Fett med film dags inatt i alla fall!

FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM FILM

Typ NO...?

Sitter och pluggar NO... vet, det är skit kul... eller?
I alla fall så har jag inte gjort så mycket idag, bara vart i skolan och sen drog jag en sväng på stan med Klara och Issa. Vi tittade på lite saker, och jag typ blev förälskad i en väska inne på MQ! Jag vet inte va det var, men jag bara ÄLSKAR den! Den är så lixom... det är ingenting som andra brukar ha, men ändå så är det en sån som alla BORDE ha. Tycker jag... men eftersom att jag ska köpa den så behöver ju inte alla göra det ;)
Erkänn snygg?
Den är ju inte till för "damer" om man säger så, det är en väska för killar. Men vem fan bryr sig, right? Jag ska i alla fall ha den. Får den för 699 kr. Haha, lycka till att jag kan samla ihop så mycket pengar. Jag som slösar bort allt på donken och godis och en massa annat helt onödigt shit. Men aja, jag ska i alla fall ha den! Sen så köpte jag ett par örhängen idag. Jag vet inte om dom finns kvar på GinaTricots hemsida, men vänta, ska titta... Nepp, dom fanns inte kvar. Men konstigt, jag köpte dom på rea. Men i alla fall så... ni vet dom här:
Dom köpte jag ju förr på Gina för jätte länge sen. Men dom har gått sönder :( inte bra... men asså, jag tappade dom ju i golvet några gånger också så jag får ju skylla mig själv.
Men tänk er dom fast av typ ljusbrun metall med typ om man ska säga leopard mönster på dom och sen så är dom mycket mycket större. Det är sånna jag har köpt. Nice va? Dom e skitsnygga! Och jag ska ha dom imorgon. Hoppas jag inte tappar dom i golvet och gör sönder dom som jag gjorde med dom andra... för att då börjar jag seriöst gråta för att jag älskar dom sjukt mycket HAHAHA! Imorgon ska jag plugga som fan med Madde och Lina hemma hos mej. Seriöst, NO... det bästa ämnet som finns <3 vad skulle vi göra om vi inte visste hur matspjälkningen gick till?! Jadu... jag vet inte jag eh! Vet du?
Aja, nu ska jag fortsätta med att försöka proppa in en massa information om någon jävla matspjälkning i min hjärna. Jag börjar tvivla på att jag har någon. Hejdå.

USA

Heysan! Jag har inte bloggat på typ en dag nu. Och... jag har inte blivit frisk än så det har bara vart filmtittande hemma typ 24/7. Men i alla fall så ville jag ta upp typ saker som är bra med USA. Asså, bra&bra.... men jag tycker att stilen dom har i typ Gossip Girl och Confessions of a Shopaholic är F A N T A S T I S K!
Jag skulle hur lugnt som helst kunna klä mig så, men som att det finns sånna kläder här lixom... men aja. Jag bara älskar kläderna dom har. Och jag skulle hur lätt som helst ba kunna åka till USA på en shopping runda o sen tillbaks. Fast jag skulle ju gärna stannat kvar där o gjort något mer, men ändå ;)
Bara jag som inte fattar vad för kärlek tjejer har för skor i filmer/serier? Haha, de e sjukt!
Men nu ska jag typ gå och duscha. KANSKE blir skola för mig imorgon. Men jag vet inte. Men troligtvis. Jag pallar verkligen inte med skola men nu när det va så länge sedan jag träffade mina vänner så ska jag nog gå.
Sitter och lyssnar på Maskinen just nu. Och jaa... har inte så mycket o göra. Men ska dra nu så bye!

ChilliN'

Fett med chill att man har duschat nurå. Nu ska jag bara lägga mej ner och vänta på att mitt hår ska torka fatt jag pallar inte hämta hårtorken, vartfan den nu än är. Nånstans i något hörn ligger den väll och ruttnar.
Snart kommer Issa hit som sagt. Och jag vet inte vad vi ska göra. Men jag ska be henne ta med sej sin dator i alla fall. Och för alla som är intresserade så... är Hakuna Matata bäst.
Men jag bloggar nog mer inatt eller ikväll eller nu snart hihi. Har (som ni kanske ser) inte så mycket att skriva om. Eller jo! Jag kom på en sak!
LÄS INTE DEHÄR SOM STÅR UNDER OM NI INTE VILL VETA NÅGOT OM BURIED, EN FILM SOM JAG SÅG IGÅR OCH OM NI TÄNKER SE DEN FÖR ATT DET KAN AVSLÖJA EN HEL DEL DEHÄR ASSÅ!



Lixom... Buried var inte så jätte bra för att... slutet sög, seriöst! Jag fattar inte meningen med filmen om allt han gör är lixom meningslöst. Och skyll er själva om ni läste dehär.
Men annars så tyckte jag att filmen var spännande. Speciellt mot slutet. Som visade sej vara meningslöst. Kul va?

HEHEHE, NU KAN NI LÄSA IGEN!

Gör nog ett MovieTime inlägg om Keith och Buried. Lovar. JAG SKA! Hejdå!

DUSCHEN NÄSTA!

Yes, ska dra mig iväg till den fina duschen. Mitt hår ser inte så fint ut idag förstår ni. Efter de så ska jag ba sitta vid min lilla Carlo, för dom som är efter så är det min data, och se på Lejonkungen. Sen så kommer Issa och då ska vi ha party. Yey! Asså... jag har inte så mycket att skriva om på dagarna. Helst inte helgerna fatt jag bara sitter vid datorn och chillar då. Då skriver jag ba "ska se på film". De e den typ vanliga helgen för mej. Kul liv jag har va? Vet. Men kommer ni ihåg när jag berättade om filmen Keith? Eller har jag ens berättat om den...? ASSÅ JAG FÅR INTE IN DEN JÄVLA TRAILERN PÅ BLOGGEN! NU JÄVLAR! Vänta...
... jävla skit. Men aja... klicka på bilden om ni vill komma till trailern.
Jag lovar, om ni inte ser denna film så har ni helt seriöst missat något lixom ba sådär.
Hejdå!

Sjuk

Just nu ligger jag i min säng och är sjuk. Ska se på filmen Buried snart. Den verkar ju typ såhär asbra. Sen så ska jag se på Lejonkungen. Hahaha, vilket liv man har. Kanske blir det att se på hela TrueBlood säsong 1 inatt också? Ähh... vi får se. Väntar ba på att Madde ska logga in på msn och på att jag kan få lite kakor. Sen så... jaaa, jag har inte så mycket mer att säga. Eller jo... HA DET EN KUNGLIG HELG ALLIHOPA! Bye.

Förlåt

Jag vet att jag inte har bloggat på år och dagar, men dom här två veckorna som jag inte bloggat så jätte mycket har varit... ja, man kan ju bara säga att jag har inte vart så glad dom två veckorna. Och allt är p g a att jag hoppades på en sak som jag visste aldrig skulle hända, och sen blev jag bara mer besviken för varje dag. Jag säger bara: man ska inte hoppas på för mycket om någon person, för då blir man inte lika besviken om man inte förväntar sej något från han/hon.
De va bara det. Sen så ska jag börja blogga lite oftare igen. Eller lite&lite, om man tittar på läget just nu så har jag inte bloggat på kanske 1 och en halv vecka eller nåt. Men i alla fall så... jag är fortfarande inte "glad" eller vad man nu ska säga. Men jag vill bara tillbaka till december...
Detta år (som ni kanske hör) har inte börjat bra. Men jag hoppas att det blir bättre senare. Som jag vet att det kommer bli. Men det känns inte så just nu.
Jag kan berätta om lite saker som har hänt! Jag har börjat skrivit dagbok. Varje dag. Det är sjukt kul, för varje gång jag skriver så tänker jag jämt på hur kul jag kommer ha det om några år när jag läser den! Det kommer ju va sjukt skoj haha! Sen så har jag tagit hål i läppen. Själv hahaha. Ganska modigt av mig för jag fattade själv inte att ja klarade det. Men jag camade med Madde under tiden, och då satt jag med en isbit, (här kommer hela grejen).
Madde: HAHA, en isbit!
Jag: haha, mm :) brb!
Madde: okey.
*5 minuter senare*
Jag: kolla Madde :D *håller upp nålen*
Madde: OMFG, du är seriös?!
Jag: HAHAHA, ja?
Jag har tagit kort på när jag tog hål... ska bara hitta det vänta.
Men tyvärr så hade jag inte någon läkstav jag kunde inte ha kvar hålet. Så jag bara... lät det växa igen. Men jag tror att jag ska göra om det sen om jag skaffar en läkstav.
Under tiden som jag inte bloggat så har jag klippt mitt eget hår också haha. Och färgat det! Här kommer bilder:
Jag tunnade ut de nå sjukt mycket! Sen så klippte jag upp det!
Yes, den där färgen blev det som jag har tjatat om i kanske 1 år nu? :o Hahaha, nejmen i kanske ett halvår. Och det var den bästa färgen jag någonsin färgat med! Lovar! Så alla borde färga med den, den är nå SJUKT bra!
Förra helgen så "lanade" vi hos Lina. Haha, vi orkade inte vara uppe hela natten så det är väll inte att lana. Och vi spelade inte spel precis. Men Vi satt med en varsin dator till kanske 5 på morgonen. Eller JAG satt i alla fall. Issa&Lina somnade -.- och innan vi skulle hem till Lina den dagen så va vi hemma hos Madde och såg på The Messengers 2. Den var faktiskt ganska bra. Fast inte den bästa jag sett. Och igår så såg vi på Sorority Row. SJUKT BRA FILM! Seriöst, ALLA borde se den! Handlar om en tjej som ska hämnas på sin kille genom att låtsas vara död, så dödar han henne på riktigt och då så slänger han&hennes kompisar henne i en brunn, som e kanske 1 km lång eller nå haha, och sen så torr dom att hon har kommit tillbaka från som döda för att dom får konstiga sms från hennes (hon som dom slängde i brunnen) mobil. De e en sjukt bra film!
Försökte lägga upp trailern men de funkade inte, vet inte varför...
Jag har nog gjort en massa andra störda saker... fast jag kommer inte på just nu vad det är. I alla fall så är det 2 veckor nu. Sen... jag va som mest depp. Fattar bara inte. Och just nu är jag sjuk... yey! Haha, nejmen jag föredrar det istället för skolan i alla fall. Sjukt med nice ja0!
Men nu ska jag typ dra och fixa lite saker, sova och sen plugga. Hejdå!

Väntar på Maria

Just nu så sitter jag i min säng och väntar på att Maria ska komma. Vi ska se på film! Fan va najs! Sen ska vi kanske ta en liten promenad runt Lillfjärden eller nåt. Fett med nice, I know!
Men i alla fall så... är det någon som har sett filmen The Tourist på bio än? För jag tänkte gå på den, för den verkar ju jättebra, men jag vet inte om jag ska det... + att jag tänkte ba säga att... jag inte har bloggat så mycket nu i veckan för att jag inte har varit på humör för att blogga. Och jag saknar min Issa <3 jag vill att du ska komma hem NU! Jag behöver dej!
Men nu ska jag sätta igång den andra datorn och kolla vad jag har för filmer, pusshej!
Bra?

Spiderman

Sitter och kikar på Spiderman med Madde, asså... "med". Haha, dom som har läst min blogg ett tag nu borde fatta va jag snackar om. Men i alla fall... så sitter vi och tittar på Spiderman och chattar ganska mycket samtidigt haha. Idag så va jag med Madde. (om ni undrar varför jag inte bloggat så är det därför att jag inte har något att skriva om förrutom att jag sitter vid datorn, för de är det ända jag gjort om dagarna på jullovet kan man säga). Men i alla fall så mötte jag Madde vid Tuna och vi gick hem till mej och satt lite vid datorn, och efter det så gick vi på donken och käkade. Ganska nice var det faktiskt. Efter de så gick vi hem till mig och tittade på The Messengers. Den är ganska läskig hihi. Inatt kommer Two and a half Men att rädda min natt! Haha, har sett 5 säsonger nu, nice. Men nu ska vi fortsätta att se på filmen, hejdå! Bloggar KANSKE mer inatt :)

NYÅR!

Nu är det 2011 och jag är ledsen (för andra gången) för att jag inte har bloggat. Men jag har haft skit mycket att göra. Jag vet... på lovet lixom men jag har gjort en massa annat skoj. Hoppas att ni har haft det jätte kul igår! Det hade i alla fall jag. Jag var hemma hos Madde med Lina och Issa och vi typ åt, öppnade julklappar som vi gav till varandra och en massa annat. Sen skulle vi se på en film och då somnade jag och vi sov till klockan 3... skoj! Imorgon (idag) så ska jag vara med Issa och Johanna. Vet inte vad vi ska göra men något kommer vi väll på!
Men jag lovar att blogga mera. Jag har bara inte haft tid. Eller jag sitter ju vid datorn till klockan 6 varje natt, men det är inte lika kul att sitta och skriva inlägg då. Btw: jag ÄLSKAR min minidator. Startar typ aldrig den stationära längre hahaha.
Aja, kanske bloggar mera senare. Just nu sitter jag och tittar på That 70s Show. De äger ju seriöst! Tittade på Two and a half Men nu för några dagar sen. Men nu har jag sett 4 säsonger så jag tänkte ta en liten paus. Aja, hejdå!

RSS 2.0