Byter blogg

Jag har nu en ny blogg och kommer inte blogga här något mera. Min "blogg paus" har bland annat berott (stavar man det så?) på att min blogg är tråkig och jag vill ha en ny design hela tiden blablabla... Så nu har jag bytt till MyShowRoom.se. Hoppas att ni fortsätter följa min nya blogg! Pussar :*
Klicka här för att komma till min nya blogg.

Bok läsning hihi

Nu snart ska jag ta min bok och försöka läsa ut den. Vilket jag inte kommer göra med tanke på att den är på engelska och kanske typ 400 - 500 sidor, men den ska vara klar tills efter lovet i alla fall. Suger ju att jag blev sjuk direkt innan lovet för att det var då allt skulle bli klart typ i alla ämnen - SO, HK, musiken, matte, engelska och svenska. Suger bajs ju. Måste plugga som fan på lovet istället bara för att jag var dum nog att ha mitt fönster öppet hela jävla natten. Shiet.
Aja, jag har det i alla fall tråkigt, blir väl att städa också. Blä.

Vad fan ska man göra?

Hello. Vad gör ni? Jag vet i alla fall vad jag gör. Ingenting.
Jag har en massa plugg, men ändå inget att göra. Jag har en massa filmer, men ändå inget att se. Jag har en massa böcker, men ändå inget att läsa. Jag har en massa kläder, men ändå inget att klä på mig... Nä ja skoja, där överdrev jag lite. Men alltså, helt seriöst, jag har ingenting att göra! Jag ska inte ut ikväll förrän flera timmar framåt och tills dess, är jag helt plan lös.
Så just nu sitter jag och lyssnar på lite "depp musik" med Linkin Park (eller vad man nu ska kalla deras musik...?). FAST NU FICK JAG FETASTE IDÉN! Jag ska tydligen spela igång ett avsnitt av Cold Case. Eller typ rensa min dator för att sedan kunna spela spel... Men jag tror nog att jag väljer CC för ingen vet hur mycket sämre jag kan göra min dator när den redan är sär.
Puss.

Gash, snacka om aktiv på bloggen jao

Haha, kunde lika gärna skriva blogg paus på typ en vecka eller så i bloggen så att ni vet att jag inte kommer blogga på en hel vecka ungefär. Men jag har, som sagt förut, inte orkat. Dessutom har jag varit sjuk också så jag har en ännu bättre ursäkt denna gång!
Jag pallar inte skriva nu heller. Men jag kan visa en ny tröja som jag köpte i måndags.
DUUHH! H&M 199:-
Nu drar jag och tittar på 10 things I hate about you för att det var länge sen jag såg den, Puss.

Gash

Jag ba sitter här just nu med blött hår och väntar på att det ska torka, sedan ska jag ta bussen in till stan vid fyra tiden. Yey.
Jag köpte ingenting igår. FML </3 Nej men jag ville köpa, hade fått cash & allt, men inte fan hitta jag något då bara för att jag hade pengar! Jävla skit. Och jag vill bara säga att jag inte är på så jätte bra humör för att jag är lite depp hela helgen. Men ja, nu ska jag börja fixa mig snart.
EVERYDAY I'M SHUFFELIN'!

En lite stor bloggpaus

Har jag tagit. Men det skiter man väl i, för nu är jag tillbaka. Med säkert inga läsare alls men ja...
Hoppas att ni har det trevligt för det har jag. Snart ska jag ner på stan med Madde och shoppa lite. Kommer bli as grymt det! Jag har egentligen inte så mycket att skriva om den här veckan. Förutom att jag älskar Justin Bieber och jag måste lära mig shuffla som dom gör på Party Rock Anthem videon och jag tycker att Redfoo är as snygg. Under tiden, tills jag bloggar nästa gång, så bjuder jag på en liten ny Rihanna video som jag älskar sjukt mycket. Pussar!

Bloggar mycket jag

... speciellt på senaste tiden. Nej men sorry. Jag har haft väldigt mycket att göra kan jag lova!
Idag var jag i alla fall med Ellen och chillade med henne lite ute ba. Vi träffade på Jonas och Vincent, chillade lite med dom osv. Nu ligger jag bara i min säng och har frågan i huvudet "sova eller inte sova?". Hemskt. Det är helg, och man vill inte missa det med liksom, jag är trött som fan. Aja, måste nog ändå lägga mig nu snart för en film klarar jag fan inte av.
Pussar!
Bild från förra året.

Hur många elektroner finns det i...

Omg, jag har snart fått nog av det jävla fitt ämnet vi har i NO'n just nu. Jävla atom- och kärnfysik. PALLA!
Sitter och förhör Issa och hon förhör mig på provet imorgon. Kommer vara sämst, för jag kommer få IG helt klart. Eller jag klarar i alla fall G punkterna, tack gode gud för det! Men om jag ska vara ärlig så är det här nästan som en mjukstart känns det som. För sen kommer biologi, och det verkligen HATAR jag. Det är det värsta som finns att veta åt vilket håll blodet går och hur bajset kommer ut osv. Det är ju sjuka saker, helt seriöst.
Nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag sova. Hoppas att ni har det trevligt där hemma och taggar inför morgondagen vilket jag inte gör för att det är idrott :) Puss!

Hade bara lust...

... Att slänga in ett litet inlägg sisådär.
Som förut, sitter jag och pluggar. Det är så jävla mycket att göra så alla prov kommer blandas ihop i min skalle. Blä. Men jag är i alla fall klar med SO'n. Så nu är det bara att sätta igång och träna på resten! Huvudsakligen NO faktiskt. För franska är jag ganska säker på och NO är svårast. Eller nja, NO är inte så svårt men skit samma.
Lyssnar på Black Eyed Peas. Hihi, lite beroende av dom just nu. Som jag var förut av Madonna, men det här är seriöst äkta kärlek! Ska föra över några fler låtar på min HD, min lilla Carlo ska inte behöva stå ut med en massa använt utrymme på data HD'n! Så jag tar hand om honom väl och ger honom mat varje dag och sitter barnvakt och... Okej, insane talkin' here.
Nej men hoppas att ni har det en ganska trevlig torsdagskväll! Själv var jag ledig idag från skolan och imorgon är jag ledig också. Livet skulle ha lekt och ha roligt just nu om jag inte hade 3 prov nästa vecka. So fuck this! Har två avsnitt kvar på säsong 4 av TB också, så bäst att jag ser klart på dom inatt för jag kan inte vänta i alla fall! Och sen har jag säsong 3 2 avsnitt av The Vampire Diaries att titta på. Hihi, love it.
Men nu ska jag dra, pussarrr.

NO, SO, matte och franska. Det kan bara inte bli bättre!

Japp. I dom ämnena har jag prov. Trevligt va? Näe. 
Sitter och gör franskan nu. Sedan ska jag berömma mig själv genom att titta på ett avsnitt av True Blood säsong 4. Fanfanfan vad det är bra! Jag trodde aldrig att True Blood skulle bli bra efter säsong 3 som sög skit. Men nu blir det bara bättre och bättre! Jag tappade helt lusten att titta på True Blood efter att jag sett första avsnittet av säsong 4 också, för det sög med. Men sedan inatt, så hade jag ingenting att se på så jag bestämde mig för att se lite på True Blood och det var amazing! Rekommenderas starkt för alla dom som inte sett True Blood alls eller för dom som inte orkat titta på säsong 4.

Matte plugg inatt + film, Flipped

Nu ska jag göra matte repetitionen för att jag ligger så mycket efter i den som jag kan ligga just nu, och så ska jag se på film med Madde också I think. Men jag vet inte om vi kan köra som planerat med Skype Madde, måste vara tyst inatt vet du. Alla andra sover ju! Men vi kan smsa.
Nu ska jag typ dricka mitt te, och sedan lägga upp en fin bild här, pussar.
Kände bara för att ta kort på Gordon Ramsays restaurang på flygplatsen i London. Erkänn status? I love him!
:love:

Mmhm, fräsigt

Hmm, jag har 3 prov och en SO inlämning nästa vecka. Lärarna har planerat det bra! Tummen upp för er... Eller?
Sitter och skriver på min uppsats om Sydamerika. Helt meningslöst men jag gör det ändå, vill ju ha bra betyg så jag kommer in på John Bauer i Gävle. Där kommer jag förhoppningsvis gå i gymnasiet med Lina om vi båda kommer in. Kommer bli så jävla roligt! Kan inte beskriva känslan av att veta att man nästan är där och ska bo själv med en av sina bästa vänner snart.
Det sorgliga med allt detta är ju att vi kommer splittras eftersom att alla troligtvis inte kommer gå på samma ställe. Så vi kommer inte att träffas så ofta.. Eller jo, det ska jag se till. Våran vänskap är mycket stark! Och betyder så jävla mycket. För mycket istället för att man ska kasta bort den bara så där. 
Imorgon och på fredag har jag det ledigt (yey mee), så inatt blir det film och ha roligt. Har skaffat lite nya filmer som jag borde se. Hihi, busig jag är. Och sedan ska jag också försöka titta om säsong 3 på The Vampire Diaries har kommit ut! Fan vad jag älskar den serien. Den är så bra! Slutar jämt på ett spännande avsnitt också, så man har alltid en anledning till att se nästa avsnitt. Avslutas ju på så kallat "cliff hanger" sätt. Awesomeness ju. Men nu ska jag fortsätta göra inlämningsuppgiften! Puss!

Robert Pattinson kommer till Stockholm

Jag vet, det är helt crazy! Att han och Ashley Greene (Alice Cullen) kommer till Sverige. Jag kommer kanske inte få gå och titta på dom, men jag vill det så gärna. Mer än allt annat just nu. Jag längtar så mycket till den 28e oktober, speciellt om jag kan fixa biljetter och min mamma tillåter det. Jag hoppas verkligen att jag får, för det här har varit min dröm jätte länge nu...
Minminmin bara min!

Jag är tillbaka

Yes, I'm back. Från London med. Hihi! 
Alltså är anledningen till att jag inte har bloggat på några dagar, att jag har varit i London. Jag sa det inte för att jag inte kände att jag hade något behov av att berätta det så jag sket i det fullständigt. Haha, nej men nu låter jag bara bitchig. Thihi. 
Jag har i alla fall varit på BodyJam för ungefär förtio minuter sedan, och så kom jag hem ska duscha nu, stänga av fitt datorn och sedan göra lite SO vid en annan dator. Jag vet, no life. Sitter här med mina datorer och skiter & äter. Nice liv! Rekommenderas. Skojar inte, det gör det. Men ska dra nu, puss!
Nadja älskar långt hår :love:

RSS 2.0