Jag lovar att inte äta: chips?

Haha, jag, Madde ochy Issa gjorde ett litet kontrakt på att vi inte skulle äta chips, godis eller typ nötter. Och dom två som förlorar (alltså äter någon av dom där sakerna), ska betala 100 kronor var till den som inte ätit något! Jag ska vinna HEHEHE! Jag vet att jag kommer klara mig längst, för att jag kommer att leva på popcorn!
Men i alla fall så har jag tittat på Guldkompassen nu, och nu snart ska jag nog se på Sex And The City 2, Bolt eller Scott Pilgrim vs. The World. Fast jag vet inte vilken jag ska se? Men jag tror att jag ska vara uppe ett tag inatt för att de e ju lov?! FAN, jag vill inte haaa lov! :( men aja, skola om en vecka och jag vet att lovet kommer gå fort!

HAHAHA

Hahaha!

OMG katten

Hahaha, fyfan va jag, Maria, Madde, Lina och Issa skratta åt den här katten! ASSÅ OMG HAHAHA.
Men i alla fall så hade vi skit kul igår och vi typ såg på The Hills Have Eyes, och åt en massa chips! Maria skulle hem klockan 11 för att hon skulle till Portugal idag :( hon skulle vart kvar längre ! Aja, sen kom Issa typ klockan 8, så gömde vi oss allihopa i bastun, för att vi visste att hon aldrig skulle hitta oss där. Men sen skulle vi smyga ut och skrämma henne, men hon skruvade av musiken så man hörde allt och då hitta hon oss -.- hahaha, men så kul det var! Måste göras om tjejer, sjukt kul!
Sen typ idag så gjorde vi inte så mycket... haha, inatt så bråkade vi alla om platserna i soffan (asså, om vart vi skulle sova), till slut fick Lina nog så hon la sig i köket och sov haha. Även fast jag ropade på henne så kom hon inte tillbaka, men jag va så jävla trött så jag somnade.  Jag kanske lägger upp några bilder sen igår kväll sen!
Sen på morgonen så tittade jag, Lina, Issa och Madde på Piranha. Den var... ganska bra!
Men nu så gör jag inte så mycket, typ tvättat lite grann och så :) sen så har Issa åkt till Stockholm :( JAG SAKNAR DIG REDAN ISSA, KOM TILLBAKA! Men snart ska jag se på Guldkompassen och sen ska jag kanske vara uppe ett tag, och plugga... -.- 'ven fast jag har lov så måste jag plugga jäätttteeee mycket! För att vi har kanske 5 prov veckan direkt efter lovet.. aja, ska i alla fall sitta och chatta med lite folk nu, och lyssna på musik, och sen ska jag titta till tvätten igen.
En bild sedan förra året tror jag, i Venedig

Whip my Hair

Så jävla bra låt! Will Smith's 9 åriga dotter Willow Smith har gjort en låt som heter Whip My Hair. Så jävla bäst! Fattar inte att hon bara är 9 år!!
Här kommer videon!
Hon kommer att bli en riktig stjärna!

Hockey

Va o tittade på lite hockey med Lina och Madde. Vi hade asskoj! Vi måste fan gå på varje hockey match tjejer!
Men i alla fall så ska jag se på Bolt nu tror jag. Eller så sparar jag den tills imorgon, och ser den då. Men jag längtar i alla fall sjuuuuukt mycket tills på fredag och lördag! För på fredag ska ja dra ut med Maria Ellen och Issa igen och sen på lördag ska vi ha en filmkväll hemma hos Madde! :D nice!
Har inte så mycket mer att berätta, men det var längesen jag gjorde ett MovieTime inlägg?! Får ta och göra det snart igen. För jag ser ju på rätt så mycket film så jag borde ha jätte många MovieTime inlägg egentligen...?
Aja, ska gå nu! Ha det så bra allihopa!
Fick bli en bild på den snygga Stephen Moyer

Kom nyss hem från skolan

Hejhej! Kom nyss hem från skolan och ska nu typ gå och duscha, göra en massa läxor o skit, sen tänker jag KANSKE tvätta. Men ah, ska nog blogga lite mer senare ikväll. Hejdå!

Plugga och film

Nu ska jag ta o plugga o se på en film. Jag kan seriöst inte plugga utan en film! Då blir det så jävla tråkigt. Men jag vet inte vilken film jag ska se, några förslag? :)
Men jag ska hämta lite fika innan, OCH FYFAAAAAAN VA KALLT DET ÄR UTE! Jag typ fryste ihjäl nyss när jag kom hem. Jag var med Johanna :D
Men det sägs att inatt så ska det snöa så jag hoppas på det bästa nudå! Och om det snöar så ska jag ta på mig min nya jacka som jag köpte på Carlings!
Jag kanske kan lägga in en bild på den imorgon eller något, för nu orkar jag inte knäppa någon bild på den. Men imorgon så ska jag på stan med Lina och Madde! Ska bli asskoj! Och fyfan, kom på nu att jag måste duscha håret så det tar väll ett tag innan jag börjar plugga och se på film hihi. Jag kanske bloggar lite mera senare ikväll! Men det är inte säkert. Och förlåt för så dålig uppdatering!

Bäst

Hallå där!
Fyfan vilken bäst dag asså! Eller det var väll en vanlig dag, men endå bra på något sätt..
Sitter typ och chattar och är inne lite på Facebook och lyssnar på musik, men nu ska jag snart ta och se klart på Whip It! Handlar om Roller Derby.
Hoppas att jag hinner se klart den. Ska lägga mig tidigt idag.

Inte bloggat på hela dagen

Tja! Jag vet jag vet, jag har inte bloggat något idag! :o men jag har faktiskt ganska mycket att göra och så, och igår kom jag hem sent och chattade med lite folk och sen såg jag på The Vampire Diaries, så jag hade inte direkt tid :) och jag la mig ganska tidigt också.
Lite bilder på dom som är med i serien.

Men annars gjorde jag kanske inte så jätte mycket igår :) gick ju på middag och åt en massa gott! Men nu ska jag ta och se på lite film och sen ska jag sova. IMORGON ÄR DET MÅNDAG!!

Måndag, måndag, måndag..

JAG VILL FORTFARANDE ATT DET SKA BLI MÅNDAAAAAAG!
Men idag har jag väll inte gjort så himla mycket, var och grattade Ida idag för att hon fyllde år! 5 år hihi. Åt tårta och fikade lite. Och sen åkte jag tillbaka hem. Och sen gick jag på en jätte fin middag hos våra grannar! Ååh, de var så gott! :D
Sen sitter jag här nu och typ chattar med Ellen lite. Måndag.. MÅNDAG... MÅÅÅÅNDAAAAAAAAAAAAG!!
Men nu ska jag typ gå och kanske hämta lite ostkrokar eller nåt. Ha det en jätte bra lördagskväll allihopa! Puss!

Lady Sovereign

Hemma!

Nu har jag kommit hem. Vi va först ute o cyklade lite sen så cyklade vi hem till Maria för att vi typ frös ihjäl! Fyfan!
Sen satt vi och snackade lite hemma hos Maria, och sen drog jag Ellen och Issa hem. Vi typ cykla och Ellen mådde asdåligt, jag blev seriöst skit rädd haha.
Men i alla fall så har jag haft det en grym kväll med er brudar! Älskar er! <3
Vi får se vad jag ska göra imorgon, blir väll en tråkig lördag trorjag. JAG LÄNGTAR TILLS PÅ MÅNDAG!! ._.'
KAN DET INTE BLI MÅNDAG?!

Snyggt

Haha, jag och Issa satt och knäppte lite mycket kort nyss. Oseriösa somfan. Fast nu har hon gått hem men vi ska göra lika som förra fredagen, träffas allihopa jag Maria Ellen och Issa och sen gå typ någonstans ;) vi kommer säkert att frysa sönder så vi kommer säkert att gå hem till Ellen eller nån.
Men nu ska jag snart äta kinamat, asnice! Sen ska jag typ gå ut då. I alla fall så var denhär dagen på skolan asbra ;) eller jag tycker det i alla fall. Jag vet inte vad det var men aja. Jag Made Lina och Issa knäppte en massa oseriösa kort på rasten hahaha. Fyfan va fina dom blev!
Men nu ska jag dra och typ... jag vet inte haha. hejdå!

Donken

Va nyss på donken med Linnéa, Madde, Issa och Lina. Fast sen gick jag hem för att hämta pengar, men jag orkade aldrig gå tillbaka så jag stannade kvar hemma. Men dom kommer nu snart :)
Aja, sja plugga efter att jag vart med dom och sen ska jag sova. LÄNGTAR TILLS IMORGON!!
Men jag bloggar mera senare ikväll, bye!

Sova

Ska typ ta och sova nu, eller det blir nog att läsa lite innan. Jag typ låg och läste förrut sen somnade jag klockan 6 och vaknade klockan 8 haha. Samma sak hände igår. Jag blir så jävla trött av att läsa.
Men aja :) godnatt alihopa!

Nice!

Tjenare! Har typ för någon timme kommit hem från Lina. Va där med Mdde och Issa. Vi satt typ och tittade på Livet Enligt Rosa haha. Sen så fikade vi lite under tiden och typ pluggade... eller nja, jag och Lina pluggade i alla fall LIIIIIIIIIIITE ;o
Men sen så skulle vi åka hem för att Lina skulle på kör och då så har jag inte gjort så mycket mer än att städat lite i mitt rum. Men nu ska jag gå och plugga lite grann, Hade typ läst 60 sidor i min deckare igår! Den var verkligen JÄTTE spännande! Men aja, jag tror att jag ska blogga mera ikväll, men vi får se :)
Btw: NU HAR DET KOMMIT SNÖÖÖÖ! Äntligen! :D snart blir det slalomskidor!

Tisdag

Idag har det faktiskt inte hänt så mycket.
Efter skolan följde Lina med mig hem och vi tittade på Confessions of a Shopaholic!
Hon tyckte också att den var jätte bra haha... OCH att Hugh Dancy var skit snygg ;)
Asså, JAG MÅSTE HA DOM BÖCKERNA!
Jag vill ha JÄTTE många böcker just nu! Och alla dom är på engelska. Dom jag vill ha mest nu är Tuck Everlasting och hela Confessions of a Shopaholic serien!
Men i alla fal så efter det tittade vi lite på Agent Cody Banks innan Lina skulle hem.
Men nu måste jag gå och göra läxor! Jag måste läsa ut min deckare tills på fredag, och jag har seriöst bara läst två sidor? Jag måste typ läsa på nu. Och sen måste jag skriva klart min deckare och typ göra klart alla frågor till SO'n, men det kan jag göra i skolan tror jag. Aja, bloggar mera senare!

Leonardo Dicaprio

Jag tänkte göra ett litet dagens kändis inlägg idag. Eftersom att det var ett tag sen.
Och dagens kändis är... Leonardo DiCaprio ;) han är sjukt snygg! Och jag älskar Titanic så han får bli det idag!

Stickning

Idag har det varit en ganska så lugn dag. Och idag fyller min mamma år, så grattis till henne! :D <3
Har inte hunnit att ge henne någon present, men jag håller på och stickar en fin sjal som hon ska få och den är jag snart klar med! Ska bara sticka klart några varv.
Men i alla fall så var det som sagt en ganska så lugn dag idag på skolan. Och efter skolan åkte jag, Madde och Issa till biblioteket och tittade på lite böcker och skrattade lite väääl mycket. Men aja ;) sen så lånade jag en bok av Agatha Christie, som är en deckare. Vi ska ju ha läst ut en liten deckare tills på fredag, så jag måste börja ikväll/inatt. Jag fattar vad dom som säger att 8an är jobbigast menar, verkligen...
Men nu ska jag plugga och sticka lite till! Jag vet att jag inte har bloggat lika mycket som förrut, men jag ska försöka blogga så mycket jag kan! Och jag kanske lägger upp en bild på min nya vinterjacka ;)
En liten bild på våran vän Festis :) (som har varit med i ett tidigare inlägg, klicka här för att komma till inlägget).

MovieTime: Confessions of a Shopaholic

Confessions of a Shopaholic handlar om Rebecca Bloomwood, en tjej som verkligen älskar att shoppa! Men när hon en dag får en räkning på mer än 16 000 dollar, blir allting seriöst. Men nu när hon ens inte har något jobb, vad ska hon då ta sig till? Hennes dröm har alltid varit att jobba på Alette Magazine, en populär modetidning, men vad ska hon göra när anställningsintervjuerna var igår?
Hon tar istället ett jobb på Successfull Saving, en tidning där hon ska ge råd om ekonomi, och det lyckas hon väldigt bra med. Men kan hon ta sina egna råd?
Regissör: P.J. Hogan
Genre: Romantisk komedi
År: 2009
Skådespelare: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter
Längd: 100 minuter

Film

Snart ska jag se på en film. Som heter Adam. Jag har i tidigare inlägg skrivit att jag tycker att Hugh Dancy är skit snygg! Och det är han som spelar huvudrollen i Adam ;)
Här kommer trailern för dom som vill se:

Pizza

Vaknade för ett litet tag sen, men ska typ kanske snart ut och äta pizza med Issa. Vi vet inte vart men vi får se :) men det tar nog ett tag tills dess så jag bloggar nog igen snart!

Shopping

Var på stan med mamma för typ några timmar sen. Och köpte lite grejer.
Men aja, det är väll typ bara det jag har gjort idag. Och jag hann inte blogga igår. För jag gick och sov direkt när jag kom hem hah. Kom hem ungefär 11 och då la jag mig och läste lite Illustrerad Vetenskap. Den tidningen äger! Man får reda på en massa spännande saker. Om vad som händer i rymden och en massa annat spännande fakta.
Hade alltid undrat vad som hände med Anastasia i verkligheten efter att ha sett den tecknade filmen, och nu fick jag reda på det när jag läste denna tidning ;)
Men aja, nu ska jag gå och äta!

Ut

Nu ska jag dra ut med tjejerna! Vi ska först på ICA och sen ska vi någonannanstans, vet inte vart vi ska men aja vi får se ;) bloggar när jag kommer hem!

BikBok

Vore inte helt fel? ;)

Hugh Dancy

Ser på en film just nu som heter Confessions of a Shopaholic. Gud va bra den är! Ser den alltså inte första gången. Den handlar om en tjej som inte kan sluta shoppa och de e typ en man som jagar henne för att hon ska betala alla sina räkningar haha. Asbra är den!
OCH DET ÄR EN SKIT SNYGG KILLE MED I DEN! Han heter Hugh Dancy. Så jävla snygg! Så han får bli dagens kändis ;)
Visst är han snygg?!

Nu ska jag fortsätta att se på filmen och sen så ska jag också äta lite! Bloggar mer senare ikväll.

Inge mer läxor

Nu har inte jag några fler läxor! Hoppas att det inte kommer några nya uppgifter imorgon bara. Men jag ska endå göra matte, svenska och SO snart. Men just nu ska jag se på Cold Case och äta kladdkaka. Fett nice!
Och fyfan va kallt det är ute asså :o
Men idag så var skoldagen okej! På håltimmen gick jag, Lina, Issa och Maria hem till Maria. Sen hällde jag CHOKLAD stearin på mina byxor -.- det gick inte bort när jag försökte ta bort det med vatten. Men jag ska typ gå och försöka få bort det med hett vatten nu.
Ganska gammal bild...

Cold Case

Jag såg på VÄRLDENS hemskaste Cold Case avsnitt igår. Eller nja, jag säger så åt varje avsnitt, men aja.
Nu ska jag gå och duscha och sen ska ja se vidare på Cold Case och plugga en massa engelska tills jag kan varje bokstav i alla orden utantill!

Ska åka hem till Issa

Nu ska jag dra hem till Issa efter en ful dag på skolan :) bloggar mer ikväll...

Robert Pattinson

Eftersom att jag älskar han såååå mycket, och allt... så får han bli dagens kändis! Och här kommer några bilder på honom då hihi.
Sötast :o

Fika

Nu ska jag gå och fika och sen ska jag titta på That's So Raven tror jag..
Det var så jävla länge sen jag såg på TV ;o

Anastasia

Nu ska jag titta på Anastasia!

Nu är kladdkakan och allt klart

Nu är allt klart. Klasskakan blev ganska ful, men den smakar endå bra.
Nu ska jag ta och plugga lite engelska. Jag orkar typ inte äta just nu, är inte hungrig så jag väntar tills senare när jag lagar mat ;)

Lagar mat

För första gången i mitt liv, så kom jag direkt hem från skolan, började städa överallt, och lagade mat och efterrätt. Väntar på att efterrätten ska bli klar :) den blir typ klar kvart över... så det är inte så långt kvar. Jag gör kladdkaka.
I skolan var det ganska lugnt idag och jag fick MVG på NO provet :D asså, jag trodde ALDRIG att jag skulle få MVG på ett NO prov! Det är lixom det svåraste ämnet som finns!
Just nu läser vi biologi, och t o m det förra vi läste, alltså syror, var roligare... så jag tror inte att jag kommer få MVG på nästa NO prov, men jag ska träna som fan.
Fast snart ska jag träna lite engelska för att vi har prov i över imorgon. Vill få ganska bra betyg på det också. Det är ju nu i 8an som det gäller ellerhur? ;)
Men nu ska jag bara vänta på att klasskakan ska bli klar sen typ kanske börja med maten. Men jag bloggar i alla fall senare.
Min älskade Starbucks mugg!

Godnatt!

Nu har jag som ni kanske sett lagt in ett film inlägg ;) om Guldkompassen.
Jag sitter just nu och lyssnar på Selena Gomez hehe. Fortfarande samma låt hahaha. Men i alla fall så ska jag KANSKE gå och se Anastasia, eller så ska jag sova. Fast först så ska jag i alla fall gå och duscha.
Men jag bloggar nog inget mer ikväll, så jag säger bara godnatt och sov gott!

MovieTime: The Golden Compass


The Golden Compass handlar om den föräldralösa Lyra Balaqua, en flicka som går som många andra barn på Jordan College. I den världen som hon bor i, har alla barn och vuxna en djur-form som kallas en demon. Och Lyras demon heter Pan.
Lyra råkar höra om några som heter Gobblers, och av sin vän fått höra att dom tar barn. Allt fler barn förvinner i området och Lyra misstänker att det är så det ligger till.
Vid en middag träffar hon den unga Mrs. Coulter, som insisterar med att ta med henne norr. Det är vad Lyra alltid velat göra, att åka norr. Och så bestämmer hon sig för att göra det. Dagen då Lyra lämnar Jordan College, kommer ger befälhavaren henne en alethiometer (en guld kompass). Som han säger att hon inte ska avslöja för någon att hon har och att den kan tala om sanningen till varje fråga hon ställer.
Berättelsen handlar om att Lyra ska försöka stoppa alla Gobblers som kidnappar barn.
Regissör: Chris Weitz
Genre: Fantasy
År: 2007
Skådespelare: Dakota Blue Richards, Daniel Graig, Nicole Kidman
Längd: 113 minuter

Guldkompassen

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggat, men jag var hemma hos Madde hela dagen tills nu :)
Först så gick vi i skolan, drygt som fan. Sen åkte jag hem och hämtade mitt Nintendo DS för att Madde ville spela på det, och sen åkte jag hem till Issa, med Lina. Vi va typ hos Issa ett litet tag. tills vi åkte hem till Madde och tittade på Funny Games, vi har inte sett klart på filmen, det var kanske 10 minuter kvar innan jag och Issa skulle hem. Men den var i alla fall galen :o
Men sen nu när jag kom hem tog jag lite fika och satte mig vid datorn och nu ska jag göra lite läxor haha. Eller så... kanske inte läxor... men det vill i alla fall plugga. Jag vet.. VAD ÄR DET SOM HÄNT MED MIG?!??!?!?! ;D
Just nu lyssnar jag på Kelis med Scream. Och nu ska jag starta Guldkompassen. Började titta på den igår kväll efter att jag tittat på That 70's Show i kanske 2 timmar haha. Fast jag hann bara kanske se halva Guldkompassen.
Men jag bloggar i alla fall mera senare i kväll tror jag!
Och sen så tänkte jag bara visa hur mitt Mario Golf spel såg ut hhaha :D
Klicka på bilderna om ni vill se dom i större storlek.

Vilken tråkig söndag

Fyfan vilken tråkig söndag. Finns typ inget att göra och alla är endå upptagna! :o
I alla fall så ska jag göra matte och engelska snart. Det blir en matte sida per dag eller mer om jag orkar ;) fast jag kan typ alla engelska orden... eller så säger jag bara fast egentligen kan jag typ inga?
Klockan är bara 4 och det enda jag gjort är att spela Mario och suttit vid datorn fast det är fint väder ute.
Bara så att ni vet så kommer inte jag att blogga lika ofta på vardagar tror jag. För att då har jag så mycket läxor och annat att göra. Men jag ska blogga så fort jag får tid.
Just nu sitter jag och lyssnar på A Year Without Rain med Selena Gomez. Har typ gjort det hela morgonen haha.
Men den är så himla bra! En annan låt som jag älskar med henne det är Naturally. Musikvideon hittar ni i menyn.
Bilder från inspelniningen till videon Naturally.

Ny kategori!

Jag har gjort en ny kategori, - FASHION -!
Där ska jag lägga upp en massa mode snack och sånt ;)

Söt vintermössa

Jag såg en jätte söt vintermössa på Gina Tricot förra torsdagen. Jag kan visa en bild på den:
Jag gillar ganska ovanliga mössor. Fast jag brukar aldrig ha på mig dom haha. Men den här vill jag verkligen ha och den ska jag köpa nästa gång jag går på stan! Samma torsdag såg jag en jätte fin jacka på Carlings, men jag har inte hittat någon bild på den :(

Selena Gomez

Jag tittade runt lite på msn.se nyss, och såg att Selena Gomez hade gjort en ny video som heter A Year Without Rain. Jag tyckte att låten var jätte bra! Så jag länkar den här:
Gud så söt hon är! Hon var min största idol förrut! Jag älskade alla hennes låtar och allt som hade med henne att göra, jag satt och tittade på Magi på Waverly Place hela dagarna haha. Men hon sjunger verkligen jätte bra och jag älskar hennes röst och stil!

Filmtips

Jag tänkte tipsa er om några bra filmer som jag har sett, som jag tycker att alla ska se ;)
Okej, så här kommer dom! :D och klicka på bilderna om ni vill komma till filmtrailern :)

Vilken film..?

Nu blir det Romeo and Juliet tror jag. Eller så ska jag ta någon komedi ;) eller nja, kanske inte Romeo and Juliet, den kanske jag ska se imorgon, men kanske typ... Date Night? :) ja, den blir det nog! :D
Jag har sett början på den men jag ska typ se klart den nudå. Eller väntalite... ska jag inte se på Love at first Hiccup? Eller kanske Harry Potter...? Asså ååååååh. Jag vill se en film men jag kan aldrig bestämma mej för vilken jag ska se! Eller kanske... Den Lilla Sjöjungfrun hihi?
Jaaaa, den ska jag se! :D Lilla Sjöjungfrun! eller ska jag det..?
Asså, åååh, får se filmen det blir ;)
svårt val ;)

Popcorn&dricka

Sitter här och svullar popcorn haha. Ska ta och sätta igång en film nu snart :) ska bara chatta klart med kompisarna.
Imorgon är det söndag och sista dagen på helgen. Fyfan. Jag vill att helgen ska vara ungefär 1 vecka? Haha, för jag är skittrött.
Men ha det en bra lördagskväll allihopa! :)

Funny Games

Funny Games verkar vara som en sorts thriller eller något. När jag hörde själva namnet "Funny Games" trodde jag att det var en komedi...
... tills jag såg trailern.
Här kommer den för dom som vill se den:
Själv tycker jag att filmen verkar vara lite... ehm, kan inte förklara haha. Lite galen kanske...?
Tycker ni att jag ska ta och se den? Eller inte...?

Renesmee

Mackenzie Foy kommer att spela Renesmee i filmen The Twilight Saga: Breaking Dawn.
Jag tror att hon kommer att göra ett bra jobb som Renesmee! Vad tycker ni?
Hon är verkligen jättesöt!
Men jag ska inte avslöja för mycket för dom som inte läst böckerna och bara sett filmerna som varit ;)
En liten video :)

Nintendo DS

Nu är jag klar med matten, så nu blir det lite engelska. Vi har som sagt engelska prov på torsdag, och jag vill gärna ha ett MVG ;) och efter engelskan så blir det kanske nintendo DS! Det är grönt och fiiint! :D hhaha.
Men jag har bara 3 spel till den och jag har haft Nintendo DS i kanske 2 år ? Men jag kan visa vilka spel jag har..
Sen hittade jag inte en bild på det tredje spelet men det handlar typ om hästar ;)

Ashley Greene

Jag kanske nämnde i min förra blogg att jag älskar Ashley Greene. Och ja, jag tycker att hon är världens finaste skådespelerska! Så dagens kändis får bli hon ;)

Matte

Jag har nyss typ kommit hem från Issa. Och jag vet att jag skulle bloggat igår kväll när jag kom hem till henne... men vi satt inte vid datorn ;) haha, vi satt för det mesta och spelade Mario Golf. På våra nintendo DS, va hur kul som helst! Det var kanske 5 år sen jag tog fram mitt DS och spelade på det. Men i alla fall så kom Lina hem till Issa klockan två och jag visade henne hur man gjorde lite grejer på bloggen och så. Klicka här om ni vill komma till hennes blogg.
Men ah, jag har inte så mycket mer att skriva, ska ta och plugga lite matte och engelska nu, såå... hejdå :)
Robert Pattinson

Påväg hem till Issa!

Nu ska jag hem till Issa, jag bloggar mera senare ikväll!

MovieTime: Frozen


Frozen handlar om några ungdomar som åker på en skid semester. Dom åker skidor hela dagen och ska till slut ta ett sista åk. Liften stannar och alla lampor släcks. Ingen vet att dom sitter uppe i liften. Det blir oväder och dom har ingenstans att gå, bara dom kunde hoppa ner från liften och springa ner till vägen och hämta hjälp så skulle allt vara okej. Enda problemet är att liften sitter 10 meter upp från marken. Och dom öppnar inte liftarna förrän om en vecka.
Regissör: Adam Green
Genre: Thriller
År: 2010
Skådespelare: Emma Bell, Kevin Zegers, Shawn Ashmore, Kane Hodder
Längd: 94 minuter

Filmkväll!

Japp, ikväll blir det filmkväll ;) fyfan va nice!
Sen ska jag äta lasagne hemma innan jag går hem till Issa. Kommer att bli en grym kväll!
Sen nu ska jag ta och typ kanske dammsuga lite eftersom att jag skulle göra det idag och städa lite på mitt rum och sen titta på Two and a half Men. Hehe, kuuuuuung!
Men ah, har nt så mycket mer att skriva..

I got you dancing!

Tjenare! Jag sitter här med Issa och vi har typ nyss för ett litet tag sen kommit hem från skolan...?
Anledningen till att det blev så sent är att vi typ stannade kvar på skolan i kanske 20 minuter och missade bussen och blablabla.
Jag och Linnéa fick en ny vän idag :D vi tog två bilder på den... och här kommer dom:
Madde tänkte mosa den :o men det gjorde hon inte hehehee.
Men idag så ska jag sova hos Issa :D och vi tänkte se på Frozen nu, men vi hinner inte för Issa ska hem och jag ska äta typ sen haha. Men jag kanske gör ett inlägg hemma hos Issa :) Men nu ska jag gå och göra muffins!

Frozen

OMG va hemskt den där filmen var! Usch. Och tänk att dedär kan hända i verkligheten också? Liksom, thrillers och sånt, dom vanliga, som är populära, sånna saker händer ju inte vem som helst? Det här kan hända PRECIS vem som helst och det är DET som är det jävla läskiga!
Jag tänker aldrig åka slalom i hela mitt liv och aldrig sitta i en lift! Fyfan! Jag varnade Madde nyss, men såklart så lyssnade hon inte och såg på filmen med :) jag kommer fan att få mardrömmar av den här filmen!

Matte och film

Jag har inte hunnit se filmen än för jag va och duscha. Men jag ska se på den nu och träna lite matte under tiden.
Sen har vi ju engelska prov nästa torsdag så det är bra att se på lite film innan, ellerhur? ;)
Hahaha, jag vet, franskan på bilden men endå.

Film...!

Nu ska jag ta och se på en film. Den heter Frozen, och jag vet inte om den är bra, men på trailern verkade den vara jätte spännande! Jag kanske gör ett Movie Time inlägg sen, så skriver jag lite där om filmen.
Jag lägger in trailern här om ni vill se.

 

Det handlar typ om några vänner som åker på en skidresa, och sen bestämmer dom sig att ta ett sista åk sent på kvällen i liften. Så plötsligt stannar liften och alla lampor släcks. Ingen vet alltså om att dom sitter där uppe i en lift. Och alla liftar öppnar inte förrän om en vecka.


En ny blogg!

Jag har gjort en ny blogg! Jag vet inte varför men jag gillar att hålla på med design och så, och jag tyckte att min blogg behöver ett nytt namn så... jag gjorde en ny blogg haha.
Det är nästan samma kategorier som på den andra bloggen, det är bara det att jag har tagit bort "dagens låt" och "dagens outfit" för att jag typ aldrig använde dom kategorierna. Sen så har jag ingen header. I stället för en header så jag jag satt en liten bild i menyn högst upp. Men allt är annars samma. Bara att jag kommer blogga mycket mer och så nu på den här bloggen, och den här bloggen ska jag nog ha kvar ett ganska långt tag, inte som alla dom andra i kanske 1 månad och sen ta bort den och skaffa en ny. Men jag hade ju min förra ganska länge, vad var det nu.. nästan 7 månader? Men jag lovar att jag inte ska byta blogg lika ofta nu.
Min blogg ska handla om lite allt möjligt. Typ som mode, design, konst och en massa sånt. Mer än i den andra bloggen. Jag kommer ju ha kvar den andra endå, men jag ska använda denhär bloggen!! Jag ska logga på den andra om jag ädrar mig eller nåt. Jag ska kanske också ska smilesyar å denna blogg som jag gjorde på den andra. Jag ska ha tävlingar och en massa sånt också när jag får många besökare.
Såå.. det var nog allt! Det kommer ett inlägg om ett litet tag.

RSS 2.0