JAG VILL HA GLASS!

Hej. Jag vill ha glass. Men jag har ingen. Vad ska jag göra då? Jag vet inte.
Idag vet jag på stan med Issa och vi gick lite på olika klädaffärer och en massa. Haha, askalas. Jag har fortfarande inte några bilder på den här datorn. Eller jo, vissa, vänta ska se om det finns någon jag kan lägga upp i inlägget.
Sådär.
Men jaaa... har inte gjort så mycket annat. Men jag ska kanske ta någon dag och knäppa kort på allt jag fick. Haha, bara för att jag har så tråkigt om dagarna?
Fattar inte... men jag har varit så jävla glad dom senaste veckorna :o de e konstigt... Jag ska dygna så jag lägger väll in ett till inlägg sen.

Sova? Näe...

Tja! Seriöst, Madde sa att hon skulle ringa mig klockan 10 och väcka mej, men det behövs nog inte för jag kommer nog redan att vara vaken då. Jag fattar inte att jag inte är trött! Om det hade vart en vanlig fredag som de va skola innan skulle jag väll typ sovit för kanske mer än 7 timmar sen för ja skulle inte klarat av mer. Usch. Och fy va det snöar! Okey, jag vet att jag ville ha snö förr, men de va för att hede skulle öppna. Och dit ska jag, Madde och Lina imorgon tror jag. Jag kommer nog att somna i backen men aja. Jag har inga bilder på den här datorn så det får bli ett inlägg utan bilder, hejdå!

JULKLAPPAR!

Sitter och skriver detta inlägg på min nya dator just nu. Jag ÄLSKAR den! Det är tyvärr ingen vaio, men det är en lika som Issas nästan. Fast jag kan skriva allt jag fått i julklapp!
* min nya dator
* hårddisk på 500 GB + This Is It film på hårddisken
* läppglans
* t-shirt
* DC tjocktröja
* DS spel
* halsduk
* 100 kr
* halsband
* örhängen
* kalender 2011 med assnygg kändiskillar i
* Twilight block att skriva i
Sen vet jag inte om jag glömt något, men det kanske kommer en bild på allt sen. Godnatt på er allihopa och ha det en bra fortsättning!

MovieTime: Bring It On - Fight to the Finish

Bring It On - Fight to the Finish är den senaste filmen från cheerleader filmerna Bring It On. Jag tycker att det är en av dom bästa! För att det händer mycket mer i den än i dom flesta andra.
Fight To The Finish handlar om Lina Cruz som flyttar från Mexico till Malibu på grund av att hennes mamma gifte sig. Hon var en cheerleader ledare i ledare i hennes stad, men när hon kommer till börjar hon på ett nytt lag som heter The Sea Lions, och dom utser henne till lagkapten där också. Det börjar gå uppåt för Lina som blivit utsedd till en lagkapten och fått nya vänner. Dock så finns det ett annat lag på skolan, och heter The Jaguars. The Sea Lions gör allt för att vinna över dom på mästerskapen. Men dom får hinder på vägen av lagkaptenen från The Jaguars, som försöker göra allt för att vinna. Lina träffar en ny kille, Evan, som är The Jaguars lagkaptenens bror. Lina och han gillar varandra väldigt mycket, men kommer Avery (The Jaguars lagkapten) att förstöra det med?
Regissör: Bille Woodruff
Genre: Komedi, Drama
År: 2009
Skådespelare: Christina Milian, Rachele Brooke Smith, Cody Longo, Laura Cerón, Nikki SooHoo
Längd: 102 minuter

Julklappar

Nu har jag nästan köpt alla julklappar! Jag har bara lite mer att köpa till Issa. Ska nog inte säga här vad jag köpt hittils eftersom att Madde, Lina och Issa läser min blogg. Men jaa.. jag kan säga sen efter att dom har fått dom ;) imorrn ska jag dra ner på stan och köpa den sista julklappen. Och det blir nog... roligt :) hahaha, jomen jag ska på stan med Lina och det kommer säkert att bli askul! Och sen på fredag är det jul! Och då hoppas jag att jag får min lilla bebis! 10.1 tum!


Vi hade i alla fall sista provet för terminen idag. NO... det BÄSTA ämnet dom finns! Jag älskar NO! Det finns inget bättre asså, NO in my <3
... eller inte. Så ikväll så ska jag se på en massa film och mysa. Och sen efter de så ska jag nog... kanske sova klockan 02.00 eller nå. För inatt ska ja fan va uppe! Även om de är skola imorrn hihi. Men aja. Hejdå! Kommer ett inlägg ikväll!

Nyss kommit hem

Nu har jag nyss kommit hem. Var ju och sov hemma hos Lina hela helgen! Vi hade skitkul! Haha!
Jag: Lina, jag hittar inte mitt hårspänne!
Lina: måste du ha det då?
Jag: det är ju mitt favorit hårspänne!
Lina: har du ett favorit hårspänne? :s
Jag: ja... det var mitt SISTA hårspänne!
Lina: okey, men här, du kan få mitt!
Jag: tack Lina! Det blir mitt nya favorit hårspänne!
Lina: men ja? det är ju från mig.
Jag: men det andra va också dit...
HAHAAHA, ingen vet hur mycket vi skrattade åt dedär. Men nu ska jag ta och duscha och sen så ska jag typ kanske se på någon film eller så, lägger in ett inlägg snart, hejdå! :D

Filmkväll med Lina

Nu blir det filmkväll med Lina! Det blir nog en massa film och en massa skoj... HAHA, skoj, de lät askalas! Men så blir det i alla fall. Hoppas att ni alla andra får det en jättebra fredagskväll! Det kommer i alla fall jag ha! Jag KANSKE bloggar något mer ikväll men kanske inte, hejdå :D

Inte bloggat på kanske 3 dagar ?

Jag har inte bloggat på 3 dagar, sorry. Men jag har inte riktigt haft tid.
Idag så va jag med Ellen, Maria och Issa. Vi hade kul och tittade på Hipp Hipp Hora. Haha, den filmen är ganska bra... men man har ju sett den typ 1000 gånger. Sen så åkte jag hem. Och nu gör ja typ inget. Imorrn så vet jag inte vad jag ska göra. Om precis en vecka är det jullov! Jag längtar! Och sen så nästa tisdag så är det NO prov. Fyfan. Jag måste läsa igenom kapitlet några gånger idag. Och sen göra alla uppgifter som står på planeringen. Men jag lovar att jag ska blogga varje dag. Det var bara så att jag inte hade tid ju. Men hejdå!

Söndaaaag

Yes, jag har inte bloggat något idag men jag har inte haft tid. Säger vi...
Nyss så var jag med Lina, hon har precis gått hem. Och vi har typ sett på Bring It On. Den är sjukt bra! Sen så sitter jag här nu och typ bara lyssnar på musik och typ chattar med lite folk. Jag och Madde ska se på film nu vi. Fast vi vet inte vilken. Någon bra blir det i alla fall ;) jag vill se på Twilight men det vill inte hon :( jag har inte sett på Twilight på aslänge. JAG KANSKE BORDE GÖRA ETT MOVIETIME INLÄGG OM TWILIGHT! JA!

Candy

Nu ska jag och Madde se på film och sen så ska jag sova tror jag. Jag är ganska trött nu. Imorgon så ska Lina komma hit, klockan 1 typ. Och då så kommer jag säkert att sova. Haha. Brukar vara så...
Men nu ska vi se på en film som heter Sydney White, hoppas att den är bra! Amanda Bynes är med i den. Den verkar bra i alla fall.

Sims 2

NU SKA JAG OCH MADDE KÖRA SIMS 2, BLOGGAR EFTER DET, HEJDÅ!

Bodyjam

Jag ska börja i Bodyjam till veckan. Det ska bli jätte kul! Jag ska nog börja där med Lina, Issa och Madde. Vi prövade ju på det på hälsan i skolan och jag ÄLSKADE det! Jag älskar verkligen att dansa. Jag gick i dans förut, sen slutade jag för vi hade typ väääärldens tråkigaste dans, jag vill ha lite mera stil! Och sen så har det aldrig blivit av att jag har provat på det igen. Sen så när jag dansade Bodyjam så tänkte jag: JAG MÅSTE BÖRJA I DET HÄR!
Och det tror jag att jag ska göra till veckan!
Titta på videon om ni inte riktigt vet vad Bodyjam är. Jag ska börja träna det på gymmet i stan. Det kommer att bli as nice!

Filmkväll ikväll med Madde

Det blir filmkväll ikväll med Madde igen. Haha, ingen vet hur kul vi har under dom kvällarna... hon fråga om jag kunde komma till henne nyss men det gick inte :( faaaaaaaaaaaaaaan. Vi skulle ta det nästa helg kanske. Så det blir nog bra! Fast jag som vela åka till henne endå :( men aja, vi ska se på film tillsammans över internet som vanligt inatt då. blir nog nå väldigt bra filmer inatt! :D
Sen jag var på premiären av The Twilight Saga: Eclipse i Canada.

Längesen jag gjorde ett MovieTime inlägg

Fan va längesen det var jag gjorde ett MovieTime inlägg. Kanske ska göra ett precis innan jag duschar nudå. Vad tycker ni, om en ny eller gammal film? Jag tror att det blir om en gammal, för jag har inte sett någon bra ny på senaste tiden. Eller så gör jag ett ikväll. När jag tittade på julkalendern inatt, så blev jag SKIT TRÖTT! Jag la mig kanske typ senast halv 1. Det är illa... VÄLDIGT illa! Men vad tycker ni om att Jay vann idol då? :) jag tittar inte på idol så jag vet inte vad jag ska tycka...
Men i alla fall så ska jag dra och duscha nu och sen så ska jag nog till Ellen eller Maria. As nice!
Men hejdå :)

Hej

Jag har precis tittat klart på två avsnitt av The Vampire Diaries. Det slutade jätte spännande! Så jag bara LÄNGTAR tills nästa torsdag då det kommer ut ett till avsnitt. Men tills dess så ska jag nog titta på TrueBlood. Men JUST NU så ska jag se alla avsnitten som varit av julkalendern! Det är ju ett par... och jag har inte sett ett enda såå... yes!
Men jag ska nog upp ganska tidigt imorrn om jag ska hinna duscha och sen typ torka håret. För jag ska ju vara med mina vänner, och jag tänker inte gå ut med blött hår för då kommer det att frysa haha. Och nu sa Issa att hon skulle sova ett litet tag och sen vakna. Jag hoppas att hon vaknar... för annars har inte jag någon att snacka med på hela natten.
Men nu ska jag typ se på julkalendern (alla avsnitt) och sen efter det så kanske Madde och kanske Lina kommer att logga in och vi ska se på film tillsammans! Kommer bli skit nice! Men om dom inte gör det så får jag väll typ se på TrueBlood. Haha, älskar att vara uppe om nätterna! Det är så mysigt!
Men nu så ska jag dra då. Undra vad julkalendern handlar om? Jag vet inte ens vad den heter hahaha. Men får väll reda på det nu då ;) puss!
Bild från The Vampire Diaries.

Ostkrokar

Jag ska dra och fixa lite ostkrokar snart. Jag har gjort klart NO uppgifterna så jag känner mig ledig, och jag lockade nyss mitt hår och sen satte jag upp det, liiiiiite jag sliter på mitt hår eller...?Och nu ska jag sticka och duscha snart och sen ska jag se på VD.
Jag och Issa snackade nyss om gamla minnen och tittade på gamla bilder och skrattade en aning mycket. Men nu när jag tänker efter bara såhär, så tänker jag duscha imorrn. För imorrn så ska jag vara med Maria, Isa, Issa och Ellen. Fertt nice! Och dagen då vi slutar i skolan så ska jag hem till Madde och fira jul där med Madde, Issa och Lina. Det kommer att bli fett kul! Jag ska hitta på något att köpa till dom, men jag vet inte vad...
Aja, jag bloggar säkert mera inatt eftersom att det är en ganska så chill dag. Hejdå!

Dagen

Idag så var jag i skolan som vanligt och jag, Maria, Elen, Madde och Issa hade bestämt att vi skulle ha på oss midje kjolar. Och det var den första dagen jag hade på mig strumpbyxor i skolan. Men jag hade ingen midje kjol så jag gjorde en av ett linne! Blev inte så dåligt faktiskt... och i skolan så såg vi på den där nya Sherlock Holmes filmen på svenskan. Den var verkligen jätte bra! Eller vi såg inte klart på den men den var spännande! Men sen så skulle jag i alla fall på stan och köpa den där LIVE färgen! OCH JAG GJORDE DET! Den är jättefin. Värsta röd och allt. Och med röd menar jag VÄLDIGT röd. Här får ni en bild på hårfärgen, men bilden under visar hur röd den egentligen är för jag fick ingen bra bild när jag knäppte den.
Sådär röd är den.

Men det är ju inte säkert att mitt hår blir sådär eftersom att jag har ganska mörkt hår från alla andra mörk röda färger. Men det blir nog endå säkert bra. Jag ska nog färga efter jul. Innan skolan lixom.
Sen efter att jag köpt hårfärgen så åkte vi hem till Lina och tittade på When a Stranger Calls, DEN ÄR SJUKT BRA! Fast jätte läskig... men jag tycker att ala som gillar att se på skräckfilmer borde se den om dom inte sett den!
Sen så åt vi lite och sen måsta jag hem och när jag kom hem åt jag lite mer, och sen så sitter jag här nu och pluggar. NO just nu, men jag gjorde klart SO'n nyss. Men nu ska jag fortsätta med NO'n för jag SKA bli klar med ala studie uppgifter tills imorrn, om jag så ska sitta hela natten och göra klart dom! MVG uppgifterna är faktiskt ganska svåra, MEN VEM BRYR DIG! Nu ska jag fortsätta plugga, godnatt!

Live färgen

NU HAR JAG KÖPT LIVE FÄRGEN!
Jag ska bara typ göra klart allt med SO'n så jag kan lägga över det på ett USB minne och ta med till skolan. för jag måste bli klar med det idag. Men jag skriver mera om dagen sen, dagen har varit as NICE!
Puss

Röd hårfärg

Nu är det bestämt (eller bestämt eller bestämt) att jag ska färga med LIVE färgen :) den verkar sjukt bra och verkar bli skitröd när man färgar! Och det är så jag alltid velat haft innan jag ville ha min orange/bruna färg. Så det blir väll så. För jag ska ju inte skaffa sån här orange/brun nu längre.
Nyss så gick Lina hem. Vi såg på Frozen och lite på Two And a Half Men nyss när hon var här.
Men nu ska jag göra lite NO för att jag fick reda på att vi skulle ha prov nästa vecka?! Så jag ska börja att pluga redan nu. Och sen så ska jag göra klart SO'n och matteläxan med :s fyfaaaaan. Men aja, hejdå! :D

Ramla i backen

Jag ramlade kanske tusen gånger idag i backen, men aja, de va kul i alla fall. Imorgon pallar jag inte gå till skolan med det blir nog så endå -.-
Lyssnar på It's Raining Men. Haha, as nice! Men jag ska bara se på en film och sen ska jag nog sova. Är ganska trött nu. Och jag vet vilken färg jag ska färga med nästa gång!
Den verkar ganska bra och typ.. stark? :)
Men nu ska jag dra, hejdå allihopa! :D

Sova

Tänkte ta och sova snart för jag ska upp ungefär klockan 9 imorrn eller något sånt för jag ska ju dra och åka lite slalom med tjejerna. Och backarna öppnar 10 och stänger 4 och jag vill åka så mycket jag hinner! Jag kanske t o m måste upp 8 eller nå. Så det är nog bäst att jag går och sover nu snart. Sitter och snackar med Issa. Som kanske också snart borde gå och lägga sig ;) asså, fyfan att jag, Issa och Madde måste ha hjälm imorgon. Jag vill inte ha hjälm! Dom andra två kanske vill, MEN INTE JAG! Det förstör min frisyr! Usch!
Men aja, det är väll bra på något sätt...? Just nu så sitter jag och äter ostkrokar och dricker sockerdricka. Drack julmust nyss, men... jaaa :) jag borde nog plugga imorgon så fort jag kommer hem efter skidåkningen! För jag har massor att göra. Btw: det blev ingen mer film idag, tror inte att det blir heller. För jag tror inte att jag orkar se på någon film just nu. Jag vet att jag kommer att typ somna mitt i filmen eller något och jag pallar inte se halva idag och halva imorrn och så... men nu ska jag snacka lite mera med Issa och sen ska jag nog sova :) godnatt!

Grymt

Nu ska jag på typ kalas och sen ska jag se på film. Jag ska bara byta om. Jag tittade nyss på The Clique, och den va faktiskt ganska bra! En sån här typ som Wild Child.

Och jag älskar verkligen Wild Child. Men i alla fall så ska jag kanske se på Adventureland eller på Sydney White sen. Jag vet inte riktigt. Kanske båda också. Men aja.
Nu ska jag gå och fixa mig, som sagt så blev mitt hår inget ljusare, det bara stinker hårfärg just nu. Inget mer. Men jag ska köpa vanlig röd på typ måndag. För jag MÅSTE färga mitt hår. Annars ser det ju helt... jag vet inte vad, men de e hemskt! Jag bloggar kanske mera efter att jag ätit och så, och jag ska ju sitta vid datorn ett tag och så, ska bara stänga av den nu, och sen så ska jag kanske se lite på TrueBlood. Fan va nice! Aja, hejdå! :D


Nu har jag färgat det.. och det blev, njaaaaaaaa

Nu har jag sköljt ur mitt hår och gissa vad? Inget hände! Eller jo, mina hårrötter blev orange färgade. Men aja. Får väll ta och köpa mera röd hårfärg eftersom att det aldrig kommer att bli jag och min orange,brun,blonda tillsammans :'( men aja, jag får väll.. jaaa :'(
Bloggar mera senare ikväll, ska städa lite nu.

Färgar håret

Just nu sitter jag och färgar mitt hår ljusrött. Jag tror inte att det kommer funka, lixom det stog ju på förpackningen att det inte skulle de, men jag bryr mej inte om den, jag hoppas iaf att det blir bra :D haha, asså, omg, jag kommer att bli skitglad om det funkar! Klockan 11.50 ska jag skölja ut hårfärgen. Men yes, idag ska jag typ på kalas och sen imorgon så ska jag åka slalom med brudarna! Fan va nice helg endå. Jag bloggar om hur det blev med håret sen, hejdå sötnosar!


Det ska bli sådär ;)

Trött...

Nu är jag trött som fan menjag orkar inte gå till badrummet och borsta tänderna. Fyfan. Jag vill se en till film men jag vet att jag inte kommer att orka. Jag och Madde såg nyss på Nyckeln till Frihet. Den var faktiskt ganska bra. Men dn kunde ju vart bättre. Jag kanske gör ett MovieTime inlägg om den filmen. Omg, shit, jag orkar knappt skriva hahahaha. Men jag snackar i alla fall med Madde på skype nu men vi säger inte så mycket. På såndag ska jag Issa Madde och Lina åka slalom! Första gången det här året, faaan va nice! Eller oj, nu skulle Madde sova så nu snackar vi inte längre. Men i alla fall, FÖRSTA ÅKET I ÅR! Fett gryyyyymt! Men nu orkar jag verkligen inte skriva mera, jag vet att klockan typ e aslite, men jag e skittrött för att typ jag har haft mycket att göra den här veckan. Skolan e cp. Men nu ska jag typ dra och kanske se på en liten film tills ja somnar ;) puss på er alla och godnatt!

Lindsay Lohan - bildinlägg

Bara ett ord: FANTASTISK!

Lindsay Lohan

Jag va hemma hos Maria idag på håltimmen med Issa och Lina och vi såg på Just My Luck. Den filmen är så sjukt bra och jag ÄLSKAR Lindsay Lohan. Hon ser bra ut vad som än händer! Och jag kommer ihåg när hon var min största idol när jag såg Herbie Fulltankad första gången. Jag visste att hon skulle bli min största idol som jag någonsin haft direkt när jag såg på filmen! Så hon får bli dagens kändis!
Hon är så himla fin!

Stan, julklappar

Hejsan! Har nyss kommit hem från stan. Va där med Issa&Madde. Haha, vi garva asmycket! För att vi va lite knäppa. Eller asså, man är ju inte knäpp om man garvar :) bara normal! Men vi GJORDE knäppa saker som vi garva åt HAHA. Men i alla fall så skulle Madde köpa 1000 julklappar och slösa pengar -.- asså, jag köper aldrig julklappar till någon, det är onödigt. Eller jo, bara till Issa. Men så köpte hon typ en massa saker och sen så skulle Issa&Madde köpa typ assköna skor, och jag ba: wow, dom va ju skitsköna! 
Men jag bestämde mig för att inte köpa dom men Issa och Madde köpte dom. Sen så åkte Issa hem och jag och Madde stannade kvar på stan ett litet tag, och sen så gick vi på Ur&Penn och där hade dom VÄRSTA SNYGGA ÖRHÄNGERNA! Och Madde köpte ett par rosetter och det hängde ner kedjor från dom, ett par guldiga, och ett par andra som va typ ringar som hängde från varandra. Och jag köpte typ ett par ringar som va guld/svarta. Eller asså det var guldiga prickar på svart. Men japp, och sen så åkte vi hem till mej och tänkte se på en film men då måsta Maddde hem. Men det va en asnice dag! Förrutom att jag typ hatar alla ansiktskrämer ._.
Men nu ska jag dra och äta, plugga och se på lite film som vanligt ;) de va aslänge sen jag gjorde ett MovieTime inlägg så det kommer idag/imorrn. Hejdå!

Yeah!

Tjaaaaa! Jag var nyss med Lina men hon gick hem för ett litet tag sedan. Vi såg på Step Brothers. En ganska bra film faktiskt. Och jag tycker att alla borde lyssna på låten Check It Out ;)
Den e SJUUUUUKT bra! Men i alla fall så hade vi typ franska, NO, hemkunskap och idrott idag. De va sjukt tråkigt. Särsilt idrott. Fyfan, de e det värsta jävla ämnet som finns! Vem fan kom på det egentligen?! Men nu funderar jag på att sätta igång lite TrueBlood, fyfan va längsen det var jag såg på det. Och sen under tiden så tänkte jag plugga lite NO/SO/hemkunskap/svenska. Det är tur att jag inte har några prov, det är ju sjukt nice! För jag ÄLSKAR att plugga bara lixom för att :) de e sjukt chill. För man behöver ju inte komma ihåg något eller nåt. Men jag vet inte, jag kanske ska börja med en dusch innan jag pluggar? Eller inte.

RSS 2.0