Sjukt glad & nöjd brud alltså

Random bild ba.
Kom nyss hem från mitt bästa BodyJam pass ewwaaaaah, alltsååw daaaaawh! Näeh, jag skojade bara. 
Ska börja om från början. Kom nyss hem från ett superduper bra BodyJam pass. Det var verkligen skit roligt! Just nu är jag helt slut så jag tror inte att jag kommer springa ikväll... även om jag vill. Vilket skulle vara 100% skönt just nu eftersom att det är min duschdag idag. Och jag kommer ju inte få springa imorgon :( Piss på det. Ska springa på fredag istället. Nu ska jag göra plankan och sedan ska jag kika film efter att jag har duschat! Pussar och kramar på er alla, bloggar mera imorgon!

Ohgod

Men tjena! Kom hem för ett tag sedan jah, och nu lyssnar jag på Riverside. Ett bra tag sedan var det i alla fall. Sedan jag lyssnade på låten alltså haha.
Idag var det fetaste chilldagen i skolan. Onsdagar är typ fett chill. Bara dom fetaste lektionerna, och en massa. Så får vi mat på HK'n på morgonen, mums ;) Men i alla fall så har jag inte gjort så mycket annat idag än att gå i skolan och nu snart ska jag äta och efter det blir det BodyJam på gymmet med några brudar. Om dom hinner komma hit i tid vill säga. Men jag tror att dom gör det, annars så missar dom ny dans på BodyJamen :) Nej men nu ska jag dra och fixa lite gott käk och kika på Two and a Half Men. Hajdaaa.
Keewla saker.

Leka ballerina framför datorn, nana

JAG VET ATT JAG HAR EN AS TRÅKIG BLOGG MED SUPER TRÅKIGA RUBRIKER OCH INGEN MENING ALLS MED MINA INLÄGG OCH SKRIVER BARA OM MIN FULA TRÅKIGA DAG OCH ALDRIG LÄGGER IN BILDER! Men det skiter man väl i. Det är ju också så att jag inte har någon kamera att knäppa med, förutom min mobilkamera, så då kanske ni fattar varför ni aldrig får se några bilder.
Jag håller på och tänker på vad som kommer hända med mitt hår i framtiden. Det kommer fan i mig inte se bra ut i alla fall. Med tanke på i vilket tillstånd det är nu. Man ba "öh". Men jag ska färga det ungefär ljusbrunt i början av Oktober, sedan ska mamma klippa det åt mig. Finfint! Kommer bli supernice, för om jag går till frissan kommer dom klippa av halva min skalle för jag kommer ju såklart att säga "klipp av allt det slitna" och *TADAAAA* snaggad jävel. Typ så. Men jag funderar också på om jag verkligen ska klippa det. För alltså, det är ju inte så megasuperduper slitet. Men det är slitet. Men det här slitna är faktiskt något jag skulle kunna leva med, kanske. Vi får se hur det blir. Men i slutändan ska mitt hår se ut så här:
Daaah!
Har ju redan typ så där lockigt. Behöver bara få till det lite långt och fint och jämnfärgat. Inte som det är nu, slitet och oranget. Asnice! Nej men hörrni, nu ska jag köra min efterlängtade dusch. Efter det blir det fan te eller nåt. Har ju fan tid till att se ett Two and a Half Men avsnitt åh. BaajaMaaja!

Äter mat

Haha, viktig information tyckte jag nu då ;) Kom hem från skolan för kanske någon timme sen. Var en galet skön dag i skolan faktiskt! Även om vi hade idrott. Tycker att det var ganska bra av den här dagen. What the fuck *dandandnasfnnnasnnannsa*. Okej, ryck där men ja. Ikväll ska jag ut och springa med Issa, duscha och sedan dra hem till Johan och vara med han ett tag :D Kommer bli hur awesome kväll som helst! Men nu ska jag äta och sedan titta på film. Eller film och film, det jag funderar att titta på är Two and a Half Men, men jag vet inte. Pussaar.

Lite bilder sen igår ba

Inte sminkad Nadja. Finfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfin osv...

Home sweet home

Nu är jag hemma. Kom hem för ett litet tag sedan. Jag och Lina hade det fan as kul! 
Vi drog först på stan igår innan hennes mamma kom och hämtade oss, och vi drog hem till Lina. Tittade på en as bra film som heter The Roommate. Handlar om en tjej som typ är psykiskt skadad eller nå. Verkligen sjukt bra! Spännande som fan.
Bästa skådespelarna med också! Bland annat Cam Gigandet ;)
Mjodu! Nu ska jag ta på mig joggingskorna och dra ut och springa. Perfekt väder, perfekt timing och perfekt mage efter att jag följt schemat några månader eller så. Puss!

Drar ut med Linis

Nu ska jag snart dra ut med världens bästa Lina-Marie! Sedan så blir det filmkväll at her place. Awesomeness!

Såhär ser jag ut just nu. Hehe.

Inte bloggat på en dag, hell yeah.......

Förlåt att jag inte bloggade igår. Men ärligt talat så tänkte jag göra det på typ dagen men sen så hade jag och issa så kul så jag pallade inte. Och sen somnade jag. Tyckte inte att det var så mycket att skriva om. Men mot kvällen hände det pyttelite saker. Aja, kan väl berätta lite. Inte varför det är så intressant eller nåt, men ja :) Min blogg är inte intressant överhuvudtaget, hihi! 
Först så följde Issa med mig hem, och vi chillade lite. Tittade på Borat och sedan skulle hon hem. Efter det så somnade jag ganska så fort, Ellen ringde och väckte mig haha. Vi bestämde när och var vi alla tre skulle ses ikväll (jag, Issa och Ellen). Jag gick och åt, ååh, thai mat! Fan va gott! Duschade, klädde på mig, sminkade mig och sen kom dom så vi drog ut. Och som vanligt drog vi till Donken. Haha, vilket fint liv vi har, hänger på Donken jämt och ständigt! McFlurry Ballerina Kladdkaka :love:
Sedan var det mot stan, Hemköp. Och vi hängde lite på stan. Sov hos Issa på natten, åhfan va kul vi hade haha :) Fast somnade lite väl tidigt tycker jag... 

Imorse tittade vi på Scream 4, ganska så bra film faktiskt! Inte så läskig men perfekt för er som inte vill se för läskiga filmer men ändå hoppa till lite :) Så om du inte har sett den, se den!

Nu ska jag fixa mig och sen dra till Johan. Efter det ska jag tagga en underbar filmkväll med min lilla Lina! Kramis!


Ut och springa snart då!

Nu snart ska jag dra ut och springa. Men jag är inte säker än på om jag ska äta chips ikväll eller inte... Funderar på att spara "chipspengarna" tills imorgon istället eftersom att det är fredag och jag vill ju ha mina magrutor, så jag kan ju inte fortsätta äta det hur som helst när som helst nu eh. Nej, nu är det stränga regler!


Give meeeh :love:

Just nu sitter jag bara och chillar. Och har skapligt tråkigt. Är as trött så jag ska nog ta en liten tupplur innan jag drar ut på en joggingtur. Om jag följer mitt schema vilket är:

Måndag: Kondition
Tisdag: Mage
Onsdag: Vila
Torsdag: Kondition
Fredag: Mage
Lördag: Kondition
Söndag: Vila

Så tycker jag att jag borde få lite mer än G i idrott faktiskt! Om jag får VG kommer jag ju bli väldigt förvånad, men något kan jag väl få? Eller? Jag hatar idrott mest av allt och behöver egentligen inge VG eller nåt i det. Om jag har G är jag nöjd. Det enda jag vill ha just nu är magrutor. Resten skiter jag fullständigt i. 
Imorgon har vi bara en vanlig skoldag. Och det är skit dåligt för att vi har jävla idrott direkt på morgonen klockan åtta. Hur jävla meningslöst är fan inte det. Fanfanfan va tråkigt. Jag HATAR idrott, sen så har dom det på morgonen nu också? Helt jävla sick. Fattar dom inte att vi är trötta på morgonen eller? Jag kommer ju aldrig kunna få mer än G om vi har idrott så tidigt. Okej om det skulle vara lite senare typ mit på dagen så att det skulle vara två lektioner kvar efter eller nåt, men nu snackar vi fan om hela jävla dagen framför oss? Man pallar ju inte duscha i äckelduscharna där eh. Fyfan heller! Tänker inte kämpa något och sedan ba tvätta mig under armarna. Fanfanfan va äckligt. FY FAN! Helt sjukt att vi ska ha så där i ett år nu också. Fattar det bara inte... Kommer aldrig att orka. Och vafan hjälper det mig att skaffa magrutor nu då? Inte kan jag göra det om jag inte får pyttelite hjälp av idrotten på skolan också? Eller jo det kan jag ju, men det orkar jag inte. Okejokej, kände att det där blev lite väl mycket min mitt misslyckade schema haha! 

Men nu ska jag antingen sova eller vänta tills mina föräldrar kommer hem så dom kan fixa lite mat åt mig som jag ska käka upp fort som fan och sedan blir det, SPRINGA! Har aldrig varit så här taggad inför att springa runt lillfjärden faktiskt... Hoppas att jag får upp konditionen lite i alla fall tills vi ska springa där med skolan. Kanske jag får G i kondition också :D Kommer jag bli as gladis hihi! Om jag får VG kommer mina vänner och lärare helt klart tro att jag har fuskat så jag vet inte ens om jag vill få det o.O För alla vet typ att jag är sämst i idrott hihi. Eller okej, jag kan mycket mer än vad jag visar men jag orkar bara inte visa det ;)

Haha, känner nu igen att jag snackade lite för mycket om idrott. Hihi. Men ja, jag kan göra det lätt för er som kanske inte fattar (i så fall borde ni vara lite långsam hihi), jag hatar idrott. Bokstavligen HATAR! Pusshej.


Don't you remember?

Fuck this :) Idag var jag i skolan bara. Och alla fick för sig att dom skulle dra på Donken under lunchen bara för att vi hade ett två timmars hål, men jag stannade och gick på ICA istället. Köpte lite bullar och choklad, trevligt det också :) Tycker att det går bra för mig med magrutor grejen! Hihi. Nej men jag har faktiskt börjat äta morötter, duktig jag.


Hehe, awesome. Eller?

Efter skolan så drog jag och Lina hem till Issa och var med henne ett tag. Sedan skulle Lina hem :( Fuck that. Men jag drog också efter ett litet tag och gick till Johan eftersom att han bor så nära Issa. Var med honom ett tag sedan drog jag hem och åt, ååh, mat :love: Just nu kikar jag lite på TV och True Talent. Skapligt bra faktiskt, bättre än vad jag trodde att det skulle vara!




Bada på maln med kläder på, aldrig mer!

Var nyss på Maln med klassen, hur kul som helst! Tills alla började slänga varandra i vattnet och jag var en av dom. Som blev slängd i vattnet alltså (men det kunde man ju lista ut om man var 1% smart i alla fall). Så mitt jävla hår vart salt, eftersom att det är havsvatten! Och jag hade redan tvättat det imorse, fattar ni hur sur jag blev eller? Sen kastar en idiot vid namn Fredrik lera i håret på mig också. Fan fan fan vad jag vart sur då. Men inte nog med det! När jag var på väg upp till omklädningsrummet så skulle jag såklart få en 1 meters sticka in i hälen också, finfin dag må jag säga! Vet en som kanske inte ska till skolan i alla fall...
Men nu är det så här att jag har duschat. Och tvättat igenom mitt hår två gånger. Men nu ska jag duscha igen bara för att jag vill vara så fräsch som möjligt! Sedan ska jag fixa lite mat för att jag är vrålhungrig. Btw: får inte glömma att mitt bästaste lag vann på så kallade "klasskampen" hahaha. Kung det!

"När börjar/började du skolan? Går inte i skolan, tränar min pokémon istället"

Omg omg omg. Det blev inget av dom filmerna som jag trodde att jag skulle se. Utan det blev istället filmen Pretty Woman med Julia Roberts i huvudrollen! Gud så bra den var! Rekommenderar den starkt för alla som inte har sett den. helt seriöst. En riktig romantisk drama film. Fan fan fan vad den var bra! En av dom bästa jag sett på riktigt länge faktiskt, och jag ser typ på en ny film varje dag så ni kan ju tänka er ;) Men ja, se den filmen i alla fall! Den har allt. Älskar allt i filmen. Det är precis på pricken vad en romantisk drama ska innehålla! Topp 5 av dom jag har sett i alla fall, fy fan alltså.

Omslaget och en bild från filmen. Tog en bild från en av mina favoritstunder i filmen.


Jag har typ så här as tråkigt.se

Hej. Jag har skit tråkigt. Om mina vänner undrar varför jag sagt att jag saknar läxor, är det just därför. För att jag ska ha något att göra om dagarna. Vill titta på Livet Enligt Rosa eller typ Rasten, men jag vet inte vilket av dom. Aja, kommer väl på det snart. I så fall om jag ska se på Rosa så måste jag också tänka på om jag ska se Rosa the Movie eller serien? Men gud, va jobbigt. SouthPark låter också bra...


Första dagen i skolan avklarad!


Cooling.

Nu är skoldagen slut och jag är typ as blöt. Det regnar som en kossa där ute och jag vi skulle ut och göra nåt (gud vet vad?) med klassen? :o Sen fick vi sluta tidigare också, fast då skulle jag på stan och köpa strumpbyxor till min byxdress. Köpte ett par svarta, vanliga genomskinliga med microfibrer. Hoppas att jag köpte rätt storlek nu också bara. Shit annars haha!

Men den första dagen har annars, förutom att det regnat som fan, varit ganska bra. Vi fick vårad fuckade schema idag. Ser fan ut som att det kommer bli ett jobbigt år. Idrott första timmen, yey... Fattar dom inte att man vill dra hem och duscha istället för att duscha i en stinky dusch? Usch. Men ja, som jag lovat så ska jag faktiskt knäppa kort på lite kläder jag köpt. Men jag har använt jeansen idag så dom är kanske lite fläckiga. Och en tröja har jag använt också :) Men den är helt OK utan fläckar. Byxorna fick fläckar för att jag gick i fetaste vattenpölarna och lerbajs som skvättade upp på baksidan av mina byxor. Mums. Bilderna kommer troligtvis ikväll eftersom att jag är ledig nu utan läxor och skit. Sedan kommer det bara att bli jobbigt. Så ja, hejdå!

Pizza till frukost, hell yeah!

Värmde nyss lite pizza som jagtänkte äta till frukost. Haha, tjockis jag :) Men ja, i alla fall så sa jag ju igår att jag skulle lägga upp bilder och en massa på det jag hade köpt, men jag har inte hunnit knäppa kort på det så jag kan inte göra det just nu. Men senare ikväll kanske! För då kommer jag nog ha gott om tid för jag har inte så mycket att göra idag. Fast sedan när jag tänker efter kanske jag ska vara med Madde, Issa och Ellen? Ähh, vi får se hur det blir. Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon första dagen i skolan hihi. Funderar på byxdressen ju, men då måste jag ta mig till Åhléns nu och köpa ett par svarta eller spenat gröna tights till den. Och et vet jag inte om jag orkar. Så jag kanske sätter på mig lite random imorgon och efter skolan köper jag dom istället. Men nog med småprat nu! Sitter och lyssnar på Veronica Maggios senaste album Satan i Gatan. Ganska bra faktiskt! Sköna låtar att lyssna på, verkligen. Btw: kan berätta en lite rolig sak! Jag har köpt en ring, typ över hela fingret. Kan visa bild!

Gillar den ja.
Men nu ska jag fortsätta äta min pizza! Puss.

 


Sista natten på sommarlovet

Jao, mina damer och herrar, nu snart är sommarlovet slut. Och själv är jag inte så jätte glad över detta även fast det kommer bli hur kul som helst att träffa alla andra i klassen. Vi börjar ju i 9an också nu så att... ;)
Idag har jag haft det as kul! Åkte till Gävle imorse för att shoppa med Ellen och mamma. Det var precis ett äkta shoppingväder! Jag och Ellen hade skoj på tåget och bussen också, haha, skrattade som galningar åt gud vet vad. Men vi var först inne i stan lite, hittade inte så mycket och åt. Sedan tog vi bussen till Valbo, och där hittade vi typ bokstavligt MASSOR! Jag i alla fall... Men hörrni, jag är typ hur trött som helst just nu ja, så jag berättar och säger vad jag köpt imorgon istället. Men kan säga att jag köpte byxdressen jag la upp från BikBok förr i alla fall ;)

4 in the morning

Omg. Snacka om att jag vaknade tidigt idag eller? Har varit vaken sedan klockan fem. Helt otroligt! Men jag skulle ju aldrig vakna så här tidigt om det inte vore för tjejer&teknik. Vi ska till BodaBorg idag och jag måsta tvätta håret så det fick bli en tidig morgon :) Nu ska jag börja att fixa mig lite smått, och funderar på att sätta igång en film... Typ som Mulan eller Anastasia. Är as sugen på en liten tecknad Disney film! Älskar dom. 
Men jag lovar att blogga när jag kommer tillbaka från BodaBorg eller mer mot natten för jag ska antagligen ut då jag kommer hem. Puss!

Lockig hårförlängning

Jag var ju så dum som inte beställde lockig hårförlängning när jag beställde (eftersom att jag har lockigt hår naturligt). Så nu har jag lockat min platta hårförlängning! Och det blev faktiskt hyfsat bra! Och nu behöver jag inte ens platta mitt egna hår för att det ska se bra ut. Och det betyder "snygg utan att slita på håret"- liksom ;) Här får ni se hur det ser ut:


Nu ska jag på Tjejer&Teknik!

Nu ska jag dra hem till Ellen och sedan ska vi gå till Ericsson tillsammans för att sedan få skjuts bort till Sunfab. Jag försov mig imorse så jag kunde inte gå på besöket dom gjorde hos Ericsson. Synd, för det hade jag faktiskt sett fram emot. Hoppas att ni får det en toppendag idag! Hejdå.

Dagens bild på mig


Snygga kläder jao

Tittade lite på GinaTricots hemsida efter lite snygga kläder. Kan lägga upp lite här, vilka jag tyckte mest om liksom :)


Färga, färga, färga

Hejhej! Idag har varit en ganska OK och jobbig dag. 
Det var Tjejer&Teknik på morgonen klockan nio började det. Och jag gick med Ellen till KomTek. Där blev vi indelade i grupper och gjorde olika saker. Jag till exempel gjorde en julgran som hade små lampor som lyste av ett batteri med min grupp. Det var ganska roligt faktiskt! Tur att man hamnade i en trevlig grupp! Efter det gick vi och åt lunch på en restaurang som hette Jag&Du. God pizza var det. Sedan blev det HIAB! Hahaha, bara jag som inte trodde att dom gjorde lyftkranar, utan typ vattenkranar? o.O Blev förvånad sen när jag insåg att jag hade fel haha. Vi fick svetsa och köra lyft kran daa. As awesome. 
Men sedan drog vi typ till Issa och där färgade jag håret på Ellen och Madde, men inte Issa hihi, Madde färgade på Issa. Det blev bra på alla! Fast Ellen klagar på att hennes inte blev bra, men det blev skit snyggt!
Nu ska jag se vad jag har för nya filmer sen ska jag mysa denna tisdags (eller vad det nu än är för dag) kväll!

Mihi, busigt

Förlåt att jag inte har bloggat på en dag eller så! Men jag har inte haft internet. Igår när jag kom hem efter att jag varit på konfirmation och konfirmations "fest" (hihi), så fungerade inte internet. Inte imorse heller. Och tro mig, jag blev sur. Men jag somnade direkt efter att jag fick reda på att det inte skulle fungera. 
Men ja, det var om det. Btw: hahaha, det var så roligt ändå för att Issa och Madde trodde att det hänt något allvarligt eftersom att jag inte svarade på varken mobilen eller var inne på datorn. Haha, var lite roligt när jag fick reda på det. Men nu som vanligt. tänkte jag berätta lite om min "superduper roliga dag"! Okejokej, nu när jag citerade "superduper roliga dag", så kanske ni tror att jag har haft det ganska tråkigt ;) Men faktiskt, så var det varken superduper roligt eller tråkigt. Det var ytterst trevligt! Liksom så som en ganska så vanlig vanilj glass med strössel på :) Precis så var det! 
Jag vaknade vid kanske fem tiden på morgonen, och tittade på min klocka. Trodde att jag hade försovit mig, men det hade jag inte (vilket var tur...). Så jag bara hämtade telefonladdaren och laddade min mobil lite, för det var typ slut på laddning. Okejokej, nu pallar jag inte berätta om dom mini detaljerna, så jag kör på stort här nu. 

Somnade om efter det. Sedan vaknade jag klockan halv nio, och Tjejer&Teknik skulle börja klockan nio, fick jävligt bråttom kan jag tala om! Och idag är ju min 'tvätta håret'- dag, det suger ju. Så jag gick dit med smutsigt hår :( Men jaja. Vi gjorde en massa roliga saker där faktiskt. Eller ja, roliga och roliga. Dom var helt OK som jag sa tidigare :) Vi gjorde bl.a. nyvkelringar av plats, dom fick vi forma själva hur vi nu ville. Och sedan gjorde vi typ nå el sak som skulle snurra med batteri blablabla och en massa. Aja, det var roligt i alla fall! Nu när jag kom hem tittade jag på The Proposal. Asbra film! Ni borde verkligen se den (ni som inte sett den).


Skit bra!

Men nu ska jag fortsätta att njuta av min tid vid internet nu när jag inte haft det på ett ganska så långt tag. Puss!


Stek natt med Issa

Isabelle kom hem till mig vid kanske åtta tiden och vi har haft en awesome kväll sedan dess. Gick ner på godisgruvan och köpte en massa skit med. Sedan gick vi upp & chilla. Lägger upp två stekiga bilder här jao.

 


Jag som steker loss på mitt rum. As always..!


Issa som steker jao!

Men nu har Issa fått för sig att hon ska sova. Så bye!


Ny design!

Jag hade bara fetaste lusten att dra igen med en ny liten design lite si så där. Blev trött på den gamla. Men själv tycker jag att den gamla var lite... finare på något sätt :o Men det är säkert för att jag inte är van vid denna :) Ni får gärna säga vad ni tycker om denna design i en liten kommentar. Även fast jag inte vet om man kan kalla det en design? Jag bytte bara färg och header? :s Men jaja!


Så fkn cool!

Jag tror inte att jag får lägga upp vilken bild som helst utan dom som är med på dens tillåtelse. Men tills det blir så att jag lägger upp många bilder kan ni få en bild på mig sedan brännbollen med skolan.


Hemma från Issas stuga!

Hej! Jag har inte hunnit göra det där inlägget jag snackade om att jag skulle göra *hihi*. Men jag lovar att det kommer antingen idag eller imorgon, svär. 
I alla fall så har ajg kommit hem från Issas stuga. Vi hade det skit roligt hahaha! Första natten där (torsdag - fredag) var vi ensamma, så vi skrattade som galna grisar. Andra natten så spelade vi Chicago med Nicklas halva natten eller så. Haha, det var så kul! Skojar inte. Den enda dåliga grejen var ju att vi inte badade, hade fetaste badlusten på natten typ klockan ett eller så, men ingen annan ville följa med :( Så lilla Nadja blev lite sadface...
Men nu så är jag hemma. Och ska ta en jävligt jävligt jävligt efterlängtad dusch kan jag säga! Jag vill bara hoppa in dit och sätta värmen på typ 100 grader och ba höra ljudet "pshhhh". Jaja. Men nu har jag äntligen fått lite bilder från Issas kamera, dom lägger jag upp nu snart! Ska se på dom innan jag duschar hade jag tänkt ;) Puss på er!

Snart, dusch!

Nu snart ska jag dra och ta en trevlig dusch. För jag känner mig as fräsig som inte duschat idag. Eller? Aja, sen efter att jag har duschat hade jag tänkte ta upp en ytterst trevlig sak på bloggen. Det får ni se då, vad jag ska snacka om alltså. Så det blir en liten överraskning... Yey! Fast jag vet inte om jag kommer blogga direkt efter att jag har duschat, för då vill jag nog bara mest ta det lilla lugna och se på Two and a Half Men eller SouthPark. My Love :love:


I set fire to the rain

Hej allihopa! Fick bli en lite så där dyster rubrik idag (inte varför jag haft roliga rubriker annars, menmen...). I alla fall så kom jag hem från Lina imorse ungefär klockan 10 eller nåt. Och jag sov hos Lina med henne och Anders haha. Ähh, kan ju lika gärna berätta vad som hände igår.

När jag kom till Lina skulle hon duscha och blablabla, så jag satt lite vid hennes dator. Sedan så gick vi ner och gjorde lite tacos till mig och henne och svullade till filmen "The Boy in the Striped Pyjamas" eller hur det nu stavas. Och sedan så ringde Anders och undra om vi kunde komma ut till macken i hög, så vi ba "men ja, okej, visst :)" och så cyklade vi dit. Det var kallt som satan! 
Sen när vi kom dit var typ Oscar, Linnéa N, Maja, Jenny, Anders (ofc?) och Madde där. Och vi satt & loda oss lite vid macken sisådär. Efter att vi lodat klart oss, åkte vi alla till Högsgården och chillade där. Vi satt där ett tag och tittade på American Pie, sedan så gick alla, förutom jag och Maja så vi satt och snackade lite och spelade Mario Kart. Awesomeness! Fast jag förlorade hela tiden... Men det skiter man väl i. Det roliga igår var att Oscars moppe sluta fungera, hehe, så han kunde inte ta sig hem. Och han skulle egentligen sova hos Anders och sen blev det nå krångel eller nåt så Anders sov helt plötsligt hos Lina med mig och henne haha. Aja, rolig var han i alla fall, tur det ;) 
Idag skulle Lina och Anders på nå konfa sak i kyrkan, så dom skulle vakna klockan halv nio (och vi somnade halv fyra, awesomeness...) så jag måste ju såklart också kliva upp så tidigt med dom? Hur kul tror ni att det var på skala 1 - 10? Så jag fick skjuts av dom hem i alla fall vid tio tiden. Men kul hade vi i alla fall! Kul som fan! Fast när vi skulle cykla hem från högsgården den natten, så var det så JÄVLA kallt så jag vet inte och jag tror att jag blivit sjuk. Eller sjuk och sjuk, förkyld. Men jaja, ingen bryr sig. Nu ska jag titta till mina makaroner som jag lagar! Mmhm, jag vet, jag, lagar mat. Det är lite sjukt men ändå... Hihi, sen ska jag äta och sova... Samtidigt tänkte jag. Puss!


Clothes makes it real

Jag har hittat två till snygga saker som jag inte skulle tacka nej till i första hand från BikBok! Här får ni se.

Snyggt va? Jag tycker det är sjukans stiligt jag.


Ska snart dra till efterlängtade Linisen!

Hej på er! Nu har jag packat klart och ska snart på en girls night hemma hos Linis med bara henne och mig. Kommer att bli awesome! Och jag har längtat efter henne sååå mycket! Har ju inte träffat henne på typ 3 veckor eller något. Helt sjukt. Och jag har varit med Madde och Issa idag också. Vi gjorde inte så mycket, bara drog till donken. Issa bjöd mig på en McFlurry och Madde bjöd mig på en paj. Höhö, snälla kåmpisar man har :) 
Men jag ska dra nu om ett tag, puss! :*

22 ziphood

Snacka om snygg tröja? Den här måste jag T O T A L L Y ha! Fan alltså...

Bikbok jao.


The boys all look, but no, they can't touch

Alltså, blä? Nej okej. Vet inte varför jag sa så, MEEN, nu ska jag berätta lite om dagen. Var med Issa hela dagen, aj lav jo :love: och så var vi lite på stan och letade efter en tjocktröja (hihi). Jag behöver ju en ny tills skolan börjar eftersom att min gamla har gått sönder? Sen drog vi hem till mig för att vi hitta ingen tjocktröja, dom har helt seriöst slutat sålt det eller nåt. Men ja, sen tittade vi lite på Two and a Half Men hemma hos mig. Efter ett tag gick Issa hem och efter att hon ätit gick vi på stan igen.
Roligt liv vi har va? Tycker det jag med! Men, vi ska faktiskt kanske åka till hennes stuga från torsdag tills på söndag! Fan va kul det kommer bli, så JÄVLA roligt! Och imorgon ska jag vara med efterlängtade Lina! Fanfanfan vad jag har saknat henne! Men nej, nu ska jag plocka fram chokladen och mysa till Two and a Half Men och kanske lite Southpark. Så jävla klockrena så jag vet inte! Och även om jag har sett alla Two and a Half Men avsnitt så kommer jag inte ihåg dom? Helt sick.

:love:


2 veckor kvar till skolan, fml!

Japp, det är bara två veckor kvar av det sugiga sommarlovet. Ville ju göra något vettigt i år men nej, så blev det tydligen inte. Kommer nog inte bli så nästa år... Näst nästa år... Näst näst nästa år... Ähh, palla. Nu har jag precis ätit lite glass, och sitter lyssnar på lite fin musik med Gwen Stefani.


Jag har no life... :)

Sen kan jag berätta om lite vad som hänt idag. Jag vaknade imorse och då låg jag i min säng för att det gjoprde så ont att ligga på golvet när man skulle sova. Eller jag sov på golvet från klockan halv tre till klockan fem, sedan flyttade jag på mig upp till sängen. När jag vaknade tog jag undan hela koja saken, och sedan duschade jag & fixade mig lite, sedan kom Ellen och Issa. Och vi snackade lite om allt och inget. 
Efter att dom gått hem och ätit, fixade jag mig lite mer och mamma hade köpt as fina shorts till mig! Det ser liksom ut som att det är en skjol. Men dom är as keewl. Sedan drog jag & Issa till Ellen och vi gick ner på stan. Knäppte lite snygga kort. Dom ska ni få se sen! Några av dom i alla fall. När jag får dom av Issa.

Men nu ska jag njuta av min måndagskväll! Puss!


Kojaaa

Hej där i stugan! Just precis nu har jag byggt en awesome't snygg koja i mitt rum. Jag vet, fett status att bygga en koja i sitt rum. Men det är rätt soft med vibrationshörlurar (som fungerar nu då) och dator jö. Så nu ska jag fortsätta att softa livet bröder! Bai!

Mjao, livet

Tjao! Jag har precis duschat. Och väntar nu på att Johan ska vakna och säga till när jag kan börja gå till honom. Längtar också tills ikväll, då Isabelle kommer hem från sin stuga, då ska vi knäppa en massa kort och så. Kommer bli as kul! Men hörrni, jag funderar på om jag ska ha ljusbrunt hår eller färga blont? I så fall ska jag köpa färg nu till veckan och färga. Men jag vet inte vilken färg. Men vi får se hur det blir. Ni kan ju också säga vad ni tycker genom att lämna en liten fin kommentar. Skadar ju aldrig det heller.
Men nu ska jag fortsätta fixa mig och jag återkommer senare med ett litet inlägg! Pussar!


I'm back!

Nu är jag tillbaka igen. Fan va konstig jag har känt mig nu på senaste tiden. Haha, helt sjukt. Men ja, jag är fortfarande mig själv igen och nu är jag tillbaks för att blogga! 
Fan vad jag känner mig glad och ledsen på samma gång just nu. Alla känslor liksom blandar sig till en jävla känsla som inte går att beskriva. Men det skiter man väl i. Jag gillar allt just nu och jag är glad med som besluten jag har tagit. 

Jag har varit på kryssning på Medelhavet. Anledning till varför jag inte bloggat ;) Haha. Sen nu när jag kom hem hände både lite tråkiga och as roliga saker! Det tråkiga är att Bea flyttade till Umeå idag. Fuck that! Men det roliga är att jag ska vara med Johan imorgon första gången på 1000 år! Haha! Men jag bloggar mera senare, här får ni en bild på mig från kryssningen!


RSS 2.0