Promenad

Lillfjärden.
Gick på en asskön promenad nyss! Fan va skönt det var. Köpte tröjan på samma gång också. Ganska coolt att jag gick till stan, köpte & provade tröjan, och gick tillbaka på en halvtimme. Lite stolt faktiskt. Man kan säga att jag gick runt lillfjärden. Men det var fett soft väder! Ikväll ska jag försöka vara uppe lite längre än igår natt... fan då somnade jag ju 1 :s
Aja, ska dra och äta nu, har inte ätit ett piss på hela dagen förutom det som var kvar av mina chips på morgonen... hejsvejs!

Vad ska man hitta på?

Nyss ringde jag Madde och det blev inställt dehär med köpmanberget & det. Vi kanske skulle dit imorgon istället. Men jag måste på stan idag ändå för att jag måste ha en till tröja som jag såg på H&M för 100 :- också. Den var lite sommrig sådär, så jag tänkte väl att jag kunde köpa den med. Bara jag fick pengar av mamma hihi ;) jag vet inte när jag ska dra ner på stan för att jag har inte ens ätit än, ska nog inte göra det heller. Kanske drar ner på stan vid 4 tiden eller så. Måste sminka mig & shit. Men ja, det är vad jag tänkte göra idag. Sitta vid datorn sen stan sen sitta vid datorn sen sova. Mja, min härliga fredag. Woho... hejdå.

Dygna inatt?

Undra om man ska dygna inatt eller om man ska sova vid 3 tiden eller så. Blir nog att sova. För imorgon taggar jag inför en grym dag med brudarna på stan & köpmanberget! Faan va kung! Sen så ska jag gå hem och fixa mitt hår lite tror jag, klippa till formen liksom. Vet inte om jag vågar röra det mer men kanske. Vi får se. Men imorgon ska vi knäppa en massa kort där uppe på köpmanberget. Sedan jämföra från förra året. Haha, kan lägga upp en bild här på mig sedan förra året. MOBBA INTE!
Hur kunde jag gå så?
Hittade ingen bild sen vi knäppte kort men hittade en typ dagen innan eller så. Men ah, ska dra, hejdå.

Ny tröja typ

Var ju på stan idag så jag köpte en ny tröja. Lite awesome faktiskt för att tröjan va assöt! Jag typ blev kär i den så fort jag såg den. Sedan så såg jag en annan också men den köpte jag inte, inte idag i alla fall. Ska köpa den imorgon.
Fram & baksidan. 100 :- på H&M.

Roll up

Vaknade nyss typ, ganska amazing med tanke på att jag brukar vakna typ 8 tiden och lägga mig vid min dator. Men nu vaknade jag sent och t o m SATTE mig vid min dator istället för att lägga mig ner. Ganska häftigt tycker jag då.
Idag ska jag dra ner på stan & chilla. Vill köpa ett par nya jeans samtidigt som jag vill köpa en aaaaassnygg tröja! Vet inte vad jag ska göra för att båda kostar 200 kr och jag har liksom bara så mycket hihi. Eller så sparar jag bara pengar... fast näe. Kommer inte slösa som på något vettigt sen ändåså.
Men nu ska jag fixa lite frukost så jag kommer igång någon gång :) fett awesome med frukost yeyeh, bye!

Saknaden är stor

Nyss varit med Issa. Vi typ var nere vid Godisgruvan och snackade. Det var fett med mysigt! Köpte lite chips till natten. En aning soft dä åh. Min lilla issa åker bort till Göteborg tills på söndag tror jag, jag kommer sakna henne as hell! Men hoppas att hon kommer få det bra iallafall! Inatt hoppas jag verkligen att någon kan dygna med mig för jag är fett sugen på att vara uppe hela natten och mysa i min säng till en film med min speciella chokladmjölk. Erkänn awesome?
Förde över några gamla bilder på mig på datorn sedan jag hade mitt långa, tjocka hår :( jag saknar det så jävla mycket! Hur fan kunde jag klippa av det så mycket?!
Aaaw!

Längesen man tog en sådan skön dusch!

Jag duschade nyss, och fuck off va skönt det var! Jag typ är överlycklig just nu! Inget smink som rann ner för kinderna, och när man kom ut ur duschen och tittade sig i spegeln så va ansiktet alldeles baby lent och skit. Jag ba "naaaw" åt mig själv haha. Just nu så har jag ganska tråkigt, men snart så kommer Issa. Jag tänkte gå hem till henne först men sen så ångrade jag mig eftersom att då måste jag stressa & en massa. 
Inatt tänkte jag se på filmen Teeth själv. Vet inte hur jag kom på att jag skulle se den själv, men det var mest det att jag tänkte på alla grymma filmkvällar jag har varit på & sett nya filmer, och då så kom jag på att första stora filmkvällen jag var på var hemma hos lill Madde med alla andra grymma lill brudar. Jag har inte sett den filmen sen typ då, och då så tyckte jag att den var sjukt äcklig, så jag ska testa och se den igen och se om den är lika äcklig nu typ 1 och ett halft år senare ;)
Teeth... mihi!
Ganska bra film.

Fixar mig typ då

Ska ju dra tillbaka till Hudik snart. Kommer bli feting skönt. Som vanligt när jag är i min stuga så gör jag inget annat än att sitta vid datorn hela helgen och jag stänger aldrig av den heller så den är på hela helgen utan stopp. Haha, skojjigt. Tittade nyss på New Moon. Åhfyhelvete va länge sedan det var jag såg den! Senaste gången jag såg den var när jag var i Kanada och det var ju typ... i juli förra året. Då kan ni fatta hur länge sen de va liksom. Jag hade ju nästan glömt bort va den handlade om hahaha! Usch. Fy skäms på mig där som nästan glömmer bort vad min favorit film handlar om haha. Men nu ska jag dra, bussen går typ vid 4 så jag måste sätta fart & packa & shit.

Chips, cola & film

Det är grejer de! Ligger och chillar och ruttnar bort på samma gång i min stuga. Har det kul.. eller? Nej men de e ju helt ok nu när jag har film, chips & cola. Inte så dåligt ändå.
Var och åt mat hos Karin idag! Det var väldigt trevligt! Det var jätte god mat och jag va med Elin & Ida. Skoj! :D men imorgon drar jag tillbaka till Hudik. Var menat att jag skulle dra dit på måndag men det blev inte så. Pallar inte vara kvar här. Här får ni en bild på mig sen idag.
Som sagt, ruttnar bort.

Jävlar

Jag somnade klockan 7 - 8 på kvällen på en fuckin' FREDAGSKVÄLL?! Shit asså. Det är verkligen något fel. Men faan vilken bra start på lovet det har varit! Seriöst! Hoppas att resten av lovet blir lika bra också. Hade det asgrymt i torsdags, och sen så idag ska vi till Karin och äta mat. Påsk ya knöw. Men nu ska jag börja dagen med att titta på Harry Potter och Hemligheternas Kammare, sen ska jag äta frukost till filmen tror jag och sen drar jag in i duschen o tar en liten dusch. Hihi.

PÅSKLOV!

Yo! Känner mig RIKTIGT jävla stolt för att jag tvättar idag hihihi. Hade asmkt kläder & tvätta i min garderob så jag ba tjolahopp tjolahejj och starta tvättmaskin.
Idag så har det inte hänt så mycket. Eller jo, jag har fått mitt efterlängtade påsklov utan prov & en massa skit ;) alla prov är gjorda. Jag känner mig fett stolt över att jag fick VG på båda proven (även om jag kunnat gjort MYCKET bättre ifrån mig...). Men jag är fedtt stoolt. Och sen så hade vi typ filmtajm idag på skolan. Fan va fränt. Och FUCK va vädret är awesome! Det känns som att det är sommarlov. Typ 20 grader eller nå. Man ba "WOW!". 17 grader på söndag, lite kung eller?! :D men nu ska jag dra och tvätta håret, sen tvätta kläder. Ska kanske ut ikväll också. Hejdå!

Stan idag

Va en snabbis på stan idag med Linnéa. Sen skulle hon typ dra och jag fick åka till donken och va med Madde & Lina. Vi hade fett med kul! Hahaha, fan att Madde skulle sticka efter typ en halvtimme eller nåt :( köpte i alla fall en foundation när ja va på stan, den som jag visade er igår. Kan visa färgen också.
Typ dendär.
Men nu måste jag dra fatt jag ska fixa mig till BodyJamen. Hejdå!

Mort

Mort från Madagascar, HAHAHA OMG JAG DÖR!

Awesome med film hela dagen lååång

Tjenare folket! Min älskade Kajsa-Lina är i Bryssel så jag kan inte snacka med henne :'( känns awful. Men ah, får bara vänta tills hon kommer hem. Faan va jag saknar henne! :love:
Idag så har det varit en ganska jobbig dag eftersom att jag har haft 2 prov. Först ett matte prov direkt på morgonen och sen direkt efter ett franska prov. Vi hade typ brandövning under halva franska prov tiden och sen tvingade dom oss att göra provet ändå? Men det gick ganska fort. Blev inte nöjd, mitt första VG i franska. Fett inte bra kan jag säga. Men de skiter jag i för jag har ju fått MVG på resten av proven så jag borde få MVG i slutbetyg eller nåt. Tycker jag i alla fall, jag vet ju inte hur dom tänker. Men sen så efter det hade vi NO, chill som vanligt. Jag, Maria och Linnéa snackade om LSD. Haha, i boken stog det "en annan typ av partydrog. Vissa blir helt galna av denna drog. Man kan t ex tro att man kan flyga, och vara så övertygad om det så man hoppar från ett högt hus" HAHAH, fatta vi dog!Ohmygod. Tänk er att man drar upp på en byggnad, fullt övertydag om att man kan flyga och sen ba hoppar ner och gör en face plant! Fan va klockren. Så vi typ hade asroligt åt det. Och sen så efter de så hade vi typ 1 och en halv timmes rast. Jag & Linnéa drog ner på stan och kikade på lite kläder. Köpte ett par tights från Gina för typ 50 spänn på rea. Fett awesome. Och sen så hittade vi en massa andra kläder som vi vela ha. Jag måste veeerkligen ha en ny foundation! Annars kommer jag att DÖ! Min har tagit slut så jag måste verkligen MÅSTE ha en ny. Annars ser jag ut som en babian. Och den här foundationen som jag har nu som är typ ljusast i världen, (#11) från H&M är typ sämst och täcker ingenting. Jag vill ha en brunare... ska skaffa en sån här:
Awesome right?
Linnéa sa att den var skit bra. Och när jag hävde lite på fingret var den sååå jävla mjuk, så jag ba :love: men nu ska jag dra & äta, byebye! ;)

Läppglans

Jag typ nöter ut mitt läppglans för jag är ASTORR om läpparna just nu sedan vi va i Idre! Fuck! Jag typ åkte och slickade mig om läpparna hela tiden, så jag får fan ta & skylla mig själv lite också. Men de skiter man väll i. Mitt läppglans luktar gött tihihi. Har tyvärr ingen fin bild på mitt läppglans inne på datorn. Men det är genomskinligt (ser ut som vatten faktiskt) och luktar gott som satan. Köpte det på H&M för 30 spänn tiiep dåååh.

Snabbis inlägg

Tjao. Jag gör ett litet snabbt inlägg innan jag fortsätter plugga igen. Nu kan jag typ allt i matten, tar väll och skriver upp dom röda rutorna imrogon natt. Får sova ut idag, vet inte om jag ska gå till skolan eller om jag ska åka buss, funderar på att gå faktiskt. Jag vet, och nej, jag är inte sjuk.
Snart ska jag plugga franska. Mitt mål är MVG, fan här kommer jag MVG! Jag ska ha MVG, det har jag fan bestämt. Om jag inte får det då jävlar.
Nu ska jag leta efter en billig och skön epa. Och sen så ska jag lägga mig i min säng och sätta igång en liten filmsnutt till mitt franska plugg. Fast det är ju inte så bra att se på film medans man pluggar franska men det skiter man väll i. Har ju fått MVG i alla franska prov hittils såatt...! Nu drar jag, hejdåååååååaåaåaa.

Inget internet

Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har varit i Idre med Lina och vi har inte haft internet på hela helgen. Haha, jag fattar inte hur jag kunde stå ut med det, men det gick ganska bra faktiskt! Fan va kul vi hade ändå! Vi åkte skidor och typ chillade livet. Kan beskriva allt med ett ord: awesome!
Btw: jag hittade min älskade mössa hihi.

Vi köpte lite B&J's också ;)


I tha baaackkeeeeeehn.
Sen nu så vaknade vi typ halv 8 och gjorde oss i ordning och åkte hem. Hemresan va chill faktiskt. Sen när jag kom hem så satte jag mig lite vid facebook och sen börjadejag plugga dirrmode. Jag SKA klara matte och franska provet nu på tisdag! Jag kan inte ett piss men jag SKAAA klara det! Innan varje franska prov så vet jag att jag kommer få MVG men den här gången är jag inte så säker faktiskt. Jag kan bara två ord "Chez Mimi" och det betyder "hos Mimi". Liksom jag kommer ju inte så långt på de... men nu ska jag fortsäta plugga matte. Fan va stressat allt blev nu. För jag ska ju göra klart SO filmen nu i veckan också! Helst tills imorgon men det hinner jag faaan inte. Jag skulle egentligen redovisa filmen med Linnéa i torsdags men det blev inte så för vi va inte klar. Men ah. Hejdå!

The wall

Kom nyss hem från BodyJamen och den här gången gick det som smör! Fan va bra det gick. Jag är glad som vanligt efter den träningen och nu ska jag typ... plugga? Till en film, ska säta mig vid den lilla datorn och sen så ska jag plugga hjärnan av mig. Jag måste skriva ner alla gröna rutor men det skiter ni väll i. Ska ta och göra lite mackor som alltid men funderar verkligen på om det är en sååå bra idé för jag blir ju fet och det vill man vi inte vara till sommarn? Hallå liksom.
Någon random bild jag tog idag...

Kom nyss hem

Nu kom jag nyss hem från Borman. De va typ någon föreställning där, Idål.
Sen så var dagen bara astråkig. Men det är BodyJam ikväll, hoppas att det gör min dag då! Jag måste typ träna franska. Och jag ska bort till Lina imorgon, och har inte lämnat in något ledighetsansökan till lärarna. Hihi, busigt. Men jag får sjukanmäla mig eller något, vi åker ju på fredagmorgon till Idre. FETT MED SOFT BRUUSHAN! Men aja, nu ska jag typ äta tror jag, sen fika lite och sen titta på film. Undra vilken film jag ska se... finns ju ingen.

Spiderman 3

Nu ska jag dra och hoppa in i duschen innan jag lägger mig ner i min softa säng och tittar på SpiderMan 3. Fan va chill. Började kolla på den igår men tittade inte klart. Btw: jag var med Linnéa och Lina idag ett tag efter skolan idag, och vi gjorde en till scen till SO filmen! Vi måste bara fixa en vääldigt speciell scen som kommer bli awesome om allt går som det ska! Fan va grymt det kommer bli i så fall! Vi har allt förutom typ en spray flaska, till håret ni vet med färg i, som går bort när man tvättar. Scenen orkar jag inte berätta om nu. Men den är skitkul ;) ska dra nu i alla fall så jag kan se på SpiderMan sen. Hejdå alla sötnooooooowsaaarhh! Okej, där skoja ja lite...

Water for Elephants

OMGOMG! Jag MÅSTE se den filmen på bio! Jag SKAAAA se filmen på bio. Det har jag bestämt för typ 1 år sen. Men ja får fråga typ någon om dom vill dra med mig på den på fredag. Fan va härligt! Robert Pattinson ffs. Ska boka biljetter tills på fredag dirr mode då ju.
Ouffffff...

Softmode.

Sitter och chillar vid min fulla fula stationära dator. Pallar inte sitta vid den lilla längre för att jag är rädd att om jag sitter för mycket vid den så kommer den att gå sönder hihi. Men vafan, sitter man två dygn i rad, somnat med datorn på så den sattas på vänteläge, och vart på i två fuckin' dygn i rad så börjar man ju fundera på sådant. Men ah, idag var jag med Linnéa och Issa efter skolan för vi spelade in filmen & så. De va sjukt awesome haha! Men till slut blev vi alla typ helt off så gick Issa hem och åt jag och Linnéa satt och såg på en film... Linnéa somnade hahahahaha. Vi tittade lite på skräckfilmen Triangle. Den va sjukt bra av va det vi hann se! Fan asså. Men nu ska jag typ ta och se någon film eller träna lite franska och göra lite mackor med te.

Big Brother

Tööööntprogram.
Ouff, nu ska jag se på The Pink Panther! Eler hurfan de nu stavas. Fan va kung! Sen ska jag se på ett avsnitt av The Vampire Diaries, och den blir det matte plugg till Harry Potter och Hemligheternas kammare. Jag känner mig en aning kung idag och jag har sett på 4 avsnitt av Big Brother. Jag förstår mig absolut inte på Sara! Fan asså! Martin som är en av dom snyggaste männen på jorden, gör typ ALLT för henne, och hon ba "jag har inga känslor för honom...", jag ba "VAFAAAN TÄNKER DU MED KVINNA?!". Måste ju... nästan åka dit fatt lära henne en läxa eller något. Och jag vet att jag sagt att Big Brother är ett töntprogram och det är det fortfarande ;) men jag hade inget att göra imorse och min HD är ju borta nu och jag har bara ett fkn USB minne. Så då fick det bli lite Big Brothaaaah. Vem tycker ni ska åka ut ikväll?
Patrik eller Rodney?
Asså själv måste jag nästan säga Rodney för han verkar vara väldigt omogen. Inte för att Patrik är så mogen själv, men liksom vafan? Vem slänger ett glas vin på en annan bara för att man vägrade svara på en fråga som knappt har någon betydelse? Helt sjukt. Ett + på att Patrik är sjukans snygg också.

Shots!

Ligger och lyssnar på låten Shots med LMFAO. Faan va bra den är! Eller "va" ska jag väll säga, uttjatad somfan.
Jag somnade inatt vid kanske ett tiden. Linnéa och jag som skulle dygna :( inte bra, inte bra... men i alla fall så somnade jag med båda datorerna på, och den stationära fick ju dampryck och jag fick inte bort skärmsläckaren från skärmen, och sen så när jag drog ur kontakten och satte in den igen så börja datan typ ba "AAAAAH!" på dataspråk, så jag drog ut kontakten igen. Yeahyeah. Nu ska jag se på Madagaskar operation pingvin! Fanåh! Hejdåååååå.
Lite gammal bild på mig & mitt fina hår </3

Fett tråkig lördagskväll...

... det är det enda jag har att säga om dagen. Men jag har i alla fall sett en sjukans bra film! Den heter Chloe och faaan va kär jag blev i filmen! Handlar om en kvinna som misstänker att hennes man är otrogen mot henne, och så träffar hon en tjej som heter Chloe och ber henne sätta hennes man på prov och se vad han gör med Chloe osv. Den är sjukt bra! Alla som inte sett den borde se den! Det kanske låter som en drama eller något, men det är en thriller... men ah. Nu vet ajg inte vad jag ska göra. Men jag ska i alla fall se på Rosa Pantern och sen ska jag... chilla. Hejdå!

Fixar mig

Nu ska jag dra till köket och fixa lite frukost, även om jag nyss såg på film och åt upp en halv påse med chips... men de skiter man väll i. Behöver fortfarande riktig frukost känner jag. Ohmygod, första gången i mitt liv som jag känner det.. men ah. Ska på stan snart och kolla runt lite med mamma och sen så ska jag se på när Lina sjunger. Men om ja ska hinna ner på stan måste jag verkligen börja fixa mig nu. Hejdå!

Jag i kort, plattat hår

Ni har nog aldrig sett mig nu när jag har kort och platt hår riktigt. Eller jo men de skiter jag i för nu lägger jag upp en bild här ändå. Asså erkänn att jag passar asbra i platt hår? Synd att jag inte ska platta tills sommaren bara... när det blir sommar ska jag börja bränna mitt hår igen ;)
Sådär.

Inception

Sitter och tittar på Inception. Ska kanske göra ett MoveTime inlägg om den filmen är bra så jag tittar klart på den. För annars så drar jag in på mitt rum igen och chillar livet. Har 11 nya filmer att se så det är ganska lugnt. Alla dom verkar bra också så jag typ... gillar läget just nu.
Än så länge är filmen bra. Leonardo DiCAprio är ju med i den så att... mja. Den är chill. Ska fortsätta se på filmen nu. Skriver ett inlägg efterråt. Btw: ska ju spela in en egen film imorgon kväll. Kommer bli awesome.

Klänningen som jag kanske ska köpa

Ska kanske köpa den här klänningen! Den ser MYCKET BÄTTRE ut IRL! Tyckte den va lite söt jag... 199 :- på H&M.

Mani's

Hejsan! Var på mani's ikväll och åt med mamma & pappa. Jag tog typ revben eller säger man ens så? Men ah, jag tog i alla fall revben med pommes. FUCK OFF va gött de va! Synd bara att jag satt bredvid ett fönster och hade chili sås runt hela käften med ett revbenspjäll i handen (stavas de så?). De va ganska coolt faktiskt... eller? Ahmen sen så gick vi på Hemmakväll och hyrde lite film. Inception hyrde vi bl.a. Och den har inte jag sett så det är lite spännande faktiskt... har velat se den ett bra tag nu. Men de va typ den enda bra filmen vi hyrde... Aja, ska dra iväg på en liten filmsnutt nu ja! Hejdå!

Bild i repris

Bild i repris. Kände för att göra ett inlägg så, ah... roligt liv.

Film om fjortisar

Jag och Linnéa har i uppgift att göra film om fjortisar och gangsters på SO'n. De e fett chill! Jag och hon ska börja filma i helgen, det ska bli fett med kul! Maria, Issa, Madde och Lina ska också vara med. Vi har gjort introt till vår film. De e fett awesome! Om den blir riktigt bra så lägger jag upp den här. Måste bara få MVG på uppgiften först. Vilket jag tror att vi kommer få eftersom att vi lägger ner jätte mycket arbete på saken ;) vi ska bl.a. spela in vid donken på kvällen, true fjortizz' plaaace det ju! Fett soft. Men just nu så gör ajg ingenting typ. Chillar bara livet och taggar inför när mitt internet stängs av för då drar jag igång en liten film. Vet inte riktigt vad det kommer bli för film ikväll, men någon bra i alla fall, de e de enda jag kan lova er just nu. Men de va fett länge sen jag gjorde ett MovieTime inlägg! Men då ska jag sitta vid datorn när jag gör de... aja, ska dra, hejdå!

BodyJam med Linnéa om 1 timme

Random bild från i sommar. Det var direkt efter att jag hade kommit hem från Canada! Fan va sommaren va soft, längtar som fan tills jag får uppleva dom sena nätterna och allt skit igen.
Snart blir det BodyJam med Linnéa. Fan va kul! Eller jag vet inte om hon kommer, men jag hoppas att hon gör det. För annars måste jag ju gå själv... men ah! Idag har de varit min hälsosamma dag (det är det typ varje onsdag...). Grönsaker på skolan, idrott FAKTISKT så var jag asduktig på idrotten idag! Fan va jag va bra asså! Jag typ förbättrade mig från 79 hopprepshopp på 1 minut till 105! Det är ju nästan för grymt för att vara sant? Jag tror faktiskt att BodyJamen börjar visa lite resultat... och nu har jag precis bokat pass för AfroPowerDance på måndag! Så nu får vi se hur kul det är, och om jag vill börja i det. Det tror jag faktiskt att jag kommer göra fast än jag inte vill, för att de e ju typ dans ändå och jag, som sagt, älskar dans. Jag behöver också all träning jag kan få tills vi ska springa med idrotten. Fan va ja ska kämpa då! Konditionen blir nog bättre tills dess nu när jag börjat gått ut & gått o allt. Btw: jag går ju ut och går varenda onsdagskväll efter BodyJamen! De e ju ganska grymt det också?
Och faaan! Jag måste lämna in min SO religion, imorgon! Annars blir det inget betyg i religion för min del iallafall. Men nus ka jag titta på lite bloggar och sen ska jag värma lite soppa och vänta på Linnéa. Hejdå!

Ego bild ba

Tänkte bara lägga in en assnygg bild på mig innan jag drar. Tyckte att den va fett cool jag i alla fall! Men godnatt allihopa! Pussssss.
Fett cool man är då?! Och självförtroendet på topp! Eller?

Idre med Lina nästa vecka!

Faaaan va kul det ska bli! Är astaggad! Fyfaaan. Fick nyss reda på att ja ska till Idre med Lina nästa vecka från torsdag till söndag! Ingen vet hur a w e s o m e det kommer bli! Fan asså. Det ska bli så jävla grymt. Eller asså jag får ju bara åka om jag sköter mig hemma, men de skiter man väll i, jag är ju så snäll så jag sköter mig hela tiden eller hur? ;) men ah, nu ska jag chilla, sista inlägget för idag tror jag då. Blir ju som sagt förut film sen. Eller film och film, kanske någon bra serie. Hejdå!
Fett gammal bild, men ändå fett grymma minnen! Känns som att detta hände igår! Älskar dej :love:

Städar

Soft att man städar nudå. Eller? Jag pallar verkligen inte med städning... men eftersom att mitt rum såg ut som skit och jag får pengar för de, så varför inte slänga iväg någon halvtimme o städa lite? Har ju kompisförbud, internetförbud efter 8 och sånt shiiet på G nu så ja, jag kan väll börja bättra mig i skolan och få va med kompisar och va inne på internet efter 8 igen. Men huvudsaken är ju att dom inte fattar hur mycket jag njuter av dethär förbudet, de e ju as chill! Om dom skulle veta det så skulle dom ju satt nå värre nu på en gång! Men ja, som sagt jag är ju så smart så jag säger det inte.
Imorgon ska jag chilla hemma innan jag drar på mig efterlängtade BodyJam! :love: fattar inte själv hur jag kan längta efter en träning så mycket! Hallå?! De e ju liksom idrott? Men det är nog därför att jag älskar att dansa, och jag räknar med bättre kondition tills senare på våren när vi kommer springa runt lillfjärden så att jag får VG eller nåt, har ju börjat gått ut & gå också, känner mig helt awesome.
Och jag är kär i dessa byxor :love:
Om någon vet hur man får tag på sånna, skicka ett mejl till [email protected], tack! Men nu ska jag dra och städa vidare, och sedan blir det Scooby-Doo, Madagascar Pingvinerna, That 70's Show eller Gossip Girl! Mycket på gång här vettni. Hejdå!

Nu har jag bokat...

... till passet imorgon. Haha. BodyJam gör mig så jävla glad! Efter varje träning känner jag mig som en helt ny människa! Borde träna sådant flera gånger i veckan, men det finns ju tyvärr inga fler pass i veckan... men kanske ska börja i AfroPowerDance. Är det kul? Det är många som säger att det är ganska kul men det är ju vuxna, så jag vet inte riktigt om jag ska tro på det. Men jag ska prova någon gång, kanske nästa vecka? För de e ju dans, och jag älskar ju verkligen att dansa, och då blir det ju att jag dansar extremt awesome 2 gånger i veckan så de är ju grymt. Nu ska jag rota runt lite i designen och se vad jag kan komma på till den här bloggen. Men ah... hejdå!
Där fick ni en lagomt gamal bild på mig sisådär.

Ska fixa till designen lite mer

Jag ska göra lite mer på designen. Som ni ser är den ju URTRÅKIG! Och det pallar jag inte med så wtf. Ska göra det nu på en gång. Borde ju plugga men det skiter jag i. Jag har typ 7 matte läxor att göra men dom ska jag göra till Harry Potter och Hemligheternas Kammare lite senare, typ klockan 8. Längtar tills imorgon! För då är det BodyJam! OMFG, på tal om BodyJam så måste jag boka pass! Lägger upp ett inlägg efter att jag bokat pass, brb.

Kanske inte kommer blogga så mycket i veckan...

Eftersom att jag har datatid till klockan 8 nu för tiden (nu i fortsättningen) men de skiter man väll i, inget internet kan inte stoppa mig från att inte sätta på min dator. Har ju alla mina filmer så ah, vem fan bryr sig. Och som ni kanske hör så gick inte mitt utvecklingssamtal så bra. Jag snackar fan inte alls på lektionerna och är inne på facebook? Jag var det en gång så måste dom göra värsta grejen av det! Och jag klickade bara upp rutan där det stogt "facebook" och då ba "NADJA, GÅ UT FRÅN FACEBOOK ANNARS FÅR DU INTE SITTA VID DIN DATOR!" jaaa, precis? MIN FUCKIN' DATOR! Så ge fan i att säga till mig...
Och jag bryr mig inte om vad ni gör/säger, jag kommer inte bli bättre i skolan bara för att ni gör det värre för mig genom att ta mitt internet?
Men aja, sitter och chattar med Madde just nu. Chillar sönder. Jag tycker att det är ganska bra ändå att dom tar mitt internet för då har jag mer tid på mig att göra te, varma mackor och sätta mig och titta på film! Helt awesome är det! Så jag ba njuter av livet mer och mer just nu, bara så att ni vet liksom, och jag vet att ni vill veta det... baaajsa. Hejdå.
Tack på förhand liksom? Och jag vet att ni gillar den här bilden så jag lägger upp den igen, SÅ snäll är jag idag.

@Linnéas place

Sitter här och väntar på att Linnéa skulle ta sin super snabba dusch. Har gått typ 10 min nu. Vet inte vad hon menar med snabb, men ah, jag är KISSNÖDIG! Jag måste på toa NU NU NU! Under tiden som jag håller på och kissar på mig sitter jag och chattar med folk. Jag och Linnéa ska försöka dygna inatt, känner ju direkt att ja kanske inte kommer klara det, men de skiter man väll i... måste ju försöka eller hur? Och vi har suttit och snackat, och gjort sjuuuukt fina konversationer! Vi har typ skrattat sönder också. Blir i alla fall en massa skräckfilms kik inatt. Bl.a. My Bloody Valentine. Men nu ska jag dra. Hejdå!

Tråk

Har typ skittråkigt. Ligger i min säng och ser på säsong 6 av That 70s show. Är det bara jag som fortfarande inte fattar att jag har sett alla säsonger av Two and a half Men? Jag har ju sett alla 8, men det känns meningslöst om det kommer fler för Charlie Sheen är endå sparkad från serien. Ingen fattar det ändå. Han knrkade ju bara, och söp om nätterna, men det har han ju gjort hela tiden enda sedan serien starta nästan? Så what ever.
Lyssnar typ på Smoothies från spotifys egna spellistor eller vafan de nu än är. Men nu ska jag dra iväg och chilla lite mer innan ja drar hem. Hej!

VILLE BARA SÄGA..!

.. ATT JAG STARTADE JUST KELLY CLARKSONS LÅT BREAKAWAY OCH DEN E SÅ JÄÄÄVLA BRA! "I spread my wings and I learnd to fly..."

Har sovit med datorn på 2 dagar i rad...

Det lär inte va så bra det eh... men aja, de skiter man väll i. Min lilla data klarar allt den och det vet jag, haha.
Idag är det söndag! WOHOOO! Äntligen sista dagen på denna fruktansvärda veckan! Och dagen ska startas med True Blood säsong 1. Dom gamla goda tiderna ni vet... så jävla skönt. Plockar fram chipsen och colan redan nu och startar igång avsnitt 5. Fan va jag känner mig,.. trött. Borde va trött men de e jag fan inte. Och nu skriver jag baa konstiga saker för att jag e så trött, det vet jag, men ah, hejdå..?
Random.

Fan va jag är galen i dig

Klarar fan nästan inte ens att vara inne på datorn mer. Det hemska kommer då jag ser ditt namn på skärmen, efter det ögonblicket spelas ditt namn om och om igen i mitt huvud. Men det skiter väll du i antar jag.
Har fortfarande inga filmer att se, helgen suger (förutom att jag typ har svullat sönder munkar, chips, fikabrön' och skit). Längtar tills på måndag! Hoppas att allt blir bättre då!
Jag vill inte ens veta hur mycket jag har gått upp under den här veckan. Känns illa så fort jag tänker på det. Men det är ju nu som jag ska sluta äta för att sommaren är här snart, och jag tänker gå med magtröjor ibland jag också? Så vafan, nu ska jag börja skära ner lite på go'sakerna.
</3
Men nu ska jag dra iväg och leta efter någon bra film på internet som jag kan se. Har ju ingen bra med mig på den här jävla datorn såå... får fan ta&leta. Ohnoo! Hejdå.

Inga filmer... ingenting

Hej. Jag har som sagt inte varit på topphumör den här veckan. Och de suger hårt. Särskilt veckan. Den kan dra åt helvete. Nu är precis ALLT förstört! Det kändes så förra gången också, då hoppet kom tillbaka sen, men det försvann lika fort som det kom... men jag vill verkligen inte att det här ska va en "depp" blogg. Så nu tänker jag inte skriva mer om dedär.
Sitter och lyssnar på rysk musik, haha, tro det eller ej men det får mig på sååå mycket bättre humör! Fan va det är skönt ibland. Imorgon ska jag chilla, vet inte om jag kanske ska sova hos Linnéa för vi är lediga på måndag, de e ganska så chill ändå. Inatt hade jag det awesome, på ett sätt, och på ett annat så inte. Chips, cola, munkar och en film som jag inte sett va väll ganska så bra då. Men nu har jag inga filmer alls att se. Kan inte skaffa nya heller för stunden! Fan vilket liv... FYFAN VA DEN HÄR VECKAN KAN DRA!
Tittade också klart på Gossip Girl säsong 1 inatt. De va ganska så nice de också. Men nu ska jag dra och... ha ett roligt liv. Hejdå.
En bild på Gossip Girl gänget från säsong 1.

RSS 2.0