Ska sova hos Lina ikväll

Det blir att dra till Lina ikväll! Fan va soft. Undra om vi ska köpa chips också? Och dricka? Ganska chill för att vara en vardag då faktiskt. Skola imorgon ju. Maria, Madde, Issa och Linnéa valde vandring 3 mil och sen sova ute i skogen i tält 1 dag på elevens val, jag säger bara: HA HA HA HA! Fan va jag njuter just nu! Det lär inte vara så kul för dom att gå i 7 timmar, och sen t o m sova ute en natt utan dator eller något alls ;) så tjejer, vad var det jag sa? Sa ju att ni skulle ta USA jobbet med mig och Lina? :) det är SJUKT soft! Idag började vi klockan 09.00 och såg på film, Spanglish hette den. Och imorgon ska vi jobba med ett grupp arbete hela dagen. Vi ska jobba om alla kulturer som finns i USA. Njuter en aning faktiskt.
Men ah, åt nyss glass, var ganska gott hihi.  Ska nog dra och göra mat nu snart för att jag måste äta & packa innan jag drar till Lina. Dom kommer ju och hämtar mig klockan kvart i 7. Omfg liksom... :o måste dra & göra mat nu och sen typ äta till en film? Låter bra det. Pusshej :*

Heidi Montag

En fråga bara: hur snygg är inte hon? Jag typ dör hela tiden jag ser henne. Hon är så jävla fin! Alltså, okej, hennes boobs är större än hennes skalle, men kom igen. Jag tycker att det är sjukt snyggt! Skulle fan inte säga nej till hennes utseende faktiskt. För att inte glömma att hon sjunger SJUKANS bra!

Typ en aning glad nu då

Yes, jag är glad. För att min hårförlängning kommer om någon dag nanana. Asså fatta nice? Snart får jag långt hår igen! Har inte haft det sedan i julen -08. Fatta grejen.
Så ja, jag är på gott humör. Och den här veckan består bara av MYS MYS och återigen MYS! Har inge läxor eller prov eller nå skit alls. Bara chill i skolan. Ska jobba om USA i 2 dagar, är ledig på torsdag, fredag och helgen (ofc?) och sedan måndagen. Och på torsdag åker jag, Issa och Lina till Finland på Vikingline! Asså fatta? Ohmygod. Sen när jag kommer hem ska jag typ... chilla vidare liksom :) men ah, disco på färjan åh, chillmode! Men ska dra en sväng nu, kanske bloggar mera senare, men det tror jag inte att jag orkar. Hejdå!

Hårförlängning, CHECK!

Nu har mamma beställt hårförlängning! En aning awesome eller? Snart kommer jag få 50 cm längre hår, deni ;) vet att ni är avundsjuka nanana. Tss ;)

Sitter och chillar i skolaaan

Sitter just nu i skolan och väntar på att alla andra ska komma. Det här är mitt första mobilinlägg på denna blogg nanana :) men nu kom Issa, äntligen någon här! Nu har vi franska på morgonen och sen ska vi typ ha NO, sen HK, jag har inte gjort HK läxan, busigt! Men nu ska jag chilla vidare, puss!

Sista FUCKING veckan i SKOLAN!

Sista veckan i skolan! Eller i alla fall sista veckan då man behöver plugga. När veckan är slut så har jag gjort allt för i 8an. Sen när man börjar plugga som en häst igen så går man i 9an. Ganska så awesome?
Sitter och pluggar NO och ska snart plugga SO & matte. Tittar på Lejonkungen samtidigt, yeayea! Men nu ska jag fortsätta :) skriver en fucking uppsatts om jävla örat. Det är ganska okej arbete faktiskt men jag orkar inte nu när det är sommar FÖRFAN!
+ att ni ska få en bild på mig i mitt nya hår!
Awesome ya0.

Dagens låt

Jag vet att skiten hamnade snett men jag pallar inte fixa det. Bounce med Calvin Harris och Kelis.


Hej, jag sitter och lyssnar på musik från yt

... no life. Men i alla fall så har Linisen gått hem nu, och jag hat tråkigt. Ska duscha och sen så kommer Linnéa hit oh jag ska bleka håret på henne. Tror att jag ska färga brunt på henne strax efter det också. Imorgon ska ju jag färga håret hos frissan också direkt efter skolan. En aning soft dä åh!
Inatt så hade jag och Lina ett litet Twilight maraton. Fan va härligt det var! Tills jag somnade... somnade i början av New Moon hihi. Men jag hann se den bästa av dom bästa, TWILIGHT! Vi hade ju typ allt också, cola, chips & dipp and shiet. Men ah, vi åt inte så mycket dipp... för att SMART LINA skulle ju såklart stoppa ner sin fot i den, hälla ut colan på golvet för att hon börja skratta så mycket, torka av dippen på foten på lakanet och sen till slut lägga sin mobil i sitt glas med dricka :) skills va? Väldigt smart.
(GAMMAL BILD) Jag älskar dig!
Men innan vi såg på Twilight tittade vi på thrillern / skräclfilmen Devil. Den var ganska bra. Inte den bästa jag sett, men den gick & se på. Imorse tittade vi också på The Fast and The Furious, den var grym! Första gången jag såg en fast & furious film faktiskt. Måste se alla innan jag ser Fast 5 för att alla säger att den är grym. Och jag kommer ihåg hur det blev hför mig förut när alla sa "TWILIGHT ÄR SÅ JÄVLA F*KING GRYM!" typ precis när den kom ut och jag ba *careface*. Så nu ska jag se den. Och jag MÅSTE verkligen se på Water for Elephants med Robert Pattinson också. Shit alltså. Det går typ 100 bra filmer på bio just nu... måste dra dit någon dag. Eller jo, jag ska ju dit på onsdag med Johan och Lina & se på The Hangover part II. VET ATT NI ÄER AVUNDSJUKAAAA.
Men ah, ska duscha nu och sen så ska jag nog färga håret på Linnéa och efter det så ska jag... plugga NO och matte. Pusssss.

Check!

Lina 
Dipp 
Cola & Tropiska Frukter (sockerdricka) 
Chips 
Choklad 
Skräckfilmer 
Det här är grejer det!

Chill med Lina

Snart kommer Lina hit och hon kommer troligen att sova här inatt. Först så drar vi nog på donken med Perry och sen så hittar vi väl på något mer, palla vara inne idag. Eller jo, jag måste sova och plugga, men det skiter man väl i. Snart sommarlov fan! Då så pallar jag inte koncentrera mig på skolan så jävla mycket. Men kommer nog ändå att göra lite matte ikväll eller så. Ska fixa mig nu, pusshej!

Fin uppdatering

HejsanHoppsan! Känner att jag har en väldigt fin updatering på bloggen, nanana. Nejmen jag har inte haft tid att göra något inlägg, jag har väldigt mycket i skolan just nu som jag måste fixa, t ex läsa ut en hel bok tills imorgon som jag knappt börjat på. Kul va? Eller?
Men i alla fall så eh, jag kan lägga upp en liten fin bild på mig. Har förändrats as mycket ni vet! Haha, eller inte. Men jag har klippt lugg och imorgon kväll eller i helgen ska jag färga mitt hår så här:
Vet att ni tycker att det är härligt nice. Men mittemellan dom där två hårfärgerna ungefär, en liten blandning, vet inte riktigt HUR mörk och HUR ljus den ska vara men skit samma.

Ska bli mycket bättre på att uppdatera min blogg. På senaste tiden har det inte varit så många bilder och inte så intressanta texter, men ah. Jag ska bli bättre, lovar! Slänger in en liten bild på mig, puss på er! :*

Oh my god!

Jag som inte bloggat på ett tag eller? Men ah. Nu kommer det ett inlägg här i alla fall. Chillar ja0. Solat sönder och ska typ shoppa om någon timme. Kommer bli ashärligt för jag har inte gjort det på typ nån vecka. Behöver en ny bikini. Måste käka Bilaaaar.
*brum brum*

Jävla skitspotify!

Nu har dom ju tagit bort Spotify Free dom idioterna. Hur fan ska man klara sig nu då hade dom tänkt? Aja, nu är det bara att betala 99 kr i månaden. Jag SKA ha premium! Dom har ju typ bara 10 timmar i månaden sen får man bara lyssna på 1 låt FEM FUCKING GÅNGER innan den försvinner också. Hur fan hade dom tänkt där då?
Men nu ska jag bara njuta av min fika, tagga tills på fredag och se på Beck, som alltid får mig på gott humör!

Bästa lovet i hela mitt liv

Det här har nog varit det bästa lovet i hela mitt liv! Fyfan va skönt det har varit. Både allt som hänt och vädret. Vädret var helt underbart! Bara det att det snöade typ under natten... fyfan. Men jag ska dra och duscha nu sen slänger jag väll in ett litet inlägg innan jag sätter på Beck filmen. Hejsvejs!
Platt hår <3

RSS 2.0