Hej jag heter Nadja, hejdå

Har precis duschat och nu ska jag nog sätta igång en film och plugga franska. Kan NO'n typ utantill nu. Kanon tycker jag! Och nu ska jag bli lika säker på franskan! Härligt!
Imorgon ska jag typ vara med Linnéa tror jag. Får fan ta och snacka med henne! Sen så måste jag plugga imorrn, nanana. Och efter att jag pluggat ska jag till hede. FETING GRYMT JA0! Längtar som fan. Speciell dag imorgon i hede förstår ni. det är fan tisdag! Ska åka på onsdag också efter bodyjamen, har jag berättat att jag har varit på bodyjam för första gången förra veckan btw? Har bara ett ord för det: AWESOME! Seriöst, de va sjukt härligt o bara släppa loss där i dendär träningssalen, det kändes som om jag var född för att dansa där lixom. Fan va jag älskde det! Ska dfit nu på onsdag igen som sagt, och fan i helvete va jag ska dansa då! Kommer vara asnice. Nu ska jag plugga, och snacka lite på skype o sen typ... se på film&sen sova. Men jag bloggar nog mera imorgon om jag har tid. Hejdå!

WeSC

Typ... ge mig?

Hatar söndagar

Jag seriöst HATAR söndagar, det finns inget vettigt & göra. Men såklart (så duktig som jag är) så pluggar jag, för att inte glömma att jag tittar en massa på film. Men det är så det ska vara, plugga + film = pluggtime. Eller nja, man ska fika också... ska hämta glass nu snart. Då blir det äkta chill. Just nu pluggar jag NO men ska plugga franska snart. Bloggar mera efter att jag pluggat ett tag, måste klara dom här proven, ska fan få MVG i båda dom. MITT MÅL!
En av meningarna jag ska kunna till franskan, ganska så grymt, eller hur?

Prov, men ändå så sitter man och chillar, de e fett chill!

Har man för mycket chill i sitt blod så är det lite illa. Men så är det för tillfället. Orkar inte öra ett piss förrutom att se på film och sitta vid datorn. Just nu så ser jag på The Vampire Diaries. Så sjukt kung! Jag har ju inte sett typ 5 avsnitt för att jag har varit lite efter men nu så ser jag på dom igen. Har 5 avsnitt att se. Ganska chill ändå juh? Men sen efter att jag har sett dom har jag bestämt mig för att plugga lite. No och franska ju. Usch&blä. Men aja, ska dra nu, imorgon så är det skola, hatahatahata, eller asså, man hatar ju alla jävla lektioner men inte allt folk haha.
Somnade inatt om ni undrar varför jag inte la in nå inlägg. Haha, jag&Lina som lovade varandra att inte sova inatt. Men jag såg på film och då ba *POFF* ZzzzZzzZZzZzZzZZZz.
Men aja, ska dra och se på mina avsnitt nu, hejdå!

Ska ut och möta Ellen

Nu har jag fixat mej och snart ska jag ut och möta Ellen. Jag vet inte vad vi ska göra, men vi ska i alla fall hitta på något i en och en halv timme haha. Jag ska nog ner på godisgruvan och köpa lite cola tills ikväll, har inget annat att dricka än vatten. Kul va? Måste ju ha cola om jag ska va uppe till 5 inatt. Ska installera ett virusskydd på min minidator ikväll också tror jag så jag kan sitta vid den sen, har inte suttit vid den på kanske 1 vecka nu. Hemskt hemskt. Men den har ju inge vurisskydd så de e ju klart att jag inte sitter vid den. Min lilla Carlo ska inte få nå virusskydd på sig!
Men aja, ska dra nu, jag och mitt lockiga hår *host*, hejdå!
Btw: jag sov hos Lina inatt och jag berättar mer om det i ett inlägg som jag ska lägga upp inatt, yeaaah.

MovieTime: Burlesque

Filmen Burlesque handlar om Ali (Christina Aguilera), som flyttar till LA för att hon inser att hon inte får någon framtid i Iowa, hennes hemort. Hon söker jobb som dansare där på dansklubben Burlesque, men hon får inte jobbet i första taget. Hon går och blir en servitris på klubben och när dom har auditions för nya dansare, deltar hon och får jobbet. Hon bor hos en kollega som heter Jack (Cam Gigandet), och allt går bra för henne. Hon blir den nya favoriten på klubben och snart kommer alla dit för att se henne sjunga och dansa!

Regissör: Steve Antin
Genre: drama, komedi
År: 2010
Skådespelare: Cher, Christina Aguilera och Cam Gigandet
Längd: 119 minuter
(går inte att få in trailern på bloggen, men om ni vill komma till trailern klicka då här)



















Film hela kvällen

Nu ska jag sitta och nörda på mej en massa film som jag har och inte har sett. Undra om Madde vill se på Psalm 21 med mej ikväll, hon ville inte det igår. För att hon skulle se på Big Brother... men aja. Nu har precis Linnéa gått hem. Jag och Linnéa såg på Burlesque. Jag va uppe till typ 12 och såg den igår ensam hihi. Men den e så jävla bra! Seriöst, Christina Aguilera är en gudinna! Och Cam Gigandet är bara för snygg! Jag får damp, seriöst...
Erkänn?
Han är typ en av dom snyggaste skådisarna som finns! Och Cher är ju bara för bra. Både hon och Christina Aguilera har världens mest perfekta röster! Så himla starka och fina, jag fattar bara inte. Och i filmen dansar dom bara för snyggt så man nästan själv får värsta lusten att bara hoppa upp och dansa.
Filmen är bara för bra. Tycker att alla som inte sett den borde se den! Nu måste jag fan göra ett MovieTime inlägg om den.

Mot stan!

Nu ska jag dra på stan och hoppas på att jag hittar några snygga jeans, såhär ser jag ut idag:
Lockigt hår&allt...

Happiness

Bara så att i vet så lovar jag att jag ska fixa en ny header. Jag vet att den här ser hemsk ut, men jag ska fixa en ny och det ska bli en bild den här gången.
Nu har jag i alla fall sett klart på Tusen gånger starkare, den var faktiskt ganska bra. Men den var lite konstig. Nu ska jag se på Harry Potter eller Pocahontas 2. Blir nog Pocahontas. Haha, jag bara ÄLSKAR hunden som är med i den filmen! Åh, haha.
Jag har hittat en asbra låt btw! Den heter Happiness med Alex Jordan. Jag får fortfarandra inte in youtubeklipp på bloggen, vet ngn varför den skiten inte fungerar? De ba försvinner för mej... ÅÅÅH! Men aja, sök på de på spotify om ni har de! Den är verkligen jätte bra.

Somnade med datorn på inatt

Somnade med datorn på medans jag tittade på Tusen Gånger Starkare. Vi sånnadär lägen är det nice att ha en minidator. Så ba så fort man vaknar är det bara att sätta på den igen ba nanana. Men nu ska ja äta ostkrokar, dricka Dr Pepper o checka film! Ska ta och se klart på Tusen gånger starkare. Hejdå!

Nu ska Nadja se på film...

Nu ska jag ta och sätta igång en film snart. Den heter Tusen gånger starkare. Är det någon som har sett den och tycker att den är bra? Jag tycker i alla fall att den verkar bra. Men under tiden som jag väntar så svullar jag ostkrokar och dricker Dr Pepper. Feting nice det. Nu ska jag fortsätta att ha lite fredagsmys (dom sista 5 minuterna av fredagen), och chilla. Hoppas att ni har det bra där hemma också!

Invigning av den nya designen

Tjena! Nu har jag gjort en ny design här på bloggen, och jag vet inte om den blev finare än den andra, det tycker jag inte... tror jag. Men jag ville ha något nytt så det fick bli sådär. Ska fixa till den lite mera sen. Men hoppas ni gillar det! Kommer med ett inlägg om ett litet tag. Byee.

Hårinpackning

Nu har jag köpt hårinpackning. Den ska jag använda när jag har tvättat mitt hår ikväll. Fatta nicemode! Sen efter det så ska jag inte platta mitt hår i en och en halv månad :o
Deni! Kallas stil!

Har köpt ostkrokar och chokladsmör också. Blir nog en riktig toppen fredag! Det enda som fattas är typ cola... men ska be någon köpa det... HEHE... HEHEHEHE. Men ah, plattången bort nudå. Usch. Fattar inte att jag klarar det... och btw: SO provet idag gick väll sisådär. Jag är inte säker på ngra av mina svar, men jag hoppas verkligen att jag får VG i alla fall! Annars så har dagen varit ganska bra. Maria kom till skolan! De va fett med nice det! Saknade henne asmycket ju! Men Madde och Lina har varit borta hela veckan... saknar er sjukt mycket mina små frön!
Men nu ska jag dra och se på någon liten film och efter det ska jag nog äta. Bloggar typ kanske efter filmen, heydåå!

Dagen...

HAHAHAHAHAHA!
... har varit ganska bra. Chill&allt. Men de va ju kul att när man kom till skolan idag så fick man reda på att vi hade engelska prov, :) och det hade jag ju inte en aning om tidigare, så de va ju lite skojjigt det. Men aja. De gick sjukt bra i alla fall, känner lukten av VG på nära håll, så de är ju bra. Ska träna till SO provet nu (vi har det imorgon... kul att jag fick reda på det idag också!), det kommer säkert att gå ganska bra imorgon, för att frågorna är inte alls så svåra. Bara att träna in ju! Alla frågor som är med på provet fick vi ett papper på och jag har typ svar på alla så de e lugnt! (eller okej, inte alla men... hälften HEHEHE.)
Köpte torr shampoo idag. Hoppas de funkar för jag brukar inte orka tvätta mitt hår ganska så ofta jag. Haha, va fin jag låter. Men aja, måste verkligen dra och plugga nu. Hheyyydåååå.

Hur ska jag färga mitt hår?!

Jag har en skitbra fråga att ställa till er... HUR FAN SKA JAG FÄRGA MITT HÅR? Jag vet seriöst inte hur jag ska färga det, det enda jag vet just nu är att jag inte vill ha rött hår längre. Har tröttnat på det, har ju haft det sedan längre än 1 år tillbaks ju. Tröttnat helt! Så jag ska färga mitt hår brunt med blonda slingor eller så ska jag färga mitt hår helt blont. Jag vill ju ha ljust hår till sommaren. Men jag vet inte om jag orkar färga blont hår, för då måste man ju hela tiden färga utväxten och det orkar jag liksom inte och det sliter ju en aning på håret? Och för att få bort den röda färgen måste jag ju bleka håret kanske minst 3 gånger innan det blir någon skillnad. Så jag tror att jag ska ta brunt med slingor, men jag vet inte. Och OM det ska vara brunt så ska de va en riktig jävla ljusbrun färg!
eller...

Sockerkaka istället

Det blev en stor fet sockerkaka istället med degen från muffinsarna. Haha, lyckat. Nejmen jag hade inga muffinsformar (nanana...) så jag tog sockerkake formen. Just nu ser den ut som en stor jävla ful muffins HAHAHA! Gud va fult... men de e ju typ bara jag som ska äta av den. Så det spelar inte så stor roll! Men den kommer säkert ändå att hamna i soptunnan, eller njaa... jag kommer äta den även fast den blir fail. Nu ska jag ta reda på om jag har någon rolig film att se. Eller jo, jag vet vilken film jag ska se. Skriver mera senare, hejdåååå.

Innan jag springer iväg... (ny design)

... så tänkte jag bara säga att jag jobbar på en ny design. Jag har verkligen tröttnat på denna. Kommer en ny design inom kort! Jag vet inte om det ska vara vårtema eller något? Men jag tycker att det kanske är lite för tidigt för vårtema. Men det blir nog en header (något som jag inte haft på sjukt länge...?), istället för den där "min blogg" skylten hah. Men nu ska jag springa iväg till duschen, bloggar så fort jag är klar med muffinsarna och chillar för fullt, byee.

Bakar muffins

Sitter och bakar vaniljmuffins, men så smart som jag är... så blandade jag ihop allt som fanns på receptet, och efter det så läste jag igenom receptet för att va säker på att jag gjort rätt, men då så stog det så fint där "2 dl mjölk", och förstår ni så glad jag blev när jag insåg att vi inte hade någon mjölk? :)
Jag vill ha muffins... NU!
Men jag ska bara vänta tills mina föräldrar kommer hem, sa åt dom att köpa mjölk på vägen hem hihi. Då ska jag käka muffins och dricka te asså! Mina muffins HEH! Men aja, ska dra och duscha nu. Och btw: idag så var det typ -20 grader ute, och ni fattar ju själv hur jävla kallt det är?! Och vi hade idrott ute idag på bjb och vi åkte SKIDOR! Asså seriöst! Jag och Linnéa tog typ 1.5an för att vi orka inte med något mer och särskilt inte i dehär skitvädret! Fast sen när vi kom tillbaka så käka va chips och drack Hallon Soda. Haha, vi chillar mycket ja0. Men nu ska jag dra, bloggar mera senare ikväll! Hejdååå.

Pocahontas

Nu blir det Pocahontas! Smsa/ring på min mobil om det är något.
Btw: en snabbis såhär, fick nyss reda på att de va h-fest nästa fredag, chill.

Hårförlängning

Jag vill ha en hårförlängning som ska stämma in på min nya hårfärg i sommar. Jag ska ha fett med långt hår i sommar har jag bestämt. Men jag kan ju inte fixa något växt medel för mitt hår så jag får väll slösa bort 890 grymma svenska kronor på dessa:
Sådär ungefär ska jag färga. Jag hittade dom på www.rapunzelofsweden.se

Burlesque

Nån som vet när den här filmen kommer hit till Sverige? MÅSTE SE DEN!
Cher och Christina Aguilera är med i den.
Eller okej, men ska ju inte glömma Cam Gigandet! Oh, han är bara för snygg!
:F

Alla hjärtans dag: nu har jag städat

Har typ nyss städat hela mitt rum, fett med nice va? Brukar typ aldrig göra det. Men jag får ju 100 spänn om jag gör de så varför inte lixom? Så nu ska jag bli rik! Och köpa ett par jeans som jag har velat haft i kanske 1 år nu hahahaha. Och kanske 10 st linnen också.
Min snygga säng... städat nivet.
Issa gick hem nyss och jag sitter hemma ensam och ska gå&fixa käk. Och dricka lite julmust... sen efter de så ska jag sätta igång Pocahontas. Lite random men, yes.
JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN! Asså, fyfan va jag längtar. Finns inte ens ord för de. Jag rensade igenom min garderob idag och såg alla sommarkläder och ba: JAG VILL HA SOMMAR... NUUU!
För tänk er att springa runt med shorts, o blablabla... lyssna på sommarmusik och spendera sommarkvällarna med dom man tycker om allra bäst och mysa o ååh!
JAG VILL HA SOMMAR NU! NUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNU!
Jag ska ju bli brunett till sommaren också. fast jag är inte helt 100 på det än. Jag vet att jag kommer sakna den röda färgen men det är ju bara att färga tillbaka... men nu ska jag dra och få ner något gottigott i magen min. Hejdå!

Nu ska jag sova

Nu ska jag dra och sova. Vaknar upp igen och då är det alla hjärtans dag. Fett mysigt! Måste bara säga att Mean Girls 2 va ganska så bra också. Inte bättre än den första, men bra va den.
Imorgon ska jag följa med Issa till frisören tror jag. Jag vet att det kommer va lite tråkigt att bara sitta och titta på, men de blir nog roligare o se på de nu när jag brukar klippa mig själv också, liksom titta hur dom gör och så. Hon ska ju klippa upp och fixa luggen och de e ju bara det jag håller på och gör hela tiden. Haha, jag&Madde för någon dag sen:
Jag: jag ska klippa mitt hår idag igen tror jag...
Madde: säg inte att du ska tunna ut det mer...? För att i så fall så är det lika bra att du rakar bort alltihop...
HAHAHA, ååh! Men ha en nice alla hjärtans dag allihopa med en massa kärlek! Mys till någon romantisk film eller nåt. Fett med nice ju. Titta på A walk to remember, Keith, The Notebook eller Tuck Everlasting. Några filmer som tips bara. Puss!

Nästa: duschen!

Nu ska jag hoppa in i den varma duschen och efter de så ska jag ta en kopp te och lägga mig ner och chilla framför Mean Girls 2. Det är många som har sett den. Den är ju helt ny, kom ju ut 2011. Hoppas att den är lika bra som 1an! Men det tvivlar jag faktiskt på... sanningen kommer väll fram ikväll. Jag har i alla fall haft en toppenhelg med väääärldens bästa brudar! Fan va jag älskar er! Haha, bara skratt och knäppt en massa störda kort, så jävla kul haha!
Just nu sitter jag vid den stora datorn, ska byta så fort jag har duschat. Och jag känner på mej att jag har tagit på mig kanske 50 coola kg på min mage nu i helgen. Typ delat på 3 chips påsar med tjejerna och svullat upp en själv, och sen druckit en flaska med cola och delat en 2 liters med tjejerna, och sen typ... kakor och en massa annat, pizza och tacos. Men de e de en riktig helg har att bjuda med, right?
Fast jag känner mig inte så bra, så jag vet inte om det blir någon skola för mig imorgon. jag som typ aldrig brukar vara sjuk blir sjuk kanske 2 gånger på en så kort stund! Asså... de e ju hemskt.
Haha, i onsdags så åkte jag skidor med Ellen, Maria, issa, Maria, linnéa och Lina. John, Jesper och Viktor va också med. De va chill. Jag har faktiskt glömt bort hur kul hede egentligen är! Så det blir hede på onsdag nu igen! Häärligt värre!
Men jag bloggar nog lite mera ikväll. Orkar inte skriva nå mer just nu och jag vill bara hoppa in i duschen! Hejdå.
PLASTICS!

Längtar till sommaren!

Jag längtar så sjuuukt mycket tills sommaren! Längtar tills man får gå i shorts och linne och slippa alla dom här tunga skitjackorna och jeansen. Jag vill gå med utsläppt hår utan mössa och så att det inte snöar på håret och det blir lockigt! Jag vill ha ljusbrunt hår! I sommar ska jag skaffa ljusbrunt hår med blonda slingor. Det kommer bli fett nice! Men jag vet att jag kommer sakna den röda färgen men jag orkar inte ha röd längre. Så jag ska vänta ett litet tag tills den röda färgen åkt ut lite och sen i sommar så ska jag färga mitt hår brunt. Det kommer bli fett med chill! Fatt jag verkligen ÄLSKAR att ha ljust hår på sommaren!
Denhär färgen ska jag färga med:
Erkänn nice?!
Sen så kommer ju mitt hår att blekas sjukt mycket i sommar så det blir nog nästan som att jag kommer få blont hår tills vi börjar skolan igen på hösten. ASSÅ, OMG! Jag ba sitter här och ler åt tanken! Fan va chill!
Men nu ska jag ta och se någon dålig film :) (eller nja, har ju ba dom bästa filmerna så att... *host*)

Chill

Tja! Idag så har jag typ bara vart hemma med Madde och Lina och pluggat. Haha, vi hade fett med kul! Vi körde typ en ful tävling, asså... Lina ställde frågor till mig och Madde och Madde&jag hade en varsin signal på mobilen som vi skulle plinga med när vi visste svaret på frågan. Asså, de var frågor som kommer med på provet imorgon. Och sen så garva vi typ sönder för... jag vet inte varför men vi ba garva. Eller jo, Madde hade klickat på tyst signal i kanske 5 minuter eller något, så jag vann *hehehe*
Och nu sa Madde att hon skulle plugga, men... det tror inte jag på, hon sitter säkert och ska se på typ Harry Potter eller nå. Lovar!
Imorgon så ska jag klippa upp Linnéas hår, för att hon vill de... men jag vet inte om jag vågar. Men jag har sagt att hon får skylla sig själv om jag klipper snett haha. Sen på torsdag ska jag, Madde, Issa och Lina ta med sig våra datorer till skolan! Fett med chill! Men nu har jag inte så mycket mer att berätta, kanske bloggar mera efter att jag duschat och pluggat lite, hejdå!

RSS 2.0