och Lina som kämpat så!
Men nu ska jag gå och tvätta bort allt smink, och sen gå och lägga mig i sängen och plugga NO. 
HAHAHAHAHAHA BTW: FATTA JAG GARVA IGÅR NÄR DET VAR NÅGON SOM BUSRINGDE IN TILL RIX FM?!?!? Haha, usch, så får man inte göra! :) det är faktiskt ganska så fel ;) för tänk dom som slösat pengar och försökt komma fram och sen kommer några och busringer?! xD
Men aja, jag bloggar nog inget mer idag, för jag tror att jag ska stänga av datorn nu. Eller nja, kanske lyssna på musik eller nåt. Men jag ska inte chatta eller nåt i alla fall. Godnatt allihopa!
Eller btw: det blir ett Dagens Kändis inlägg!

Pluggar NO, pluggar NO, pluggar NO...

Japp, jag pluggar NO kanske hela dagen nu. Det blev inget donken idag :( men jag och Lina bestämde att vi skulle gå dit någon annan dag. I alla fall så sitter jag och Lina och förhör varandra via msn på NO målen. Och vi kan typ inget HAHAHA. Men vi kommer säkert att få MVG endå *hihihih*
Efter att jag har tränat ska jag sätta igång någon fin film. Kanske ska se klart på den jag började se på igår. Haha.



Shutter Island

Jag tittade nyss på Shutter Island, den var verkligen JÄTTE DÅLIG! Man fattade kanske typ mindre än halva filmen och sen så var den inte så bra gjord heller.
Okej, den var inte den värsta jag sett men jag har ju sett en del filmer jag också.
Imorgon ska jag på donken med Lina och kanske några fler. Åh, justja! Om jag kanske inte skrivit det i ett tidigare inlägg så VANN JAG! Dehär om att vi inte fick äta godis och det, jag vann och fick 100 kr av Madde och 100 kr av Issa, yeah!
Men nu ska jag typ sätta igång en film snart sen så ska jag sova tror jag :)

Snart kommer Issa

Vi ska typ träna NO. Även om issa säger att det inte finns nå mer att träna på så... ska jag endå träna hehe. Men vill man ha MVG så får man kämpa för det också!
Men kan inte skriva så mycket mera nu, bloggar mera senare ikväll! Hejdå!

Nu har jag gjort bloggen lite mindre

Nu är den mindre! Nu är den 900 istället för 1250. Det var skitstort förrut ju. Jag ska typ se på VD nu sen kanske lite andra serier. Jag tror inte att jag bloggar nå mer efter detta inlägg idag. Men imorgon bloggar jag i alla fall! Jag ville bara säga godnatt allihopa! :)
Hemma hos Maria idag hahahaha

Dagen... Maria, Issa!

Hahaha, fyfaaaaaaaaaaan va kul vi hade hemma hos Maria efter skolan asså! Vi gick hem till Maria då, och sen först så hade vi typ inget att göra, sen så bestämde vi oss för att göra filmer och klä ut oss med peruker och en massa annat. Så gjorde vi det. HAHAHA, DOM BLEV HUR KNÄPPA SOMHELST! Sen efter det så gjorde vi en skräckfilm med en riktig filmkamera. Hahaha, fyfan va kul det va! Den blev så himla fin :D sen satt vi ba på Marias rum och sen fick jag (såklart) den galna idén att dricka uppochner, så vi gjorde det. Det blev.. fint :) hahaha. Men snart så ska jag plugga -.- usch. Det bästa är att dom har flyttat engelskan tills på fredag typ ännu nästa vecka, så de e.. bra!
Men nu ska jag se vad jag har för filmer att se!

Snackar med Kajsa!

Nu snackar jag med Kajsa! Det va så länge sen vi snacka på skype. Jag hade saknat det jätte mycket! Men min data typ stängdes av förr när vi snackade, så vi har inte kunnat snacka så mycket. Men nu snackar vi igen och då blir det till ungefär 10 och sen ska jag duscha och plugga lite mera, skriva ner dom sista sakerna och sen sova. Jag ska nu förminska min blogg, för att den blev lite för stor när jag gjorde bloggen. På minidatorer så syns inte halva min blogg, såå.. ja.
Jag längtar inte tills skolan imorrn, men endå så vill jag plugga mera på något sätt. Det kändes jätte bra att plugga en hel dag utan att göra något annat och lyssna på bra musik.
Godnatt allihopa! :D

Plugga... plugga.. plugga!

Nu ska jag plugga NO med Issa via msn. Jag bloggar mera efter att vi har pluggat klart. JAG HAR 3 JÄVLA PROV NÄSTA VECKA! Seriöst, fyfan va alla planerar dåligt -.- i alla fall så har det inte hänt så mycket idag bara typ.. att jag och Issa gick hem till Maria på håltimmen, för vi hade lixom inget a-pass efter så vi typ stannade kvar där ett litet tag längre. Issa håller typ på och skriver att svar på en fråga som typ är 1 000 rader långt hihi. Men jag ska nog gå nu och sen så bloggar jag mera ikväll om jag får tid!
Btw: JAG MÅSTE SE DEN SISTA HARRY POTTER FILMEN! Eller ah, jag ska ju på den med Madde, Issa, Lina och Maria nästa vecka, kung :)

Tja

Har precis ätit, och nu ska jag typ ta och plugga lite NO tror jag. Haha, fyfan, idag så stack vi oss typ i fingret och tittade på vårat blod och typ tittade vilken blodgrupp vi hade. Jag har fortfarande ont i fingret :( men i alla fall så satt vi ju och gjorde frågorna också.. OCH JAG FATTAR INTE ETT SKIT!
Men jag får ta och söka lite på internet och så. Kanske ringer typ Issa sen och frågar något? Hihi. Idag efter skolan så hade vi snöbollskrig, och fyfan va kul de va! Vi ska nog ha det igen imorrn. OCH SNART ÖPPNAR HEDE! Det ska ju snöa inatt också så då blir det mycket snö :F och sen när jag och Issa kom hem till mej så ville vi se på en skräckfilm så vi såg på The Strangers. Vi hann inte se klart den men vi ska kanske se klart den typ på fredag eller något. Imorgon ska jag nog inte göra så mycket utan typ bara sita hemma och plugga. Jag MÅSTE få MVG! Och jag SKA plugga lika mycke som jag gjorde till senaste NO provet. Sen efter NO'n så har vi franska, och det är inte så litet prov det heller. Usch.

MovieTime: Eurotrip

Haha, jag lovade ju er om att jag skulle ha ett MovieTime inlägg om den här filmen! Så här kommer det ;)
Eurotrip handlar om några ungdomar som reser runt i Europa på väg mot Berlin. Dom ska till Berlin för att hitta Scottys brevvän, Mieke. Scotty anar inte först att Mieke är en flicka, så när han berättar för henne att hans tjej gjorde slut med honom, ville hon träffa honom och då skrev hon aldrig skulle skriva till honom igen för att han trodde att det var en man! Men då visade det sig att det var en flicka, som var väldigt vacker, som han hade snackat med hela tiden! Han bestämmer sig då för att åka till Berlin och söka upp Mieke med sin bästa vän Cooper. På vägen stöter dom på ett par andra vänner, och dom reser tillsammans till Berlin. Men det tar ett tag innan dom kommer dit och det händer en massa roliga saker på vägen!
Och det är samma regissör som har gjort Road Trip! Så om ni gillade den så ska ni se den här!
Regissör: Jeff Schaffer
Genre: Komedi
År: 2004
Skådespelare: Scott Mechlowicz, Kristin Kreuk, Michelle Trachtenberg, Matt Damon
Längd: 90 minuter

DET SNÖAR!

Jag ville bara säga att det har kommit SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Snart öppnar skidbacken och då jävlar! Då blire slalom asså...!
Längtar :F

Jag är med i en tävling!

Jag är med i en tävling på min vän Kajsa-Linas blogg! Klickar här om du vill komma till hennes blogg!

SKOLKATALOGEN!

Nu har jag fått skolkatalogen! Hahhaa, jag va med Lina för ett litet tag sedan, och så kom vi hem, och då så låg det ett stort brev nere på golvet, jag ba: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Sen så slet vi typ sönder brevet och typ.. tittade igenom alla klasser :D hahaha, men jag bloggar lite mera senare, jag har typ inte tid nu. Hejdå! :D

Massor av läxor

Japp, jag har skit mycke läxor! Eller läxor och läxor.. jag måste typ träna till 2 prov som är nästa vecka! Och de är typ NO och franska. Usch. Men jag ska typ börja träna nu sen ska jag se klart på Harry Potter 3. Åååååh! Jag vill gå på den 1a delen av den sista filmen som har premiär den 17 november! Jag SKA! MÅSTE!
Och typ idag så såg jag ett par bilder från inspelningen till Breaking Dawn! Och eftersom att jag är ett stort fan av The Twilight Saga, jag ba: AAAAAAAAAH!
Bokstavligt ;) men nu tänker jag lägga upp lite bilder här:
Hittade bilderna på www.msn.se.
Premiären på filmen är den 18 November 2011. Jag vet, jag vet.. det är sjukt långt kvar men jag längtar sjukt mycket!

Hemma hos Issa just nu!

Nu är jag hemma hos Issa. Först så var vi hemma hos mig och typ fikade och så, sen så gick vi hem till henne och typ nu ska vi spela Nintendo DS, Mario. Men nu ska jag typ gå och spela de då hahahaha. Hejdå!

Just Dance

Nu har jag och Issa spelat Just Dance i kanske, 3 timmar? Det är typ ett dans spel till Wii. Det är hur kul somhelst, och man får mycke träning! Vi fick öppna alla fönster haha. Men kul som fan var det i alla fall. Nu ska vi ta och se på film, och sen ska vi (tror jag) sova. Eller om det kanske blir någon mer film efter den som vi ska se nu. Vi får se. Det är ju skola imorrn och vi borde egentligen lägga oss liiiiiiite tidigare, men aja. Men nu ska jag gå och borsta tänderna! Och som sagt så kan jag inte lägga upp någon bild just nu för jag har ingen på den här datorn. Men jag bloggar mera imorgon när jag kommer hem eller när jag vaknar! Godnatt allihopa!

Hemma hos Issa!

Tjenare! Nu e jag hemma hos Issa och vi ska se på film nu snart. Vi va typ på ICA Maxi för ett litet tag sedan och typ jag ville ha kakor, men det blev inte så, så vi fick bli utan kakor :) vi kommer nog antagligen vara uppe typ till 6 så.. DET BLIR EN MASSA FILM HEHEHEHEHEHE :D
Jag har inga bilder på den här datorn som jag kan lägga upp, men.. aa. Jag ville åka hem och hämta mitt Nintendo DS för att jag ville spela Mario på det, men jag orkade inte, så jag fick bli utan DS OCH kakor :) och äre bara jag som typ läääängtar efter skolkatalogen?! Seriöst, JAG VILL HAAAAA, NUUUU! Jag tror nog att den kommer nästa vecka. Jag hoppas det i alla fall.
Åt typ äppelpaj med sås nyss, skitgott! Sen så typ garvade vi lite och sen gick vi upp och satte oss vid datorn :D Issa har ju en sånhär snygg liten minidator! Älskar den!
Aja, jag vet inte om jag kommer blogga mer ikväll, men jag tror inte det, men kanske. Hejdå!

Tips på böcker

Jag vill ge er lite tips på några böcker. Jag läser ju ganska mycket såå.. jag vet ju en del bra och en del dåliga. Tänkte skriva här vilka jag tycker mest om!
1. The Twilight Saga, (mest Twilight (Om jag kunde drömma) och Eclipse (Ljudet av ditt hjärta) böckerna).
2. The Vampire Diaries böckerna, jag har inte läst alla, så jag säger bara 1an, eftersom att jag läst hela den.
3. True Blood. Jag har bara läst den första boken så jag kan bara tipsa om den.
4. The Host (av samma författare som till The Twilight Saga, Stephenie Meyer)
5. Hungerspelen.
6. Livet Enligt Rosa (för dom som kanske är 10, 11, 12 år). Jag gillade dom böckerna väldigt mycket i den åldern! Men just nu vet jag inte om jag gillar dom så mycket.
(en av böckerna)
Jag vet typ att det inte var så många, men jag tog bara mina favoriter. Jag kan skriva om flera andra böcker mera senare, kanske gör typ en kategori där jag ger boktips och sånt. Och jag vet att jag mest gav tips om vampyrböcker, men det är lixom bara typ sånna jag läser. Och jag tycker att alla ska läsa den första The Twilight Saga boken, för att den är verkligen jätte bra! Jag var en sån som aldrig läste, men sedan såg jag Twilight filmen, och bara kände att jag MÅSTA ha boken, så jag och Issa cyklade till Åhléns och jag köpte den första för att se om den var bra. Boken e ju typ 400 sidor, jag trodde att jag skulle läsa ut den på kanske 1 månad eller kanske 2. Men jag läste ut den på 3 dagar! Åhgud, vad jag läste då!
Men nu ska jag snart se på film, hejdå!

Popcorn!

Eftersom att jag inte får äta chips och godis, så poppade jag lite popcorn nyss! Man måste ju ha något på en fredagskväll, ellerhur? Just nu ligger jag i min säng och chattar med lite folk. Jag har typ sett på film hela dagen. Bland annat så såg jag på det senaste avsnittet av The Vampire Diaries, sjukt bra! Fyfan, varje jävla avsnitt slutar så himla spännande så jag längtar jätte mycket tills nästa torsdag! Imorgon ska jag nog vara med Klara, och sen mot kvällen ska jag kanske åka hem till Issa och fira henne. Det blir nog skitkul! Sen har jag funderat på att läsa ut min 2a boken från The Vampire Diaries serien. Jag har "läst" den i kanske.. 2 månader nu, eller kanske 3? Och den är verkligen jätte spännande, men jag har typ aldrig tid. Jag ska egentligen träna franska och NO nu eftersom att vi har prov direkt efter lovet. Men jag orkar inte! Usch. Men nu ska jag fortsätta att chatta och sen ska jag.. se på film :) bloggar säkert mera senare ikväll!
Min gamla header

Eurotrip

Okej, nu ska jag och Madde se på den här filmen: Eurotrip. Och den här filmen har jag bestämt att jag ska göra ett MovieTime inlägg till. För det var så länge sen jag gjorde något sånt.
Bloggar mera senare kanske efter filmen, hejdå !

Hemma från Sundsvall

Typ för ett litet tag sedan så kom jag hem från en hel dag med tjejerna i Sundsvall! Fyfaaaaan a kul vi hade! Vi typ badade på himlabadet och sen åkte vi och shoppa! Haha, fast vi hittade typ inte där så.. det blev lite.. mja :)
Nu har jag funderat på att göra bloggen lite mindre faktiskt, för att jag tycker inte om att den är så stor. Nu vet jag att om jag gör den mindre nu så kommer alla bilder ba *konstigt*. Men jag ska typ kanske vänta ett litet tag och sen göra den mindre, jag vet inte riktigt... I alla fall så köpte jag en ungefär sån här:
Fin va? ;)
Haha, fettnice. Jag ska typ duscha nu i alla fall och sen ska jag titta på film "med" Madde.
Aja, hejdå! :)

Sundsvall med Ellen imorrn!

Imorrn blir det Sundsvall med Ellen! Issa ska kanske också med, hoppas att hon kan/vill! Vi ska typ bada först sen ska vi på stan. Askul! Men i alla fall så tänkte jag säga att jag kanske inte bloggar något imorgon eftersom att jag är i Sundsvall, så jag får blogga direkt när jag kommer hem och visa typ va jag köpt om jag köper något!

Filmkväll

Filmkväll med Madde var det nu igen! Fett nice! Vi snackade i mick typ och sen smsade vi. Vi tittade på Spirited Away. SJUKT BRA FILM! Fyfan va jag älskar den! Aja, ska typ ta och se någon film ensam nu för att Madde ska sova -.- men det kanske kommer ett till inlägg senare! Hejdå!

Bolt

Tittade nyss på Bolt! Fyfan va rolig den va haha.
Bolt: TA MIG TILL HENNE!
Katten: hörru, du har fel katt :o hörrni, duvorna, säg åt honom att han har fel katt!
Duvorna: hmm, DU HAR ABSOLUT DEN RÄTTA KATTEN! DET ÄR HON, HON!!!
Hahaha, ja satt och skratta lite jag också.. men nu ska jag typ dra och se på lite tv, snart blir det Seconds from Disaster. Så.. aja, bloggar mera senare! Ska ha filmkväll "med" Madde inatt igen tror jag.
Hejdååååå :)

Nigahiga

Hahaha, så himla bäst!
Jag kan inte fatta vart ifrån han kommer på alla dom där idéerna att göra alla sina video klipp! Så himla bäst!

Franska

Sitter typ och tränar franska nu. Har skrivit ner allt som vi ska kunna i en liten bok, en sånhär liten läx bok. Och jag satt och skrev hela kvällen igår, usch! Ska nog ta och titta på The Good Guy, G-Force eller Finding Bliss? Vet inte vilken av dom som jag ska se så det blir nog alla, om jag orkar. Sen så ska jag äta lite pizza och sova. Jag kommer säkert att bli jätte trött mot kvällen, så jag tror att jag kommer lägga mig tidigare idag.
Jag måste verkligen på stan någon dag, för att jag måste köpa en present till Issa som fyllt år! Hon fyllde år i torsdags, men jag hade inte hunnit köpa något då.
Imorgon kommer Issa hem, wiihooooo! :D men nu ska jag gå och typ ta någon kaka eller något, och typ sätta mig och se på lite film, hejdå!
Hollywood

Vill åka hem till KAAAAAJSAAA

Tja, Madde kommer inte, tyvärr :( hon skulle i så fall få skjuts klockan 2 och sen så måste hon hem halv 4, så det blev inge bra.
Men just nu vill jag hem till min Kajsa :( som tyvärr bor 50 0000 mil här ifrån! KAAAJSA, jag saknar dig! :'( <3

Film dag!

Nu blir det en film dag! Först så ska Madde komma hit och vi ska sitta och glo på NigaHiga i kanske 1 timme eller nå.. sen ska vi se på Spirited Away, ÄLSKAR DEN FILMEN! Har gjort det sedan jag var typ.. 4? Sen när hon gått hem så ska jag se på lite film själv, va uppe ganska länge inatt, tror inte att det blir så inatt. Eller kanske, men jag tror inte att jag kommer blogga, jag ska nog bara se på en massa film i så fall.
Men nu snart som sagt så kommer Madde hem till mig och vi ska se på en massa film! Jag kan bara inte fatta att det är tisdag idag?! Det känns som om det har gått jättelänge av lovet, men det är ju bara bra? :D
Aja, bloggar mera lite senare, ska gå och fixa mej nu!
Två av mina favorit bilder på Kristen Stewart

Sova

Nu blir det sova för att Madde inte hade lust att se på någon mer film, hon ville sova :( men det är nog bra att hon gör det också för hon ska komma hit typ 12 imorgon hihi.
Godnatt allihopa!

Romeo och Julia

Nu har jag och Madde tittat på Romeo och Julia, vi kanske ska se på en till film, eller så blir det att sova. Men om vi ser på en till bloggar jag säkert mera senare!

Film med Madde

Haha, jag och Madde tittar på samma film och snackar typ med varandra på sms om vad som händer och allt. De e sjukt kul! Nyss såg vi Bron till Terabithia! Fyfan va den är bra!
AnnaSophia Robb, som spelar Leslie i Bron till Terabithia. Så himla fin!
Nu ska vi ta och se på Romeo och Julia, lovar att Madde kommer typ dö av gråt.
Imorgon kommer Madde hem till mig klockan typ 12 och då ska vi se på en massa film och NigaHiga :D

Middag

Nu blir det snart middag! Fyfan va dagen har gått fort. Det känns som om jag vaknade för kanske en minut sen och tittade på Sex And The City 2 direkt haha.
Filmen var ganska bra. Men jag vet inte... jag tycker att 1an var lite bättre tror jag. Annars var dom kanske typ lika bra? Är det bara jag som tycker att dom borde göra en Gossip Girl film också? Det skulle vart något asnice!
Imorgon ska jag kanske vara med Madde. Sen ska jag snacka med Ellen för vi skulle också vara med varandra någon dag!
Aja, ska äta nu i alla fall, bloggar säkert mer ikväll!

Morgon!

Tjenare! Jag har typ precis vaknat och duschat och tagit lite chokladpudding. Nice! Vet inte om jag ska dra till biblioteket och kanske låna en annan Agatha Christie bok, jag tror att jag ska plugga alla grejer jag måste plugga..? Haha, ja det blir nog så nu. Ska kanske se på Sex And The City 2 nu istället. Jag såg inte på den igår, jag pluggade istället. Och hoppas att alla har kommit ihåg att igår natt var den natten som man skulle ställa om klockan på! Haha, hade bara lust att säga det.
Lyssnar just nu på Just The Way You Are, sjukt bra låt!
Jag ska be Issa och Lina att skicka lite bilder sen lördagen. Så kan jag lägga upp några här på bloggen. Haha, det roliga va att jag och Lina hade tänkt att gå bus eller godis typ i år. Och sen just när vi kommer hem till Madde så vi ba: OJ, MAN SKA GÅ BUS ELLER GODIS IDAG!
Och det kunde vi ju inte göra eftersom att vi inte hade några dräkter, och Madde, Maria och Issa ville inte gå! Såå.. vi får vänta tills nästa år Lina! :D aja, nu ska jag gå och se på Sex And The City 2, äta frukost och plugga! Kommer att bli en grym dag!

RSS 2.0